Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela kendinizde olumsuz gördüğünüz ve değiştiremediğiniz, ben buyum, beni seven böyle sevsin dediğiniz herhangi bir şey olabilir.

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela kendinizde olumsuz gördüğünüz ve değiştiremediğiniz, ben buyum, beni seven böyle sevsin dediğiniz herhangi bir şey olabilir.

Ne düşünüyorsunuz?
Duygularımi çok uç noktada ve yoğun yaşarım üzüntümü mutluluğumu , sevgimi , nefretimi , kızgınlığımı vss duygularımın hic orta ayarı yoktur 🤣 birde çok duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip olduğum için anlamsız triplerim vardır ama kısa sürer 😂 bir tartışma konusunu nokta koymadan peşini bırakmam konuyu uzatırım ister bir ay geçsin ister 1 yıl geçsin konuyu tekrar tekrar önüne koyarım o konu her ne ise nokta konulacak aksi takdirde sürekli konuyu dile getiririm çünkü yarım kalan hiç birseyi sevmiyorum ve kafamda soru işaretleri ile yaşayamam her şey net ve açık olmalı 🤗 böylede gıcık bir insanım işte 😂 sen ne düşünüyorsun bu konuda @Danışabilirsin sence en kötü huyum ne Peki?
Bu tıpkı ben 😅
Deli dolu çocuksu çılgın oluşumdan ne varsa iyi ya da kötü uçlarda yaşarım bende 😅
Severim uçlarda enlerde yaşamayı 😅
Neden en mutlusu olmayalım ki 😅neden çok sevinmeyelim😅
Benim de ayarım pek yoktu ama törpüledim kendimi ayar tuşu yaptım 😅 istediğim gibi kısıp açabiliyorum 😅
Bende tartışmada nokta isterim şart yani tartışmayı çözüme ulaştırmak kavuşturmamız lazım 😅
Bende yarım kalan şeyleri sevmiyorum çok sinir oluyorum 😅
Katılıyorum açık ve net her türlü 😅
Emeğine sağlık çok güzel yazmışsın 😅
Gayet açıklayıcı ve net olmuş asıl ben Teşekkür ederim 🙏ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Ricalar ve teşekkürler, senin güzelliğin 😊Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅 yine beklerim
@r_engarenkyollar Öncelikle bu özel etiket için çok teşekkür ederim genç ve güzel bayan. Gıcıklık demeyelim de birazcık noktada kalmak diyelim. Yaşanmışlığın ve tecrübenin vermiş olduğu çözüme kavuşana kadar ısrarında çoğu zaman haklılık payının olduğunu söyleyebilirim. Bazen kendini üzsen bile bu ısrarı devam ettirmen sadece seni değil benide üzüyor. Ama her ihtimalde de çok kıymetlisin. Seni zor halinle kabul ettiğimi bilmende fayda var. İyiki diyorum güzel kadın.
Dağınıklığa gelemiyorum. Kararsızlığa gelemiyorum. Gürültü patırtıya, kalabalığa, kavgaya, saygısız üsluba gelemiyorum. Beni seven toplu olsun ve kararsız olmasın. Birde tabi kavgacı biriyse hiç bana bulaşmasın. Argo konuşursa hele ki kadinlikla ilgili hemen o kişiyi terk ederim ayağını denk alsın.
Hımm, maşaAllah çok muş 😅
Çok güzel yazmışsın emeğine sağlık mükemmel izah 😅
Bende kararsızlığı hiç sevmiyorum, saygısız üslubu sevmem, çoğuna katılıyorum da dağınıklığı severim 😅Ama kendim toplarım da
Evet ya ne güzel iki günlük dünya al benden de o kadar 😅Bende tolere ederim bir çok şeyi 😅hemen hemen her şeyi hatta tolere bile beni görse kendini tolere eder o şekil yani 😅
Ya aslında aşkımla birlikte dağıtmak da çok isterim 😅yastık savaşı filan 😅
Mesela hiç birbirimizi kırmayalın en fazla bardat tabak çanak kıralım üst baş yırtalım ama birbirimizi kırmayalım ve sarılalım 😅
Kop kop kop gel günahlarından 🤣😂Kopmak güzeldir koparmak lazım 😂🤣
Kim kimi koparırsa yani 🤣🤣
Amin amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 😅Mutlu akşamlar dilerim hoşçakal 🫡
Cevap
8Cevap
Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşmeme 😃
Hımm ne güzelmiş severim bende de var bu 😅Hiç sorun değil bence hatta hoş sjdj
Beni alan kadın her huyuma katlanmak zorunda değil :D zaten ben de sevgilimi üzecek ya da onu sinir edecek hiç bir şe yapmazdım tabi ki de. sadece onun yanında olurdum onu mutlu etmek için bazı şeylerden bile vaz geçebilirdim. ama şu da bir gerçek ki beni seven kadın değiştirmeye çalışmamalı. tabi ki de huy davranış olabilir. ama görünüş olarak ayda mesela sevmediğim şeyleri bana zorla yaptırmamalıdır. zaten aşk güven sadakat olduktan sonra bunlar da aşılır.
Çok güzel düşünüyorsun kardeşim, bende vazgeçerim her türlü her şey tolere edilebilir ama görünüş olarak beğenmiyorsa sıkıntı yani yüzüme laf söz etmesin 😅
Eyv abi teşekkür ederim :D haklısın..
EyvAllah ricalar ve teşekkürler 😅
Aşırı ilgiden bunalırım, ilgisizlikten de hoşlanmam.
Çok konuşmayı sevmem ama sevdiğimin sesini duymayı severim.
Sürekli sataşır uğraşırım. Aynı şekilde karşılık alırsam kazanana kadar durmam.
Yemek yapmayı çok sevdiğim için yemek yemeyi seven biri olsa iyi olur😅
Uzar gider ama yazmaya erindim ya😅
Ortası yani ne az ne çok 😅
Günümüzde genelde ilgisizlik var ilişkilerde ben severim ilgiyi aşırı da olsa sever bunalmam gösteririm de ama duygu kontrolü var çok şükür ayar tuşu bende azaltma çoğaltma filan😅
Hımm bende en çok sevdiğimi sesini duymayı severim telefonda olsun yüz yüze olsun saatlerce konuşsun dinlerim sıkılmam 😂öküz gibi bakarım 😂
Çok değil de konuşmak lazım ya konuşkan olmalı nasıl iletişim kuracağız 😅
Tek taraflı konuşmak zor oluyor 😅
Oooo sataşmaya bayılırım bende sataşırım ki hiç kaybettiğim olmadı ama sevdiğim için kaybetmiş gibi çok gösterdim kendimi aşkıma karşı kazanıp kaybetmek umrumda olmaz 😅
Ooo ne güzel yemek çok önemli zati can boğazdan gelir 😂
Canın sağolsun gayet güzel yazmışsın emeğine sağlık 😅
Bence yazdıkların hoş konuşmayı sevmemen harici 😅
Aslında boş konuşmayı sevmiyorum. Gerektiği kadar konuşurum. Put gibi de oturmam, çok konuşup kafa da şişirmem. Ama sinirliyken konuşmak istersem kimse susturamaz😅 sinirliyken de sakin kalıyorum çünkü konuşursam çok kırıcı olurum. Kendimi biliyorum sonuçta 😄
Boş konuşmayı bende sevmiyorum nasıl desem kafam şişiyor moral bozuyor başıma ağrılar giriyor hiç gerek yok yani 😂
Laf olsun diye konuşmanın hiçbir anlamı yok 😅
Benim aşkım konuşsun da sinirli de olsa çekerim 😂 Normalde sevmem doğru boş konuşmayı ama aşkımla onu da severim 😂aklıma geldi de 😂
Sinir halinde iken söylenen sözlerin benim için önemi yoktur çünkü bilirim sinirden söylemiştir ve normaldir, karşıdaki kişi söylenen sözlere kırılmaması gerektiğini bilmeli 😅
İnsanız ağzımızdan sinirle her şey çıkabilir önemli olan sakinleşince ne çıktığıdır😅 öyle işte bence katlanılacak şeyler değil hoş şeyler seninkiler
İyi bari hoş şeyler olması güzel. İyi akşamlar hıh😄
Hoş hoş her türlü 😅iyi akşamlar yani gidiyorsun gitmen gerekiyor sanırım peki öyle olsun hıh 😂 Hoş kal
İnatçıyım ve bu durum bazen zorlayabilir diye düşünüyorum. Karşımdaki insan beni cok iyi tanıması gerekir, Çekilmez demeyelim de idare edilebilir diyelim 😀
İdare edilebilir diyorsan idare edebilebilir her türlü hem iki taraftan fedakarlık yapmalı toleranslı olmalı daima 😅
Bende inatçıyım 😅Ama zorlamam
Aynen öyle seven her huyuyla sever de sınırlar zorlanmamalı sonra kavga gürültüye gider.
Katılıyorum çok güzel düşünüyorsun 😅aman aman
kendını zorunda hıssetmesın hıc bır konuda dıbıne kadar tartıssın benımle yeterkı susmasın... kaale alınmamaktan nefret edıyorum
Çok güzel düşünüyorsun kanka bende bende çok pis sinir olurum 😅 tartışmayı da çok severim eve bence de zorunda değil yani hallederiz her türlü 😅
Beni seven sinirimle beraber sevecek. Nerede ne zaman tepki vereceğim belli olmaz az biraz kaçık gibiyim
Hımm diyorsun 😅 Sinir sıkıntı işte 😅 Biraz riskli ama ben severim sıkıntılı riskli işleri ve biraz bende kaçığım hatta çok 😅
Severim sinirli hatunu atarlı giderli filan 😂
🤣🤣 sinir her zaman olmıyo işte beni delirten biri olmadıkça pamuk gibi biri oluyorum
O zaman güzel 😅 Ve de normal herkesin damarı vardır atar yani atar damar toplar damar basmasınlar yeter 😅
Kesinlikle damara basılmadıkça her şey güzel değil mi 😊
Hihi kesinlikle 😅 yumoş gibiyimdir yumuşacık 😂 pamuktan öte 😅durup dururken şey olmak saçma zaten sinirlenmek filan 😅
Sen zaten asla sinirlenmezsin dimi😅
Ona söz veremem 😅 Küçücük şeyler ile mutlu olsam da bir anda patlayabilirim ama yavaş yavaş patlarım elimden geleni yaparım sakinleşmek için de üstüme üstüme gelirse kusura bakmasın yani 😅çok pis olurum 😅
Sende kendimi görüyorum desem 😅
Olabilir 😅 İnsanız insanlar birbirlerine benzer iyi bir anlamda benzemek güzel iyi yönden 😅
Hem insan sevdiğine benzermiş😅
Ondan mı seviyorum seni 😅🤣
Bende seni seviyorum, sorularıma geliyorsun, görüşlerime yorum yapıyorsun, cansın valla ve samimi 😅
Teşekkür ederim sende öylesin 😆
Ricalar ve teşekkürler 😅 o zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅 iyi akşamlar dilerim
İyi akşamlar görüşürüz
Olur görüşürüz gönlünce olsun 😅
Seninde😄😄
EyvAllah 😅
Bazen ısrarcı ve sıkıcı olabiliyorum. Enerjik ve pozitif olsamda, bazen tatsız tuzsuz olabiliyorum. Bu huylarıma alışmak zorunda.
Ara sıra olabilir normaldir diye düşünüyorum tek düze sıkıcı monotonluk olur tuzu biberi 😅
Alınganımdır.
Ve alınırsam fena olurum. Bu konuda hep alttan alınmam gerek. 😅
Bende öyleyim alıngan çocuksu hıh 😅
Oha yani o kadar da değil hep alttan alınmak olmaz her şey karşılıklı olmalıdır 😅
😅😅 saol ya oha nedir?
Ama öyle ben çok alınganım yapacak bir şey yok. Değiştiremiyorum.
İçimden geldi de pardon yani 😅şey demek istedim aslında aşırı şey etmemek lazım 😅
İnsan her şeyi yapabilir kendine inan 😅
Bak benim ayarım yoktu her şeyi enlerde yaşar yaşatırdım ayar tuşu gibi bir şey yaptım her özelliğimi açıp kısabiliyorum 😅
Sende yapabilirsin Kardelen 😅
😅 Anladım ben ne demek istediğini sprun yok.
Aman tek kötü özelliğim bu gibi. Çeksin ne olacak yanii😄
Çok anlayışlınız hamfendi 😅
Teşekkürler 😅
Aslında ben severim 😅 Çekerdim yani 😅Hoşuma gider savaşmak çabalamak 😅Yanımda olduktan sonra her türlü 😅
Gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
Rica ederimm🙂
Amin seninde inşAllah. Hayırlı akşamlarr🌺
EyvAllah, amin inşaAllah 🫡🙏🎉🍫🥳
Aşırı ilgi isteyen biriyim buda zor tabi haliyle jzjmjk
Oy oy oy 😅 en çok sevdiğim 😂zor değil yahu
Benimde jsjmj pikamm
Ne güzel 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
Çabuk parlarım 😬😀 biraz da tribim var, e biraz da kıskançlığım dersem 😀
Ne güzel tıpkı ben 😂 Üçü bir arada gibi 😅Ne olcak ki bunlardan hoş olur hoş 😅İnsan sevince çabuk parlar tabi ki sevilen ilgilenmiyorsa tripte atar eee seven kıskanır zati 😅
Yani değil mi 😂kusurları örten gibisin 😂 senin sürümün piyasaya sürülmeli 😂
Kesinlikle 😅 Teşekkürler senin güzelliğin 😅Ah ah kalmadı kalmadı yan sanayi çakmam bile yok Çin'e gitsen orada da yok 😅
Ama sende çok hoşsun Prenses her bakımdan 😅
Güzel insansın vesselam 😊Her türlü
Teşekkürlerrr efenim 😀
Ne demek ricalarımı iletiyorum 🫡
Zaman zaman yalnız başıma kalmak istiyorum üzerine alınmasın mesela
Bunu hiç sevmiyorum sevmem çok saçma buluyorum ne demek yani kendi başıma kalacağım ben alınırım üstüme ayrı gayrı istemem mesela 😅bana ters yani çekemem katlanamam 😅
m.youtube.com/watch
Başka şarkı yoktu snsn
Kolay kolay inatlaşmam ama inadım tuttuğunda ölsem geri adım atmam son sözü ben söylerim.
Ben kolay kolay inat yaparım çok pis inatçıyımdır ama ara sıra geri adım atarım 😅canı sağolsun aşkımın 😅
Reis emin ol inat edene kadar en az iki üç kez alttan almışımdır o konuda. Canıma yettiğinde kestirip atıyorum
O zaman başka tabi ki 😅Kim kimi koparırsa 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Eyvallah iyi akşamlar
EyvAllah 😅
Katlanmak zorunda bırakmam, katlanacağım bir şey yoksa şayet. 😅
Hımm güzelmiş mantıklı benim de yoktur 😅
Hiç olur muu 😅
Olmaz tabi ki olamaz ben her türlü şeyi tolere edebilirim 😅
Eyw abiii
EyvAllah kardeşim 😅Mutlu günler dilerim 🫡 Kolay gelsin
Hangi birini sayayım 😂😂🙈
İçinden gelen birini ya da hepsini olur 😅😂
Derli toplu olacak dağınık adam sevmem.
Hımm, bende tam aksini severim 😂 Dağınık olmayı 😅
Yok ya ben acık huyluyul
Hımm 😅 dağıtırım ama toplarım da 😅 birlikte dağıtmak da güzel olur 😅
Tek dağıttıysan tek toplıycan 😅
Birlikte dağıtalım birlikte toplayalım ama istemezse tabi tek de toplarım yani 🤣
En güzeli 😅
EyvAllah, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😊
İyi gecelerr
Katlanmak zorunda değil, gönüllü olmalı..
Güzeldi bence de gönüllü olmalı insan 😅Aşk fedakarlık ister her türlü
Kesinlikle :D
Hihi 😅 Ben olurum yani 😂Dünden razıyım hazırım 😂
Ne olursun anlamadım 😂
Gönüllü olurum her şeye açığım deneme tahtası bile olurum ne varsa deneriz filan 😂
😂 bence deme böyle şeyler yanlış anlaşılabilir ahsh
Hımm😂Bilmem ben güzel anlamda söyledim yani aklıma kötü bir şey gelmedi gelmiyor 😂Hem şey iyi kötü her türlü severim ben günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmedim demem severim 😂
İki kişilik her şeye varım 😅
😅😅 anladım kolay gelsin
Teşekkür eder, mutlu günler dilerim, hoşçakalın 😅
Rica ederim, teşekkürler 😂✨️
EyvAllah 😅
Aniden parlayip sonerim. Fevriligiem katlanmali
Hımm diyorsun 😅Seven parlar normaldir 😅Sönüş daha güzel 😅Seven katlanır yani her türlü
Asiri ilgi olmqsin
Olmasın kanka 😅
Çok nadir parlıyorum bazen bağırıyorum o kadar 😬
Hımm yakışır bende 😅parlamak güzeldir parlatalım mı😂 bir şeyleri söylersin efendi efendi ama anlamıyorsa karşındaki bağırmak normaldir yani de durup dururken de bağırma olmaz 😂
Yok canım durup dururken olur mu hiç 😃
Evet olmasın yani 😅 olmaması lazım 😅Onun haricinde güzel 😅Her türlü
Mükemmelliğime
Vay anasını 😅Yapma ya 😅Hiç görmedim desem yalan olur birini görmüştüm tanımıştım mükemmel olabilir aslında zor ama imkansız değil 😅
Peki örnek istesem mesela
Mükemmelliğin örneği olmaz😁
Tövbe tövbe ya 😂Tamam tamam gönlünce olsun iyi akşamlar 🫡 Hoşçakalın
aşırı kıskancım bide kısıtlarım
En sevdiğim 😅Bende öyleyimdir 😅
Mükemmelliyetçiliğime, titizliğime
Allah Allah 😂vay anasını yani😅Hiç beklemezdim kanka senden bunu ama titizlik güzel bak sevdim yakışır temizlik imandandır 😅
Karşı taraf için iyi olmayabilir. Huzursuzluk yaratır illa 😂
Olabilir kanka mükemmelliyetçilik iyi değildir olduğu kadarı güzeldir elimizden geldiğince işte 😅
Hem mükemmel insan yoktur
Mükemmel insan yok yapılan işin mükemmel olması mümkün 😂
Mümkün de kanka zor yani ne gerek var idare et işte 😅
Elde değil. Olmuyor 😂
Benimki olur sen bilirsin kanki 😅 Yapacak bir şey yok herkesin hayatına kimse karışamaz yani 😂
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
Özgürlük birdir
Sinir küpü olmama.
Of of of anladım 😅çok pis sinirlisin 😅huylar değişir ama seni en çok ne sinir eder 😅
Her şey sinir eder
Oha yani harbiden oha demek geldi içimden o kadar da olmaz 😂Örnek versenene bir tane merak ettim 😂
Fazla duygusalım buna katlanması lazım.
Of of of en sevdiğim cinsten 😂bende çok pis duygusalım üstüme görmedim hiç 😅ayar olurlar bana bu yüzden çevremdekiler
Bana bir şey diyen olmuyorda ben sevmiyorum gözlerin çok hızlı dolması güzel bir durum değil
Allah Allah bence güzel ya hoş ben film izlerken dizi izlerken bile gözlerim doluyor çok pis oluyorum altyazı izlerken bile hele Kore dizileri gözlerin dolması insanlık ile de alakalı hassas olmak filan bilmiyorum bence hoş ama güzel değil evet dolmasın akmasın gözünden tek bir damla değmez gözyaşlarına 😊
Ama güzel şeylerde de oluyor mutluluktan da oluyor hoşluktan filan 😅
My girlfriend is a gumiho mesela bu dizi çok komik ama nice sahnelerde gözlerim dolmuştu 😅
Ben pek dizi ve film izlemiyorum. Film izlerken sorun olmaz tabiki de insan kendi hayatının ortasında gözleri dolunca pek hoş olmuyor 😅
Şey 😅 Haklısın evet ama benimki milletin içinde dolmaz yalnızken dolar 😅 yalnızken ağlarım ben utanırım filan ormana gidip ağladığım olmuştur 😅😂
Olmaz tabi 😂😅bir keresinde bisikletle yolda giderken çukur vardı bisiklet altımdan uçtu gitti bende uçtum sonra sağa sola baktım kimse yok sonra bisikleti alıp gittim kimsenin olmadığı yerde ağlamaya başladım 😅😂 herkesin içinde ayıp olur filan 😂😅
Yalnızlıken ağlamakta sorun yok 😂 benimkisi insanların ortasında doluyor
Alınınca, sinirlenince.
Evet yok çünkü kimse yok 😂😅 canım yanınca sağa sola filan bakarım 😅yaaa hiç duymadım bunu sinirlenince niye ağlıyorsun ki ağlat kır dök parçala filan 😅eline ne gelirse ayrıca insanlara alınma canları cehenneme kimse kimseden üstün değildir yani 😅
Demi bir insan sinirlenince niye ağlar? Bende senelerdir bu soruyun cevabını arıyorum...
Alınmak istemiyorum ama hak etmeyen insanlara değer vermenin sonucu bu oluyor
Evet niye ağlar 😅Ağlama yahu ağlat kim sinir ettiyse seni parçala onu tırmıkla kedi gibi ol kedi 😅
Hımm ben mesela değer vermediğim insanları zerre umursamam gerçi versem de umursamam şu hayatta bir tek sevdiğimi aşkımı umursarım gerisi umrum dışı 😅
Hiç senin gibi olanı görmedim bir çocuk vardı mahallede sinirlenince kafasını duvara vururdu kendine vururdu
Haha kimseyi parçalayıp, kendime zarar verebileceğimi hiç sanmıyorum.
Mahallede ki o çocuk sanki birazcık sorunluymuş😅
Aşk işlerinde insan daha çok kırılıp dökülüyor
Kendine zarar verme de ne yaparsan yap 😅
Mahallede nice kızlar var mahalle abisiyiz sonuçta 😅Atarlı giderliler ha bire mevzu anlatıyorlar 😅 Parçalıyorlar valla onlar atıl kurt desem tamam 😅😂
Haklısın valla en çok kırıp döken aşk daha doğrusu aşk sandıklarımız sevdiklerimiz adam yerine koyduklarımız of ulan of dkdje
Hiç bir şekilde kızlara yakışan bir durum değil. Allah doğru yola iletsin.
Aşk sandıklarımiz ve adam sandıklarımiz kırdığı için aşk ilişkilerinden uzak durmak en güzeli 😅
Ben seviyorum valla atarlı giderli hatunu evet yakışmıyor normalde genelde ama ben seviyorum severim 😂
Amin amin inşaAllah ya eşim ben yokken kendini savunsun isterim yani suspus olmasın ağzına geleni söylesin kendini ezdirmesin ben varken zaten korurum 😂
Uzak durmak değil de dikkatlice olmak en güzeli 😅
Eşini hangi ortamda bırakıp gidecende bu kadar tedbir alıyorsun?😅
Gerektiğinde bur kadın kendini koruyabilmeli tabiki ama mahallenin erkekleri ile takılıp mezvudan mevzuya girmek falan ne kadına yakışan bir durum, ne kadının fıtratında olan bir durum ne de haya sahibi bir kadına yakışan bir durum. Tercih meselesi tabiki ama bana göre hoş bir yanı yok.
O aklıma gelmedi 😂 Normalde eşimle gezmek tozmak isterim misafirlik olsun her şeyi birlikte isterim. Ama mesela çalışırsa iş yerinde 😂ben bakkala da birlikte giderim pazara da ama eşim ister mi bilmiyorum 😂 sıkılmazsa dibinden ayrılmam 😂o nereye ben oraya 😅ama ben işteyken yanında olamam o zamanlar işte 😅
Yok yok 😅 aman aman ben diyorum zaten benim eşime selam verseniz sizi severim diye kimse elini tutup tokalaşamaz yani 😅uzaktan el tutmadan yenge naber nasılsın o kadar 😅çift olursanız birlikte gezeriz diyorum 😅luna park piknik filan 😅
Erkek kız arkadaşlığına karşıyım ama yeni nesil gümbür gümbür bir şey deniyorum diyemiyorum 😅
Bana göre de hoş yok ama komik geliyor zaten bu yüzden ben kendini savunan atarlı sert hatunu severim demek istedim sadece 😅
Kadınlar evlenince arkadaşlarını unutup eşleriyle geziyor çoğunlukla zaten 😅
Tercih meselesi tabi :)
Ne güzel 😅 Bende ondan istiyorum 😅
EyvAllah, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal sağolasın sohbet için..
Teşekkürler seninde
Sohbet için sende sağ ol :)
Ricalar ve teşekkürler, eyvAllah 🫡
Bazen çok inatçı olabiliyorum
Hımm inatçılık güzel 😅 bende inatçıyım ama aşkımdan öte olmaz diye düşünüyorum 😅
Mesela örnek verebilir misin 😅
İki inatçı keçi gibi ne güzel kim kimi koparırsa 😂
Kıskançlık konusunda bende çok inatçıyım çok kıskanırım çok pis kıskanırım 😅 Üstüme tanımam yani 😅 Tolerans yok o konuda 😂
Her türlü 😅 EyvAllah, gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 😅
mal mıyım ben alıncam
Neden kötü bir anlam yüklediniz ki?
Sonuç olarak hayatıma birini alacağım istemezsem almam bunda kötü bir şey yok en azından benim için
çok fazla seçiciyim kesinlik bu
Hımm 😅mesela örneğin 😅
Biraz inatçıyım
Güzelmiş inat iyidir didişmek iyidir dinç tutar enerjik oluruz filan 😂
Bencede😂😂
Hem de nasıl hemde nasıl 😂Neyse burada konuşacak pek bir şey yok 😅
Hadi iyi akşamlar dilerim, gönlünce olsun 😂
Aman eksik kalmasın 😂😂😂 Hoşça kalınız😄
Heheeh😂Çok kısa yazmışsın yani 😂Sende eksik kalma hep gel 😅 Hoşçakal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?