Aşk İlişkileri Sevgiliniz sizi mutluluktan havalara uçurmak için Kapadokya zeplinlerine bindirmek isterse biner miydiniz? IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Aşkım hadi kalk uçalım mutluluktan o yeah xd Binerim Binmem O binsin ben izlerim Uçmayı bilirsen olursun pilot istemeyi bilirsen iner her uçak xd Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz sizi mutluluktan havalara uçurmak için Kapadokya zeplinlerine bindirmek isterse biner miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tabi ki binerdim romantik jestler severim 😂 1 7 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah yaşatsın xd Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Amin 😂😂😂😂😂😂umudumuz yitik beklemiyoruz Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah sonunuzu hayır etsin xd Yorumla Malefiz1313 +1 yıl 😂😂😂👍🙏 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah ne muradiniz varsa versin 🤣🤣 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl Ya tamam yeter da😂😂😂🙄🤦🏻murat falan istemem Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Tamam xd Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Tabi ki de binerdim ama bu teklifi ben yapardım 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Yakışır Barışım yao gitsin
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ben sevgilimle bankta dumduz oturacam 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl En güzel aktivite bence bank+karsida ağaçlar ve aradan geçen yoğun su Yorumla igdonducakss +1 yıl Birde bizdeki sular😅 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl O sular hiç bitmez kaynağı sağlam xd Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Onun için zepline gerek yok ama :) güzel bi tecrübe olur gitmek istediğim bir yer… 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl İnşallah tecrübe edersiniz Yorumla _Queenn_ +1 yıl İnşallah saolun… :) Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Rica ederim Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Gerek yok o dursun yanimda ben zaten bulutların uzerinde olurum ki 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Helal Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 6000 TL kişi başı alınıyor veremem başka yerde kullanırım 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Katılıyorum Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl pek tabii binerim, iki kere gitme fırsatım oldu, hava rüzgarlı diye balon seferleri ikisinde de yapılamadı, şans işte, başka sefere diyorumdur. 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. E hadi o zaman uçalım derdim jdjf 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Xd Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Uçmayı bilirsen olursun pilot istemeyi bilirsen iner her uçak xd ayağımızı yere bassin maceraya gerek yok 1 0 Yorumla
damlaazmış Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl binerim eve gidince de ödül olarak onunkine binerim 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Balona gerek yoktu aşkım senin varlığın beni gökyüzünde gezdiriyor 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır benim yükseklik korkum var 😄 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Yerde atv sürün xd Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yol parasını bile öderim 😄 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Helal xd Yorumla
Romifelix Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Binmeyi çok isterim sevgilim olmadığı için kendi paramla binicem :( bir gün sevgilim olursa belkii 1 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Abi ne yaptın sen hayalimdi bu 😂 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Yaşa kardeşim neyi bekliyon zeplini şişiren erkek mi xd Yorumla Balloons +1 yıl Hayır, ama hayal işte Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Hayal varsa kardeşim gerçekleşmesi mümkündür. Umarım hayalini gerçekleştiren biri ile hayatını birleştirir ve o zepljnde mutluluktan ucarsiniz Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sevgilisiz çok kez bindim, yine binerim 😄 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Yakışır reis xd Yorumla MasalliaPolatova +1 yıl Eyvallah bro 🤟 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olmaz, çok yüksek 😄 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Aşırı yüksek xd Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Binmezdim yüksekten korkuyorum 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Aynı ben xd Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Çok para be abi 😂 1 3 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Euro alıyor çakallar xd Yorumla Blackchcl +1 yıl He ya, artık ülkemiz bizim için değil de yabancılar için tatil cenneti oldu 😂 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Euro kazanmamız lszim xd Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ebett 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. binerdim 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Binerim valla 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok guzel olurdu 🙂 1 2 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Allah nasip etsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aminn Yorumla
Mehmet7272m Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Binerim korkmam 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Helal Yorumla
isimsizcano Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kaldımı böyleleri 1 1 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tabi ki binerdim romantik jestler severim 😂
Allah yaşatsın xd
Amin 😂😂😂😂😂😂umudumuz yitik beklemiyoruz
Allah sonunuzu hayır etsin xd
😂😂😂👍🙏
Allah ne muradiniz varsa versin 🤣🤣
Ya tamam yeter da😂😂😂🙄🤦🏻murat falan istemem
Tamam xd
Tabi ki de binerdim ama bu teklifi ben yapardım
Yakışır Barışım yao gitsin
Ben sevgilimle bankta dumduz oturacam
En güzel aktivite bence bank+karsida ağaçlar ve aradan geçen yoğun su
Birde bizdeki sular😅
O sular hiç bitmez kaynağı sağlam xd
Onun için zepline gerek yok ama :) güzel bi tecrübe olur gitmek istediğim bir yer…
İnşallah tecrübe edersiniz
İnşallah saolun… :)
Rica ederim
Gerek yok o dursun yanimda ben zaten bulutların uzerinde olurum ki
Helal
6000 TL kişi başı alınıyor veremem başka yerde kullanırım
Katılıyorum
pek tabii binerim, iki kere gitme fırsatım oldu, hava rüzgarlı diye balon seferleri ikisinde de yapılamadı, şans işte, başka sefere diyorumdur.
E hadi o zaman uçalım derdim jdjf
Xd
Uçmayı bilirsen olursun pilot istemeyi bilirsen iner her uçak xd ayağımızı yere bassin maceraya gerek yok
binerim eve gidince de ödül olarak onunkine binerim
Balona gerek yoktu aşkım senin varlığın beni gökyüzünde gezdiriyor
Hayır benim yükseklik korkum var 😄
Yerde atv sürün xd
Yol parasını bile öderim 😄
Helal xd
Binmeyi çok isterim sevgilim olmadığı için kendi paramla binicem :( bir gün sevgilim olursa belkii
Abi ne yaptın sen hayalimdi bu 😂
Yaşa kardeşim neyi bekliyon zeplini şişiren erkek mi xd
Hayır, ama hayal işte
Hayal varsa kardeşim gerçekleşmesi mümkündür. Umarım hayalini gerçekleştiren biri ile hayatını birleştirir ve o zepljnde mutluluktan ucarsiniz
Sevgilisiz çok kez bindim, yine binerim 😄
Yakışır reis xd
Eyvallah bro 🤟
Olmaz, çok yüksek 😄
Aşırı yüksek xd
Binmezdim yüksekten korkuyorum
Aynı ben xd
Kapadokyada zeplinler yok Balonlar var.
Binerim eğlenceli olur
binerim değişiklik olur
Çok para be abi 😂
Euro alıyor çakallar xd