Son dönemde artık bu moda oldu sizce bu nedir yani artık kadınlar genelde kendini üzen ya da parası olan erkegı tercih eder ya da neden bu hayatta düzgün tercih edilmez?
Kadınlar neden genelde dürüst düzgün erkeği değil de, acı çektiren tabiri caizse maço ve kaba erkeği tercih ederler?
Peki soruyorum sizlere siz erkeklere ya peki erkekler neden kendilerini uzmeyecek bebek gibi sevecek kızlar varken bencil narsist ne istediğini bilmeyen kızları seviyor veya seçiyor bu sorunun cevabını verirseniz yukarıdaki sorunun cevabını da alırsınız çünkü ikisinin de cevabı aynı kardeşim
Ingilizce ama ana sebebi su kotu erkeklerin yani kotu davrananlarin daha maskulen ( genelde keller daha maskulenmis yazida oyle diyor) olmasi sebebiyle kadinlarin yumurtlama doneminde bu erkekleri daha cekici bulup onlarla iliski yasama istegi..
Farkinda olmadan kadinlar evrimsel miras olarak bu tip erkeklerin spermlerini ve genlerini daha kaliteli buluyorlarmis. Ve bir baska evrimsel gercek kadinlar secici davrandiklari icin cocuklarini saglikli genlere sahip erkeklerden yapmak istiyorlar.
Kadinlarin zaten bu tip kisilerle uzun bir iliski yasamayacaklarinin farkinda.
Kisacasi evrimsel bir miras...
1
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Site linki atmistim ama silinmis Google Why Women Find "Bad Boys" So Attractive, Even Though We Know They're Trouble yazarsaniz link cikacaktir
bunun cevabını çok kez açıkladım. şimdi detaya giremeyeceğim. kadın heyecan seviyor onu da kötü de olsa kekoda buluyor iyi erkek, iyi işte yontulacak bir şey, tartışılacak bir şey yani HEYECANLANACAK bir şey göremiyor haliyle iyi erkek onun için fareden bile daha önemsiz hale geliyor
Bana soruyorsan cok garip sonra da aglıyor kadınlar hakediyorlar bazıları arkadas yanı acımıyorumm şahsen valla sonra aglama duvarı olarak gerı dönüyorlar;)
Düzgün erkekler hep yanlız kalmıştır kız milletinin bir duyguları var mesela o da bu eğlenmeyi severler yakışıklı ve düzgün birinden bişey çıkmaz deyip terk ediyolar ya da yüz vermiyorlar keko tipler de şive olabiliyor bu slklar da macera istiyor bir gün elalemin başını belaya sokacaklar haberleri yok
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Şu da bir erkek böyle keko parası olan tipe istediğini verdikten sonra çıkıpta sevgili arıyorum bana bakan var mı diyorlar ya da düzgün erkek yok diyolar ne bileyim çok ilginç yapıları var %95 i böyle genelleme bile yapmıyorum doğrular
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar neden genelde dürüst düzgün erkeği değil de, acı çektiren tabiri caizse maço ve kaba erkeği tercih ederler?