''İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor. İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken...''

''İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor. İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken...''
hayatları o kadar sıkıcı ve boktandır ki tükettikleri +18 içeriklerdeki aşağılık duygularına kendilerini kaptırır ve bunun izinde giderler. Kadın düşmanı değilim dünyalar güzeli sevgilim var ama bu da bir gerçek. Kadın erkeğin 9 katı daha fazla hazza düşkündür, hadislerde de geçer. Adet günlerindeki bozulmalar bile buna neden olabiliyor. Şerefsiz erkek muhabbeti de hayatlarında heyecan olmaması. Efendi erkekte sıkıntılı, efendi demek mıymıntı ne istediğini bilmemek değil, erkek şerefsiz de olmayacak efendi de, ortamına göre olacak. Yatakta istekli bir kaplan, babasının yanında edeb deryası bir derviş ve karısının yanında onu koruyan ve seven bir aslan
Piskopat Vahşi = Koruma iç güdüsü
Aldatmaya meyilli = Maid Coffin effect Bir Adam birden fazla kadın tarafından beğenilirse Otomatik olarak ortama giren bir başka kadınında ilgisini çeker.
Serseri it kopuk = Özgüvenli dominant baskın karakter. Eril Erkeksi kişilik lider ruhluluk
Efendi = Heycan yok sıkıcı sünepe yalaka pasif Hanım evladı.
Dürüst = Kadın hoşuna gidene inanır Yalanda olsa Gerçek mi Hoşuna gitmez inanmak istemez.
İlgili = İstediğini ver hevesini alsın direk bitsin
kadınlar çünkü aşkı ve sevilmeyi bilmezler.. acı çekmeyi sevdikleri için de karaktersiz kötü erkekleri severler sadece.. adam olan iyi olan sevilmez bu devride.
Efendi erkek çok kızlarla münasebete girmiyor kendini göstermiyor diğerleri etkilemek için herşeyi yapıyor karşımıza çıkan kişinin nasıl biri olduğunu tanıyarak anlıyoruz başta öyle biri olduğunu bilemeyiz elde edene kadar hepsi iyi davranır.
Ama sonra da bırakmak gerekir niyeti anlaşılınca. Bu seferde bu kişiler kendilerine bağlıyor ve neredeyse her kızı manipüle ediyor.
@AnonimBirKullanıcı_ bırakıyoruz zaten genellikle
Ama işte bırak (a) mayanlar var. Sebep para bence, şu devirde parası olan her şeyi satın alıyor. Ama onlarında hayatı kararıyor farkında değiller. Nefislerine yenik düşmesinler; genellikle değil her zaman olması lazım, sonra burada neler neler diyorlar biliyor (uz)
@AnonimBirKullanıcı_ bile bile bırakamayan da başına ne geliyorsa hak ediyordur yani bırakmak kişi için en iyisidir bırakmıyorsa da çeksin çilesini
@sonumuzgeldi Kesinlikle katılıyorum, kendi açgözlülük ve tercihlerinin bedelini kendileri çeksin 👏
@AnonimBirKullanıcı_ teşekkürler
@sonumuzgeldi Ricalar.
Etkilemek için herşeyi yapanlara yüz vermeyin o zaman zorunda mısınız
Bunu bile bile yüz veren kız da aşırı beyinsizdir
Cevap
18Cevap
Bu detayla soru açmıştım bende çok eskiden efendi erkek kendini gösterme cesaretinden uzak duruyor ki öyle bir erkek olduğuna dahi inancım yok diğerleri alttan geliyo üstten çıkıyor tatlı söz peşten koşma derken kapıyorlar
Bazı kadınlar sıkıcı buluyor gördüğüm kadarıyla. Zaten tercihlerini akılsızca kullanan birinin seni seçmediğine dua etmelisin
Şöyle düzeltilmeli;
Normal gözüküp, davranıp aradan zaman geçtikten ve ilişki başladiktan sonra asıl benliğini ortaya çikaran erkek.
Arkadaşim evlendikten sonra eşinin psikolojik sorunları olduğunu öğrendi. Çünkü dişaridan gerçekten gayet normal bir adam profili. Ama evlendikten sonra iç bunalimlari, sıkıntıları, öfke anında yaptiklari ile itiraf etmiş.
Yine bir başka arkadaşim evlendikten sonra öğreniyor ki eşi zamanında hapse girip cikmiş. Kendisi dahil hicbir akraba yakini söylemiyor. Ve onun da tüm hastalikli halleri evlendikten sonra gun yüzüne çikiyor.
Bilmediğiniz şeyler hakkinda atip tutmayin. Boşuna demiyorlar erkekler köprüyü geçene kadar ayıya dayı der diye. Kadınlar olarak gizli varliklar değiliz ama sizin çoğunuz sırf sevgili olmak icin evlenmek için gercekleri kötü yanlarinizi gizliyor ce söylemiyorsunuz
Başka şansımız yok da ondan boy kısa olunca kızlar bakmıyor karaktere biz de kendimizi farklı biri yapmaya çalışıyoruz.
@Abazanyalı bu nasıl saçma bir bahane ya? Çocuk musunuz?
Çocuk olan sensin pislik
İnsanlar sürpriz yumurta gibi çünkü. İçinden çok beğenecegin oyuncak çıkmasını hayal ederken bambaşka hiç de zevkine hitap etmeyen bir pespaye ile karsilasabiliyorsun. Ama tabii ki orada da onu orada bırakıp gitmek var, bu da irade meselesi.
Bir kız önce kendine saygı duyacak ki karşısına ummadığı bir sürpriz çıksa bile terk edebilecek. Bilinçli tercih etmeyecek o yolu.
18,25 yaş arası bir çok insanın seçimleri fazla düşünülerek yapılamıyor, acemilik tedjubesizlik var.. Bir kaç yanlış deneimden sonra doğru olanı yanlıştan ayırdedebiliyorsun.. Mesela ben 18 yaşımda deliler gibi aşık olduğum çocuğu buğün göster, Pffff der geçerim, hayatta oralı olmam.. Ama ozamanlar aşkından inniyordum, kafam okadarına basıyormuş.. Bida dünyaya gelsem 30 yaşımdan sonra ilişki düşünürüm, daha öncesi sağlıksız kararlar aldırtıyor sonra gelsin pişmanlıklar...
30 lardan sonra da iyi erkekler evli barklı oluyor. Meydan yine kötülere kalıyor.
Yaşadığın yere bağlı... Türkiyede erken evleniyor adamlar galiba.. Avrupa ülkelerinde 50 yaşına gelmiş olmasına rağnen bir süru bekar adam var.. Evlilikten kaçınıyor insanlar..2 gün önce bir Kiliseni bahçesinde evlenen bir çif gördüm yoldan geçerken, en az 45 yaşlarındaydı ikisi de... burada kafa dengi insanlar aynı evde yaşıyor, kimi ayrılıyor, kimi beraber yaşlanıyor ama evlilik yapmadan.. Şahsen ben de evlenme taraftarı değilim...
Ama burası Türkiye. Ben de evlenmem zaten. Evlilik başa bela.
Doğru tespit😉
Sen şey desene 18-27 yaş aralığında birçok 1.80+ erkek ile yattım ama iş evliliğe gelince evlenecek erkek bulamadın mecbur 1.70 erkeğe baktım desene.
eğer efendi ve dürüst olduğun halde tercih edilmiyorsan konumun yanlıştır. efendi ve dürüst erkeği tercih eden kızlar donanımlı, zeki, kendi ayakları üzerinde durabilen ve genelde çok iyi bir ailede yetişmiş oluyor. taktir edersin ki böyle bir kızla denk düşmen için senin de bu tip insanlarla aynı konumu paylaşıyor olman lazım. muhtemelen çevrende aile hayatı kötü, sıradan bir eğitim almış, hayatı kavga ile geçen, feleğin çemberinden geçmiş kızlar var. böyle bir kız dürüst ve efendi bir erkeği alıp ne yapacak. sürekli itilip kakıldığı bir hayatta yanında onu koruyup kollayacak bir alfa istemesi çok normal.
Efendi dürüst erkek diye bir şey yoktur. Seçeneği olmayan, önüne gelen her kadına ilgi veren, cinsellik almak için sinsilik yapmaya çalışan erkek vardır. Nerede tembel korkak adam var kendini efendi sanıyor zaten. Muhtemelen kendisi bilşe kendinden nefret ederken kadınların kendisini sevmesini bekliyor. Erkek olmanın bedelini ödemiş gerçek erkek adamların işe yaramaz kadınlar için kukla olmadığını görünce de onları kötü adam olmakla itham ediyorlar.
Hadi len yalancı domuz
Kara cahile bak yalana gerek yok
Oroz bu Türk kızları hiç birinize güven yok insan değilsiniz beter olun oh oh
@Doğrular-acıtır9
"Doğrular acıtır..."
Kudur acıttı soktum size ya oroz busu
@Doğrular-acıtır9 önce Türkçe yazmayı öğren vitaminsiz
Seçeneği olmayan erkek yoktur bence.
1. Uzun ve ciddi bir ilişki arayıp o ciddiyette ve sadakatine inanıp güvenilecek bir kız yoktur.
2. Hayatt bir kadınla ilişki yaşamaktan daha yüksek ideal ve mefkureleri olup ammm peşinde koşmayan erkek vardır.
Eğer mesele Red Pillin iddia ettiği gibi para, görsellik ya da özgüven olsaydı hem ipsiz sapsız, hem tipsiz hem maddi yönden sefil sokak berduşları sevgili ya da partner bulamazdı.
@Fikretin_Devrimi oooo Fikret sen mi geldin?
Evet. Önceki hesabım kapatıldı. Geri gelmeyi düşünüyordum ama 2 ay sonra döndüm.
@Fikretin_Devrimi hoş geldin seni gördüğüme sevindim
@TheGirlTakingRedPill Ben tekrar başa döndüm her anlamda.
@Fikretin_Devrimi nasıl yani
Arkadaşın sorusunun altını meşgul etmesek de özelden konuşsak olur mu
@TheGirlTakingRedPill Biraz önceki sorun için seni kınıyorum.
Seni bu düşüncelerinden ötürü kınıyorum. Ne demek kusur bende. Aldatmak, aldatılan tarafın kusurlu değil aldatılan tarafın alçak olduğunu ortaya koyar. Kadınlık gururun yok mu senin. Ne demek kusur bende. Ne demek tazminat istemem.
Sen kadınları cinsel objeye indirgeyen, kadının 23 yaşından sonra değerinin düştüğünü iddia eden Red Pill prakseolojisine kendini fazla kaptırmışsın. Red Pillin doğru önermeleri olabilir ama bir kutsal metin değil. Her söylediği de doğru değil.
Hepsinin Ama Hepsi ailesinden sıkıntısı var ya da ergenlik zamanlarında kendi yarattıkları sorunların içinde kalmış sıkıntılı kızlar... Biraz yaş ilerledikçe 1 tane bile görmedim öyle serseri ile işi olan... Hala serseri kesik sıkıntılı seviyom diyorsa ergendir... Ergen ile de aklı başında olan hiç bir erkek ilgilenmez
Ben efendi ve dürüst olanları daha çok beğeniyorum. Kadınlar değil de bazı kadınlar demek daha uygun değil mi sence deee 🥺🥺 Ben bu saate kadar kitap okuyup, film izledim. Benim ne suçum var 🥺
İşte aradığım kız
Bende bu saate kadar nöbetteydim şimdi uyuyacağım
@AtınıArayanKovboy iyi uykular o zaman.
Günaydın
Bana göre ben dürüst ve efendi erkekleri tercih ederim her zaman. Bad boysa gelsin birde bana öyle davransın aslan parçası. Birde bence tercih etmeme sebepleri acı, üzüntü ve depresyon geçirmek istemeleridir. Bende anlayamıyorum açıkçası
Aslan parçası da ne demek be? Bir kızın ağzına o tür kelimeler hiç yakışmıyor... 😂
Doğrusuna bakarsan bir kızın ağzına argo kelimeler, küfür hiç yakışmıyor; ama nedense argo konuşan, küfreden kızların da ayrı bir çekiciliği olduğunu düşünüyorum. 😂
Ula' beyinsiz kadın Bi tane vursam uçursın kudurma ib ne
Adresini ver oroz bu
Kadın ruhunda emek vermek sevmek elde edip değiştirmek var, uyumlu olan erkekte bunu yapmaz, güdüsel olan bu hareket maleseff herseyın onune gecıyor
İç güdüsel olarak anaç tavırları var serserileri düzeltmeye meyilli oluyorlar. Düzeltemeyen canıyla ödüyor genelde.
Ben iyi biri değilim bence ve iyi insanlar yalnız kalmaz bence yanlış düşünüyorsun.. Kötü olduğumuz için insanlar bizden uzak duruyor.
Tercih etmez demek çok doğru olmuyor, herkes göründüğü gibi olmayı başaramıyor diyelim ona. Kavun mu bu.
Şu sıralar üzerine düştüğüm, yazılı kitaplarını okuduğum bir mesele :)
Sorsan herkes efendi. Mesele efendi olmanın yanı sıra maskülen olmayı da gerektirir... genelde ilişkisi olmayan insanlar kızların/ erkeklerin kötü insanları tercih ettiğini düşünür
Haklıyız öyle düşünmekde
Çirkin kadınlarda öyle düşünüyor
Beter olun ya kadınları
Doğrular acıtır evladım 😚😅😅😅
Dediklerin yalan ve boş yazık kendine gülme oroz bu musun 🤓🤓🫵🫵🤓🤓
Erkek dedigiiiö klavyeee degiil balta olur elindeee
Kız bu mıstafa kim yıllardır sürekli benzer nicklerle siteye gelip gittin hep
Artık ikisini de sevmiyoruz bence sevdiğimiz tek kendimiziz...
Efendi görünen erkekler de bir zaman sonra şeytan çıkıyor
Ben efendi tercih ediyorum mafya sevgilim olmadı hiç
kadınlar değiştirmeyi sever
deliyi akıllı yapmak ister
Ben de isterim iyi olsun ama nerde? Yok işte ben napıyım ajajssj
Aslinda anlayabilirsiniz hareketlerinden. İyi dedikleriniz tipsiz oluyor begenmiyorsunuz ya da utangaç oldukları için farkedemiyirsunuz
Ben öylesini tercih ediyom bilip bilmeden ne konuşuyon
İlk başta efendi gibi görünüp de sonradan şey olan da var onu napıcaz peki. d
Onu daha baslarda tahmin edebilirsin aslında
Nasıl
Hareketlerinden... Bazı şeyleri anladığın anda tekmeyi vurabilirsin mesela.
İlk başlarda çok seversin inanırsın güvenirsin ama gözün kör olur falan. d
sıkıntı o işte :)
Beyin değilde kalp devreye girmiş tüh. d
Mantık dersen daha iyi olur :d
Yoo beyin khjhj
Tamam tamam beyin xdxdxd
Heh dkfjjd
kadının çenesi her zaman haklıdır
fgfgfgfgf
Haklı değilse bile haklısın demeyi bilmeli erkek dkfjdjg
bak yaaaa xdxdxdxd
Geneli nankör olduğu için diyelim
İyi erkeklerde iyi kadın tercih etmeyebilir. Kişi ne istediğini kendisi için doğru olanı bilmediğinden yanlış tercihler yapar
Arkadaşlar bi şerfsz var kendini bişey sanıyo bu kişinin numarasını instasını heryerde paylaşmak ona gününü göstermek istiyorum nasıl yapabilirim
Allah aşkına bir tane dürüst gösterin hepsi yalancı düzanbaz
demek ki sen hep yalancı düzenbazla takılıyorsun tüm erkeklerin böyle olduğunu düşünüyorsan kb ama düşük zekalısın
ben kimseyle takılmıyorum ki genelleme sevmem aslında iyilerde vardır
kimseyle takılmadıysan nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsun
gözlemlerim
Çünkü efendi erkekler kendilerini göstermiyor uzak ağırbaşlı duruyor ama it kopuk tayfası öyle değil kiz tavlabmak icin girmedikleri sekil yok
Sizde kanmayın o zaman bunu biliyorsanız red bull, bir kere deneyim ettikten sonra hâlâ kanıyorsanız sizin suçumuzdur.
@AnonimBirKullanıcı_ kendim icim demedimki genel algı ben efendiden tarafim
@redbulkanatlandirir Ney iyi öyleyse. Ama herkes senin gibi düşünmüyor, bende sana değil o kişilere söyledim üzerine alınma.
İyi kadınlar değil kezbanlar onlar bırak gebersinler ya sayıları azalsın paraya ruhunu bedenini satan aşağılık tipler
Bu çok güzel bir tesbit, iyiler kadınlara yaklaşmayı ahlaksızlık olarak algıladıkları için, kızlar piskopatların kucağına düşüyor.
Efendi erkek evlilik ve düzgün kız ister bu devirde de yok denecek kadar az
Sadece efendi ve ahlaklı bir erkeği sevebileceğimden bu güne kadar hiç bir erkekle olmadım ve evde kaldım. d İti kopuğu seven bin adamla yatıp kalkanlar da evli mutlu çocuklular. d. d. d
Efendi dürüstler genelde ezik ve silik tipli oluyor da ondan yoksa işinde gücünde olsa elbet sevilir
Efendilik en büyük karakterdir, kendini gösteremiyor de, ezik diyemezsin çünkü en üstün kişilik efendiliktir.
Ezik olan var sözüm onlaraydı
Peki, efendi olup ezik olan hiç görmedim ama :d Siz kimlerle karşılaşıyorsunuz, çok tuhaf. İyi insanlar birbirlerini bulamıyorlar işte
@AnonimBirKullanıcı_ binlerce çeşit insan var yani
@Nefropatikkız Evet tabii ki, umarım kendimize uygun kişiler ile karşılaşırız diyelim
@AnonimBirKullanıcı_ 😇🙏
Heyecansız buldukları için
Aksiyon olmak duzgun erkeklerin hayatinda
Neymiş kendilerini göstermezlermiş adım atamazlarmış o yüzden efendi sevmezlermiş bahanelere gel. Birde it puştların kızlara düşkün olduğunu bile bile onlarla sevgili oluyolar sonradan gerçek yüzünü göstermek diye bişey yok
Saçma inanmıyorum efendi iyi
Bunu bende anlayamıyorum
Dürüst erkek geldi de biz mj Hayir dedik
Evet hayır diyorsunuzz
Valala bana öyle. Gelen olmaid da hayır da dememdi.
Tercih eder de doğru kişiyi bulmak gerekiyor
Kişiden kişiye değişir. Efendi, kibar ve ciddi insanlarla ilişki yaşamak isterim yaşarsam. Her kadın için geçerli değil
Ben efendi seviyorum
Boy kilo para önemliymiş.
Onlarda naptiğini bilmiyor bence
Bayıl istersen birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?