Anlatacak aslında çok şey var ama iyice sıkıldım bu ilişkiden soğudum , ya insan sevgilisiyle iyileşir ve iyileştirir abiii bu durumda olsaydınız kıslar seviyor olmanıza rağmen ne yapardınız lütfen çok net cevaplar yazın bana. Sevgilim üstüme gelme diyor trip atıyor kaç gündür ilgisizim yeminlen sinirlerim ve psikolojim bozuldu abii ve okundun neden kapalı diyincede bilmiyom diyor sildiğim mesajlarada bakıp yazmadı diye sinirden sildim
Ne yapardım? Tabiki de ayrılırdım. Bir derdi varsa gelip anlatabilir. Ya hayatında başkası var ya da sana olan ilgisi, sevgisi bitti ama senin bitirmeni bekliyor. Ama asla bir sevgi görmüyorum bu anlattığına bakılırsa ve ekran görüntüsüne.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir kaç gün hiç yazmayacağım ondan sonra bitti diyip ayrılacağım.
klasik olgunlaşmamış erkek tripleri.. Sevmek her şey değil sana değersiz hissettiriyor ve yanındayken mutlu ve huzurlu değilsen önüne bakman gerekiyor ayrıl gitsin uğraşmaya değmez emin ol.
Bak fikir veriyoruz yapmıyosunuz. Çocuk senden sıkılmış belli ki z*bidinin teki seven insan onca saat aramadan yazmadan duramaz mesajlara tavırlara bak sadece 1 kelime-2 kelimelik cevaplar. Şöyle insanların totosunu kaldırmayın yol ver gitsin ablacım niye kendinizi yorup yıpratıyosunuz. Tam bi ergen belli ki. Sen hariç 100 kızla konuştuğuna da eminim bu arada
Öyle dengem bozuldu herşeyini eevdigim kıza yazıyorum görüldü attı bişey diyirim soğuk yapıyor profili son görülmesi kapalı neden diyorum kapalı değil diyor az konuşunca üzerime gelme beni bunalttin diyir gerçekten kalbim yandi
Öyle sevgi bukadar basitmi diyorum günlerce ağladım kalbim yandi sevmesem aglarmiydim. uyku uyuyamadım ben onla evlenme hayalleri kurarken o benden soğumuş kalbim açıdan ağrıyor artık
Öyle ama canım yanıyor ben öpmeye kiyamazdim ve şu an belkide başkası var hayatında kalbim acıyor sadece sevmek sevilmek istedim evlenelim istedim kızımız olsun istedim hayaller kurdum bir anda çekti gitti daha çok şey var ama burdan yazmiyim
abi bide 24 yaşında ben sana bişi diyim mi ya birini buldu seni soğutmaya çalışıyo ya götü çok kalkık seni cepte sanıyo ya da artık sevmiyo. 3 ü de ayrılmana yeter. Hangi ilde yaşıyor?
Allah'ın konyalısı bulmuş bunuyor bide şuna bak. Üstüne gelmiyorum hatta artık bundan sonra seni hiç rahatsız etmiyorum ne halin varsa gör. Bitti de engelle geç heryerden.
ya bırak salağı , sabah sabah gerdin beni. Ne sanıyorlar kendilerini hayır anlamıyorum da? Hep böyle olur zaten kime çok değer versen havalanmış gider başka karıya bakar. Benzeride benim başıma geldi. çok sevdiğim bi kaşar gitti başka erkeğin yanına o yüzden bende artık acımıyorum kimseye.
Ya erkeklerin kafası çok farklı bunu anladım ben şu an olm insan sevdiğine ilgisiz davranmaz davranamaz ki davranıyorsa ilgisiz o ilişki bitmiştir demektir bu arada insan sevgilisiyle iyileşir
şaka yapıyorum ya. bu adam soğumuş zaten senden, muhtemelen baska bi kız var. neden bana cevao vermiyosun neden yazmıyosun neden ilgi göstermiyosunn demenin bi anlamı yok