Ne yapmalıyım ben söyler misiniz?

Ailem çok baskıcı insanlar. Bana beş kuruş para vermiyor. Canımın çektiği bir çikolatanın parasini bile benden istiyorlar. Ekstra işe gidiyorum. Alışveriş yapmaya gittim. Eve döndüğümde parama ne almışım diye hesap soruyorlar bana. Erkek kardeşimin ve abimin yanında soruyor. İç çamaşırı mı aldın. Ben kardeşlerimin yanında sinir oldum. Yok almadım birine hediye ettim paramı dedim halbuki sakladım. Bu sefer de bağırıp çağırıyorlar. O kadar emek verdin niye parayı hediye ettin diye. Bugünde annemle tartıştık beni ezik yetistirmisler diye felan birde babamın mememe kalcama bakmasindsn rahatsiz oluyorum dedim. annem hemen çıldırdı. Deli gibi yapıyor kendini bende bişey demedim dedim. geri babamı öldüreyim dedim. Bende bişey yok dedim tamam sözlerimi geri aldım dedim. Geri babamla konuştu babamda diyor ki haddini bil bana serefsiz diyor. Gözümden sizene ne diyor. Dovecekti annem tuttu. Evde pjima tişört giyiyorum diye. Bana diyor gotunu başını açarsan bakarım diyor. Kimse bu evde bundan sonra gözüme karismayacak diyor. Herkes kendine baksın diyor. Bundan sonra o istediğine bakacakmis. Bizde bişey dersek dövecekmis.

Güncellemeler
11 ay
Babam neden böyle konsuuyor aklım almıyor
Güncellemeler
11 ay
Anneme yazık valla zaten çocukların elinde ölmüş. Bütün yük hep onun sırtındaydi. Babam şerefsiz diyor bana ne yaptım ben. Diyor ki açılmak istiyorsun bakarım diyor bakarlar diyor. Zorla da kaç yıldır kapattı beni bu
Ne yapmalıyım ben söyler misiniz?