Yoksa bir gün beni sevebilir diye bekler miydin?))
Tek taraflı sevgiye düşsen buna uzun süre katlanabilir misin?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yoksa bir gün beni sevebilir diye bekler miydin?))
Tek taraflı sevgiye düşsen buna uzun süre katlanabilir misin?

Şahsen katlanırım. Sevgi benim sevgim derim. Maddiyata bakarak bir insanı dost arkadaş diye bile sevmem. Manevi olunca sevginin kıymetini anlar insan. Bir vatanı nasıl tutmadan seviyorsan öyle taşırsın sevdiğini de. Hoşlanma konusunda başta karakter mizacı önemlidir tabi. Baktım uymuyorsa söylemem zaten silinir aklımdan. Yoksa söylerim kabul olur ya da olmaz. Bu bana ait bir şey derim. Yoksa karşı taraf istediği gibi yaşayabilir. Ben kendi sevgime bakarım. İster beklerim ister beklemem. Bu içimdeki hevesle alakalıdır. Yaradan verdiyse aklı da sevgiye de merhemi de odur. 👍
Bilmeyerek katlandım. Ne kimseyle oturup konuşabildim ne de tanışabildim birisiyle. Kimsenin yüzüne bakamadım, kimseye dokunmak istemedim. Sevdiğim kişiye de gidemedim. Beni istemezdi zaten. O devam etti, başkalarıyla.
İçimdeki sevgiyi zamana bıraktım. Unuturum zamanla sandım. Stalklarımı önce azalttım sonra da bitirdim. Ona dair hiçbir şey kalmadı hayatımda. Hayatı yaşamaya odaklandım. Ama ne zaman uykuya dalsam rüyamda onu gördüm.
Evlenmiş, çocuğu olmuş. Bunu duyunca baktım fotoğraflara. Çocuğunu kucakladığı bir foto gördüm, mutluydu, gözlerim doldu. Kızamadım. Çocuğuna karşı bile içimde bir sevgi hissettim, sıcaklık, sanki bana "anne" dese kendi cocugum gibi kabul ederdim, sevdiğim adamın yarısıydı. Öyle işte.
Hayır zaten tek taraflı sevgi sevgi değildir ki. sadece takıntıdır tek taraf olmaz aşk. karşılıklı severlerse birbirlerine değer verirlerse o zaman bu aşk olur tabi ki de.. ama günümüzde böyle aşklar da kalmadı maalesef
Cevap
14Cevap
Çok zor çok ağır yani yıllar önce platonik yaşadım bu durumu arada iliski yoktu haberi bile yoktu berbattı ya
Katlanamam, bunu hissetmem yeter. Aynı ilgiyi, çabayı, özveriyi görmezsem ben o ilişkide yokum.
Beni sevmeyeni istemem ve sevemem.
Benim katlanabileceğim bir şey değil. Duygularıma karşılık alamıyorsam uzaklaşırım
Valla ben sevmistim cok sey yapmıstım ama beni istememisti 4 5 yıl oldu takıntı yaptım heralde şu an sevmiyorum ama bazenleri onunla çok konusmak istiyorum ve yazıyorum o da bana hep şunu der olsa şimdiye kadar olurdu hahahs bir erkege asla onu sevdiğini söylemiyceksin ya valla üzücü oluyor sonu
Şöyle, bana kibar davranıyor, ve beni kırmiyor.. benim sevgimi kullanmıyorsa ben beklerim.. bir gün bana karşı bir şeyler hissedecek inanırım.
Deli gibi platonik aşk yaşamışlığım var baya kötü yaa 🥲tövvbe etdim artık bir daha platonik sevmem ölmek gibi bir şey
Tek taraflı sevginin en makbulü insanın kendisini sevmesidir. Sevilmediğin birisini sevmek akıl mantık gönül işi olamaz :D
Hayır.. İki taraflı olmuştur hep zaten bu.. He sonra kendisi sevgiyi körelttiyse ya da yok ettiyse o ayrı mesele..
Hiç katlanamam en sinir olduğum şeylerden biri, beni sevmeyeni ben niye seveyim anası mıyım babası mıyım yoksa kardeşi mi? Hiçbir şeyi
Hayır, herkes kendi dalgasında hayatını yaşarken hiç öyle yol bekleyemem. Kendime göre sınırlarım var.
Bir süre sonra çekilmez ister istemez uzaklaşır insan.
Asla benim sevdiğim adamın beni sevmeyişi beni kahreder
uzun süreyse katlanamam, bağrıma taş basar çeker giderim sever diye düşünüp beklemem
Sevgi tek taraflıysa değerinden düşer ilgini verdikçe
Bilmiyorum bir yere kadar katlanırdım oda takıntımdan dolayı olurdu
Katlanamam
Ne sevilmeyi beklerim ne de bir gün sevebileceğimi düşünürüm
Karşılığı olmayan bir sevgi , mutluluk siz nereye kadar tatmin edebilir.
Hayır, katlanmam. Baştan böyle bir durum içinde bırakmam kendimi zaten.
Eskiden okulda 7 yıllık platoniğim vardı. Gerçekten çok zor, artık biraz daha akıllandım sevmiyorsa çok beklememek gerekiyor 😃
hayır katlanamam neden karşı tarafa veya kendime işkence çektireyim sevmiyorsam bu neden ilişki olsun
Katlanamam banane beni sevmeyeni ya da beni seven ama benim sevmediğim birini benden uzak Allah'a yakın olsunlar.
bir insan sonradan sevsede o ilişki bir şekilde kopar ya ilk görüşte aşk ya da hiç
Bir yerden sonra yorulduğunu hissediyorsun maalesef
Vaaayy.. cok guzel soru.. cevaplari merak ediyorum. Ama dalgaya alırlar ruhsuzlar
Artık ufak şeyler yorucu geliyor bana
Bekleyemem ben ya. Katlanamam yani
Hayır katlanamazdım
Beklemezdim. Aşk karşılıklı olunca güzel..
Hayir baktim sevmiyor bakmam
Tek taraflı hiç biseye dayanamam
Ergenlikte kalanlar katlanır
Laptop olsam katlanmam
Hayır katlanmazdim ne gerek var
Beklerim bir süre ama bir yere kadar
Yapamam hayır
Oyle olmaz ya sevmek sevilmekde gerekiyo
Katlanmazdım, bir kişi sevmiyorsa sevmiyordur
Katlanmak zorunda değilim bırakır giderim
Katlanamam
zor olur