Hayır katlanmam. Beni sevmediğini gördüğüm biriyle mutsuz olacağıma, ondan uzak tek başıma mutsuz olmayı tercih ederim. Benim tercihimin bir sonu var en azından ama sizi sevmeyen biri ağzınızda kuş da tutsanız, dağ da delseniz, çöl de aşsanız sevmiyor. Sizin yaptığınız her şeyi sevebilir ama sizi sevemiyorsa sevmez. Ona çare yok.
Hayır beklemem de katlanmamda. Ben devam ettiremem kendi kendime, karşımda ki insandan da bir duygu ve adım görmem lazım ki kendi duygularımı çekinmeden aktarabileyim ya da büyümesine izin verebileyim...
birini seviyorsam ve birlikteysek, o beni sevmiyorsa bunu biliyorsam beklemem. Gidebilir. Çünkü ben seviyorum diye yanimda olmasi bir yandan ona eziyet. Kimseyi mecburmus gibi bir hisse sokup oyle yaşamasına sebep olmak istemem
Hayatta kı en guzel his sevgi. Karsılıksız cok can yakar yıpratıcı olur. Küçükken oluyor ya buyuyunce platonık aşk, aşk acısı falan yaşanmıyor öyle şeyler.. Herkes ömründe bi kere yaşar dahasını beklemeyin🙂 Sizi sevmeyen size deger vermez, uzaklaşın ondan...
Katlanamazdım. Platonik aşk hayatım boyunca hiç yaşamadığım, yaşayacağımı zannetmediğim bir aşk çeşidi. Sevilmezsem yoluma bakarım, katlanmak mecburiyetinde hissetmem.
bu konularda büyük konuşmamak lazım. meczubu bol malum... çekim alanına bi girmeye bakar. sevip sevildiğimiz güzel hayallerden devam. :d
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Şu an içinde bulunduğum durum aslında.. Ay ne takicam be, unutur geçerim diyenin sevgisine inanmam açıkçası. Çünkü platonik aşk bir zaman sonra nerdeyse takinti haline geliyor ve olumlu/olumsuz cevap alana kadar bitmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
50Görüş
Hayır katlanmam. Beni sevmediğini gördüğüm biriyle mutsuz olacağıma, ondan uzak tek başıma mutsuz olmayı tercih ederim. Benim tercihimin bir sonu var en azından ama sizi sevmeyen biri ağzınızda kuş da tutsanız, dağ da delseniz, çöl de aşsanız sevmiyor. Sizin yaptığınız her şeyi sevebilir ama sizi sevemiyorsa sevmez. Ona çare yok.
tek taraflı kalacağına emin olduğum an vaz geçer ve yoluma giderim. sevilmedikten sonra gerçekten anlamı yok.. sonu yıkım olur sadece.
Hayır katlanamazdım. En fazla acı çekerdim ve kısa sürede vazgeçerdim
Tek taraflı sevgi yetmez
Tek taraflı ise olmaz bu iş.
Hayır beklemem de katlanmamda. Ben devam ettiremem kendi kendime, karşımda ki insandan da bir duygu ve adım görmem lazım ki kendi duygularımı çekinmeden aktarabileyim ya da büyümesine izin verebileyim...
Çok sevince bekliyor insan. Ya çok sevdiğinden, ya zor sevdiğinden.
birini seviyorsam ve birlikteysek, o beni sevmiyorsa bunu biliyorsam beklemem. Gidebilir. Çünkü ben seviyorum diye yanimda olmasi bir yandan ona eziyet. Kimseyi mecburmus gibi bir hisse sokup oyle yaşamasına sebep olmak istemem
Hayatta kı en guzel his sevgi. Karsılıksız cok can yakar yıpratıcı olur. Küçükken oluyor ya buyuyunce platonık aşk, aşk acısı falan yaşanmıyor öyle şeyler..
Herkes ömründe bi kere yaşar dahasını beklemeyin🙂
Sizi sevmeyen size deger vermez, uzaklaşın ondan...
Katlanamazdım. Platonik aşk hayatım boyunca hiç yaşamadığım, yaşayacağımı zannetmediğim bir aşk çeşidi. Sevilmezsem yoluma bakarım, katlanmak mecburiyetinde hissetmem.
Çok sevince bekliyor insan. Ama bence hayal kırıklığından başka bir şey değil. Sevgi tek taraflı olmaz.
İnsanın bir tarafı beklemek ister de her gün o üzüntüyle yaşamak daha zor, beklentiyle uyanmak.. O yüzden katlanmak istemem sanırım
Katlanamam, katlanmayın.
Gidin.
Hiç bir Allah’ın belası sizden daha değerli değil. Canınız yana yana gidin.
Sevginin karşılıklı olması güzeldir. Tabi durumlar elverdiğince katlanmak zorunda kaldığımız sevgiler de vardır. Bu katlanmak değil aksine yaşamaktır.
hayır. tek taraflı hiçbir şey yürümüyor. başta yaparım ben ikimize de yeterim diyosun ama bir yere kadar sonrasında seninde tahammülün bitiyor
Geleceğini bilsem ölene kadar beklerdim ama o gitmeyi tercih etti arkasından yas tutmanın anlamı olmaz bence
bu konularda büyük konuşmamak lazım. meczubu bol malum...
çekim alanına bi girmeye bakar.
sevip sevildiğimiz güzel hayallerden devam. :d
Şu an içinde bulunduğum durum aslında..
Ay ne takicam be, unutur geçerim diyenin sevgisine inanmam açıkçası.
Çünkü platonik aşk bir zaman sonra nerdeyse takinti haline geliyor ve olumlu/olumsuz cevap alana kadar bitmiyor
Hicbir seyi beklemem, zaten olcem bide bunu dert edinip gunlerimi yillarimi heba edemem sevecek cok insan cok nesne cok hayvan var
Bir sure gidiyor ama daha sonradan biter karsilik yok cunku