Sevdiğim ile birlikte fakir bir hayat derdim ama ne yazık ki artık her şeyim maddiyat ve paradan ibaret olduğu için, eğer gerçekten ortak geliyorlar geçimini bilecek, sadece Emine ve evlendiğini düşünen bir kadın olduktan sonra dünyanın en zengin insanı olabilirsiniz.
Ancak içinde bulunduğumuz enflasyon yapım kuşum var çoğu zaman maddiyat planları daha ön planda tutar, buradaki yorumlarda birçok kişi fakirlik demiş ama iş gerçek hayatta da maddiyat söz konusu olduğunda birçok şey sözde kalır.
Sevmediğim biriyle nasıl aynı yatağa gireceğim, nasıl aynı sofra da ekmek paylaşacağım, sevmediğim biriyle nasıl aynı evin içinde olacağım en önemlisi. Evet aşk karın doyurmuyor ama şöyle bir şey var bugün paranın olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmiyor. Evlenirken boşuna "hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde" diye sormuyorlar.
Sevmedigimle zengin bir hayat acı ama gerçek. Artık fakir yaşamak istemiyorum. Ulan küçük boy bavula rahatlikla sığabilecek kadar kiyafetim var. Ve yaşım 24. 5 senedir böyle kiyafetlerim bavulda yaşıyorum aile evinde. Sevmedigimi de severim elbet. Hayat neler yaşattı.. sevdiklerimi sevmez oldum sevmedigimi mi sevemicem..
Zenginle evlenirsen hayatında hep keşkelerin olabilir. Sevdiğinke evlenirsen beraber istediğiniz hedefe varmak için çaba harcarsın önemli olan mutlu olmak.
ben kendimi gelistiriyorum tasarımcı olup paraya para demiycem erkeğin zengin olup olmaması beni ilgilendirmiyo kendim için çabalıyorum, ailem için zengin olmayı istiyorum ve şnsanlara yardım edebilmek için. evlenmeme ihtimali de var ben uğraşmayıp olmayan birine mi bırakıyım🥶
Simdi söyle bir şey var hayırlısı olsun da sevmediğin olup hayatını neden karartasın ki böyle saçma bir şey mi var zenginliği ne yapayım ben sevdiğim olmadıktan sonra yanımda