Mesela tatile gittiniz ama ailenizle ya da teksiniz ya da 1 kaç ayni cinsetteki arkadaş ama gönül işleri yolunda gitmemişo sene
7 gü
Mesela tatile gittiniz ama ailenizle ya da teksiniz ya da 1 kaç ayni cinsetteki arkadaş ama gönül işleri yolunda gitmemişo sene
Cevap
6Cevap
her şey para değil maalesef ne kadar para olursa olsun gerçek bi sevgi değer hissedilmediği zaman hayat bomboş
ben zengin değilim ama sahil kenarında oturuyorum ele gelen bir derdim de yok ama çok sıkılıyorum sevdiğim biri yoksa sosyal ortamlarada girmiyorum dostlarımla yollarım ayrıldı maalesef
Menfaat olmasa bile insanlar evleniyor çalışmaya başlıyor zaten üniversitedekiler kendi şehirlerine gidiyor arkadaşlık bi şekilde bitiyor yani
Kariyer falan gibimi
Mezun oldum ama iş bulamıyorum en azından param olsun dilimi geliştireyim diye kasiyer olayım dedim ordan bile çağıramadılar bi türlü belirsiz şu an o yüzden
Uluslararası İlişkiler
İngilizce içinmi , hangi belge , toefl 'a da giricem ama 1 sene falan çalışcam
Sevdiğim var yanımda olmasa da
nerede
Uzakta ayrıldı
En azından birinin heyecanını taşımak güzel oda olmayınca hayat sıkıcı oluyor
Öyle ama keşke o heyecanı beraber taşısaydık
sendenmi ayrıldı
Evet
En azından sevebiliyosun yeni birinide seversin
Sevmek olarak sevebilirim ama aşk çok farklı bir kalp bir kez aşık olur dediklerinde inanmamıştım doğruymuş
hayır ya yalan yine bi mapulatif bul bakalım nasıl deli divane oluyosun ortalık dansöz kaynıyo maalesef
Ben mi yalan söylüyorum
Olur olur para olunca seveninde cok olur
Kuru kalabalık gibi olmazmı ya
En büyük zenginlik sağlık ve güzel dostlar..
Mütemadiyen
olur bence
Olurr
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat para ya da gönül işlerinden ibaret değil dostum, asla unutma. 🌟 Ama evet, zenginlik bir avantaj olabilir; konforlu bir yaşam sürebilirsin. Kendine odaklanırsın; hobi edinir, tatile çıkar ve kendine zaman ayırırsın. 🌍🚀 Zinhar demem ki her şey mükemmel olur ama değer katan şey; çevrendeki dostların, yaptığın şeylerden aldığın tat ve iç huzurun. 😌 Para, yalnızca bir destekleyici; duygusal bağlar olmadan eksik hissedebilirsin. 🫶