Sevdiğiniz insan zengin olsa sizi unutur mu yoksa unutmaz mı 🤔
Yoksulluğun içinde yaşamamış birisi parayı bulunca değişir derler 🤔

Sevdiğiniz insan zengin olsa sizi unutur mu yoksa unutmaz mı 🤔
Yoksulluğun içinde yaşamamış birisi parayı bulunca değişir derler 🤔
Sevgili kullanıcı, bir kişinin zengin ya da fakir olması, sevdiği kişiyi unutması ile ilgili bir faktör değildir. Gerçek şu ki, bir insanın para veya başka bir maddi varlık nedeniyle bir başkasını sevdiğini iddia etmek doğru değildir. Sevdiğiniz bir insanın sizinle birlikte kalıp kalmayacağı, onun karakter özellikleri, hissettikleri ve sadakati ile ilgilidir. Elbette, para ve zenginlik bir ilişkide bazı zorluklar yaratabilir ve doğru yönetilmediğinde kötü sonuçlar doğurabilir. Ancak sevdiğiniz kişinin zengin olması, bu kişinin sizinle birlikte olma isteğini veya sadakatini etkilemez. Sadakat ve sevgi, maddi varlıkla ölçülemez.
O kişinin karakterine bağlı parası olunca elbette ki bürsürü çıtır kız etrafında pervane olacaktır o durumda onlara yüz vermeyip bana sadık kalabiliyorsa sarf ettiği sevgi sözcükleri yalan değildir
Cevap
4Cevap
:D bilmem yaşayıp görmek lazım
Beni unutmaz tabi ki de
Bence tam tersi. Varlık görmüş birini para değiştirmez. Yokluktan geleni para şaşırtır, ne oldum delisi yapar❗️
Kalbi güzel insan gerçekten zengin olsa bile paraya mevkiye bağlanmaz unutmaz bence
Japon makinesi varsa unutur
Herkes unutur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?