Çok süper soru için teşekkür ederim.
Sevgi, aşk söz konusu olduğunda kim özverili veya fedakar olmalı?
Çok süper soru için teşekkür ederim.
Her iki tarafta mı yoksa bir taraf mı?
Aska inancim yok. Hayat amacim kalmadi tek bisey istiyodum bu hayattan tek bi beklentim vardi o da olmadi. Hayati yasamaya dair icimde bi amac yok heyecan yok. Sinavdayiz sinav suresinin bitmesini bekliyorum
Teşekkür ederim ne istemiştiniz olmadı
Tek taraflı olucak bişey değil iki kişinin fedakar ve özverili olması gerekir
Kesinlikle katılıyorum ama sevgiler çok bencilleşti biliyor musunuz
Ancak ben hala bir şeylerin kıymetini bilen insanların olduğunu düşünüyorum
Burada önemli olan nokta kişilerin birbirini iyi tanımasından geçiyor en küçük bir yalan en küçük bir bahane gerisini getiriyor.
İşte günümüzde zaten en büyük sorun burada kaynaklanıyor insanlar birbirine yeteri kadar dürüst olmuyor dürüst olduklarını söylüyorlar kabul ediyorum bazı dürüstlük boyutlarında çeşitli nedenleri de sorunu sorunlara da problemlere de yol açabiliyor, ancak bence insan en azından dürüst olduğu için vicdanı rahat oluyor en azından vicdanını rahat olması için bile doğru olmak gerekir kaybedeceğini bilsen bile
Teşekkür ederim
Herkes elini taşın altına koymalı
Kesinlikle sevgi tek kişilik değil
Cevap
4Cevap
İkisi birden
Kadın niye fedakar olsun erkek duzer evi hiçkimse kusura bakmasın evlilik erkek isteyince oluyo
Çok fedakar oluyorsunuz sorma
Tek taraflı olucak bişey değil iki kişinin fedakar ve özverili olması gerekir karşılıklı hersey
Elbette hem kadın hem erkek olanca çabasını esirgemeden o aşka, sevgiye emek ortaya koymalı.
Tek taraflı olursa sıkıntı gibi ya
Tek taraflı olan her sevgi sıkıntı
Haklısın öyle gerçekten
olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?