Güncellemeler
+1 yıl
Normalde abim salonda babamla yatardı bekarken klima var ya şunu yazsın bakalım yatak odasında klimasız oh zaten sıcaklığı hiç kaldıramaz 😀😀
Yazmıştım daha önce Mersin'de yaşıyoruz buranın sıcağını bilen bilir otururken bile ter içinde kalırsın abim bizim evde evli olarak ilk yazını geçiriyor evde bir salonda Bir de benim odamda klima var malum salon ev ahalisini ortak malı akşamları da orada babam yatıyor annem misafir odasında ve Ben kendi odamda yatıyorum Benim için problem yok buz gibi yorgan altındayım abimle yengeme yatak odasını tahsis ettik ama abim bey hala surat asıyor neymiş çok sıcakmış başlarında vantilatör var neyine yetmiyor eylül'e kadar bizdeler aşk pıtırcıklarının aşk hayatını nasıl etkiliyor acaba bu sıcaklar görümce olarak kendi rahatımdan ödün vermem yakışık almaz sonuçta 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çabuk yoruluyodur agbin performansı düşüyodur
Vah yazık ne yapalım Ne yapalım
Odanı paylaş yazık
Nasıl yani odanı paylaş ekmek mi paylaşıyorsun
Kullansınlar arada ne olmuş kardeşi degilmisin yani
Buyurun benim yatağımda çiftleşin mi diyeyim 😀😀
Sizn oda sıcak bugün isterseniz odaları degişelim de ya sen evli olsan o sıcakta eşinin performansı düşse iyi olurmuydu
Zaten albüm de bunu bekliyor oflayıp puflayıp duruyor buyur geç desem atlayacak 😀
Sana dua eder ama söyle agbine temiz bırakın tek gecelik veriyom de
😀😀😀 Ben çok kötü görümceyim değil mi
Hoşuna gidiyo demi onların daha az zevk almaları yoksa kıskanıyonmu onlar yapıyo sen yapamıyon diye
Ama gelip benim evimde kral dairesinde yaşayamaz herhalde herifler 😀
Kız bi gece kalsınlar zaten sonra kalmazlar bidaha
Herif kral dairesine yerleşse bir daha çıkar mı 😀
Zaten o kanepeden kalkıyor o kanepeye yatıyor abim tıpkı ev kedisi gibi 😀
Mejbur çıkacak serinde performansı artar seslerini evde herkes duyar sabah utanır eski odalarına dönerler
😀😀😀
Gülme yazık
Ben çok kötü bir görümceyim değil mi 😀
Ahahha kızzz sürekli aynı şeyş niye soruyom
terden kokarlar yapma insaf et:)
ahaha 😀 kışın Aşkın böceğim birbirinin kucağına yatıyorlardı Hadi şimdi de yatsınlar bakayım
sen de yarın öbür gün aşk böceği olursun bak:) o zaman da sana klima vermezler yapış yapış kalırsın kırkpınarda güreşmiş gibi
Ahshs yapış yapış olacak bir şey yok ya buz gibi her taraf😀
iyi de aşk ısıtır yakar kor eder: :) tabi sen bilmezsin böyle şeyleri ben de bilmem bana da bir arkadaş dediydi zaten
😀😀 Evet soğuk zor oluyor ya yorganla yatıyorum
yorganı çekip alsam donar mısın ki:)
Evet çok soğuk ayaklarım üşüyor pişiyor
Üşüyor
hmmm o zaman hem yorganını hem çoraplarını çekip alırım pencereyi de açarım:))
Pencereyi açarsan ısınırım bak doğru içeri sıcak hava girer 😀
o zaman pencere kapı ne varsa kapattım yorganı ve çoraplarını aldım:))) off bu çoraplar kokuyor ya nasıl kızsın sen :))
Ahaha,😀😀 Ne var be peynirli cips kokusu o sanki yemiyor musun
hee aynı şey ya bunu da yiyim o zaman hem sen bu sıcakta niye kilotlu çorap giyiyon ben normal çorap sandım bir saattir çekiyom şimdi geldi de anladım :))
Ahahahs 😀😀 soğuk alıyor malum benim klima 20'de çalıştığı için anca ısınıyorum niye çıkarıyorsun çorabımı üşüyorum bak
çünkü ben kötüyüm kötüüü nıhahahhahah:)))
daha çok soyarsam üşürsün o yüzden soymayacam seni :) haydi yine insafa geldim bak
yorganla çorabı versem mi bilemedim:)
Soğuk Ama üşüyorum ben 😀😀
İyi iste usumek diri tutar vermiyom corabini bununla el kuklasi yapip oynatcam belki karagiozle hacivat yaparim ama once yikamam gerekiyo🙂🙂🙂
Gerek yok tertemiz Ben daha geçen ay yıkadım 😀
Lutfen cinsel. hayatimla oynama lutfen diyorum bak😃😃😃
Ahdhs aaaa ben ne yaptın be 😀😀
E baksana sogudum gitti nerden cektim senin kokmus kilotlu corabini offf offf😃😃
😀😀 sen benim vc gitmeye üşenip bardağın içine yaptığım çişi limonata sanıp içtin be 😀😀 çorap sana vız gelir
Hee viz gelir evet😃😃 cisli kiz seni niye saga sola isiyon😃😃
Ahshs 😀😀 sürekli vc ye işemek sıkıcı olmuyor mu sence de arada bir değişiklik iyi olmaz mı
Olur neden olmasin icine nane de at cool lime olsun😃😃
Sen nerelere çiş yapıyorsun değişiklik olsun diye 😀
Dusundum de hic bir yere ekstradan isemedim sen nerelere yaptin😃😃
Hep aynı yere yapmaktan sıkılmıyor musun 😀😀
Yoo sen peki😃😃
,😀😀😀
Corabini cikardim ya iseyesin mi. tuttu😃
Evet çorap çişi tutar mı dersin akmasını engeller mi 😀
Engeller tabikide, dur o zaman kilodunu da alayim tam olsun😃😃😃 hopppp cikardim ooo tangaaa😃
Ahshs manyaksın biliyorsun değil mi 😀
Biliyoum hayirsever bir manyagim sende tangali gizemli😃😃
Ayrıca çorap koklamayı seven bir manyak 😀
Sadece senin corabin ve siradan degil kilotlu corap😃😃 hava geliyor mu alttan dogru
Evet üşütüyor 😀
Ozaman ustunu de soyayim tam usut😃😃 penyeni cektim sutyen kopcani cozemiyom kitledin mi naptin
Ahshs şifresi var 😀
Neymis sifresi ipucu ver de cozeyim sutyenini bunalmissindir bu sicakta😃😃
Selam sana doritos kokulu kiz😃😃
Mersinde nerede?