Yeni aşk pıtırcığı abimle yengem sıcakta boğuşurken ben tek başıma odamda buz gibi yatıyorum kötü görümce miyim 😀😀?

Yazmıştım daha önce Mersin'de yaşıyoruz buranın sıcağını bilen bilir otururken bile ter içinde kalırsın abim bizim evde evli olarak ilk yazını geçiriyor evde bir salonda Bir de benim odamda klima var malum salon ev ahalisini ortak malı akşamları da orada babam yatıyor annem misafir odasında ve Ben kendi odamda yatıyorum Benim için problem yok buz gibi yorgan altındayım abimle yengeme yatak odasını tahsis ettik ama abim bey hala surat asıyor neymiş çok sıcakmış başlarında vantilatör var neyine yetmiyor eylül'e kadar bizdeler aşk pıtırcıklarının aşk hayatını nasıl etkiliyor acaba bu sıcaklar görümce olarak kendi rahatımdan ödün vermem yakışık almaz sonuçta 😀

Güncellemeler
+1 yıl
Normalde abim salonda babamla yatardı bekarken klima var ya şunu yazsın bakalım yatak odasında klimasız oh zaten sıcaklığı hiç kaldıramaz 😀😀
Yeni aşk pıtırcığı abimle yengem sıcakta boğuşurken ben tek başıma odamda buz gibi yatıyorum kötü görümce miyim 😀😀?