Sevgilimden soğudum mu? Napmalıyım? Ayrılmalımıyım?

Merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir ilişkim var. Bu yaz sevgilim ailesiyle köye gitti ve neredeyse onu yaz boyu göremeyeceğim, o eylülde gelicek ama bende basketbol oyuncusu olduğum için maçlara çok sıkı hazırlanıyoruz, bu yüzden de sevgilimle görüşemeyeceğimi düşünüyorum. En son ki tartışmamızda arkadaşından başka bir çocuktan benimleyken hoşlandığını, o zamanlarda da benden ayrılmak istediğini öğrendim, daha sonra bu kızın da benden hoşlandığını öğrendim ve güvensiz bir şekilde ortada kaldım. Hep duyduklarım beni soğutmadı sadece onun davranışlarından da bu şüphelere inanmaya başladım. En sonunda karşılıklı hatalarımızı söyleyip barıştık, öyle bişeyin de olmadığını "asla öyle pislik yapmam, seni çok seviyorum, ben sana aşığım, bişey olsa beni bıraksan bile ben senin peşini bırakmam gelir hayatının her anında karşına çıkarım" dedi. Bunlardan sonra ilişkimiz düzelsede ben ! düzelemedim! Ona sarılırken kalbim eskisi gibi atmıyor, gözüm sürekli dışarıya kayıyor, ona güvenemiyorum, köyde olması daha da canımı sıkıyor çünkü ben daha toparlanamadan o gitti. Neredeyse bir aydır yok özlem olmalı ama ben düzelemedim ki özleyeyim, onu özlüyorum ama ne telefonlaşabiliyoruz ne de mesajlaşabiliyoruz, ya canı sıkılıyor misafirliğe gidiyor ya da evde oturuyor beni arıyor hep 5 dk surmeden kapanıyor telefon ben daha onunla konuşamadan. Ben özledim demesem o bana hiçbişey demiyecek telefonla konuşuyoruz yorgunum diyorum birazcık şefkat istiyorum ama yine herşeyi ben yapıyorum her şeyi benim yapmam mı gerekiyor bende yapıcam tabi ama ben ona gunaydın demesem o bana demezdi onceden, onunda beni merak ettiğini bilmek, beni özlüyor mu, beni ne kadar seviyor yeniden bilmek istiyorum çünkü bende o güveni yeniden yaratmadı. Burda olsa bile ben buluşalım mı demesem 2 hafta birbirimizi görmüyoruz, yani ben anlamıyorum özlüyorum diyorum geçiştiriyor, özlemimi nutkumda bırakıyo, o özledim diyince de artık benim bişey diyesim gelmiyor. Ne yapmalıyım yardımcı olun lütfenn :(((
Sevgilimden soğudum mu? Napmalıyım? Ayrılmalımıyım?