Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normal zekayla alakası yok o işin. Sosyal zeka dersen olur. Para, ortamcılık, hakimiyet gücü, eğlenceli olma, özellikle de özgürlük vaadi vs...
Yoksa bir sürü reşit olan olmayan kız var 30 yaş üstü heriflere kaçan.
Kırtasiyedeki kameradan 14 yaşındaki kızın 58 yaşındaki dedeyi nasıl afiyetle yediğini görmedik mi haberlerde? Gördük.
39 yaşındaki adama kaçan 16 yaşında kızın hikayesini dinlemedik mi Müge Anlı'da hep beraber?
En çok çekici gelen herhalde özgürlük ümidi diye düşünüyorum. Bu yüzden yapıyorlar muhtemelen.
Ayrıca bir kadın kendinden ne kadar büyük erkeklere bakıyorsa, o kadar sıkıntılıdır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kadar genç ruhlu oldukları ile alakalı. Ben 34 yaşındayım. 26-27 gösteriyorsun diyor insanlar. 186 73 profilliyim. Tipsiz de değilim Rabbime şükürler olsun. Tek eksiğim kas kütlemin düşük olması ve arabamın olmaması. O yüzden her 100 kadının 20 tanesiyle sevgili olabiliyorum ancak. O da içlerinde en çirkin ve zekası en kıt olanları.
Hafif kaslı olsam, ortalama bir arabam da olsa her 100 kadından en az 50 tanesiyle sevgili olurdum. Net.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiliği etkileyen birden fazlaca neden olduğundan düzeyine yönelik sadece tek bir faktöre dayalı tahminde veya varsayımda bulunmak genelde hatayla sonuçlanır, bundan dolayı yaşla birlikte diğer hususlar da yeteri kadar gözden geçirildikten sonra bu soru netçe yanıtlanabilir, aksini düşünenler de deniz nasıl olsa derindir diye yüksekten atlayıp dibe çakılmaktan öteye geçemeyeceklerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunlaşmışsa ve ne istediğini bilen biriyse muhtemelen daha çekici gelir. Daha genç arkadaşların bazısı ciddi ilişki veya uzun süreli bir şey yaşamak istemiyor, daha rahat takılmak istiyor. Kadınlarımız da böylelerine denk geldiyse karşısına olgun ve ne istediğini bilen biri çıkınca etkileniyor haliyle.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBanada öyle geliyor nedense olgunluk aşılıyor insanda
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle benim ilgim kendimi bildim bileli otuz üstüne değişmedi değişmeyecek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHollywood erkeği, benzeri değilse çok da değiller
118 Yorumla- +1 yıl
@Turkuaz88 🤣🤣bende gereksiz egolarını anlamıyorum
- +1 yıl
@Turkuaz88 yani şöyle gereksiz egoyu anlamıyorum zaten burada çok abaza olduğu için kızlara bişey oluyor ben zaten alışkınım normal hayatta da hep ilgi görüyorum ama böyle burdakiler gibi havaya girmiyorum alışkın olmadıkları bir şeyler yaşayınca değişiyor hemcinslerim
- +1 yıl
@Turkuaz88 yani erkek de 30 dan sonra yaşlanıyor eski yakışıklılığı kalmıyor
- +1 yıl
Ne şanslı kızsın filtreli fake foto ile master olmuş 22 k takipçi kasmış
+1 yılHala 18lik ergen gibi davranıp da her gördüğü kızın peşinde koşan bir doyumsuzsa otuz yasin hiçbir anlamı yok. Kaldı ki 30 yaşına gelip de saçı başı dokulduyse, göbek bes karış önden gidiyorsa o tiple gidip de çıtır genç kız istemesin bu otuzluk erkegimiz yani. Kaldı ki ben hep önyargıyla yaklaşıyorum ne yazık ki, o otuzluk erkek eğer benimle yaşıt olsaydı instada karı kız kovalamaktan yüzüme bakmazdi tüm gençliğini kız peşinde geçirmiş şimdi evlenmek isteyince sırf ego tatmini için genç kız istiyor. Aşırı samimiyetsiz ya. Bu yukarda anlattığım gibi bakımsız olan tipteki erkekler tiple de kurtaramayacagini anlayınca bir de parasıyla tavlamaya çalışıyor o daha bir iğrenç.
1015 Yorumla- +1 yıl
Abim sen zaten bütün kızlarla saç saça kavga etmişsin mentionlarda, hiç benle de dalasma gül geç hadi
- +1 yıl
O kızlara var ya allah akıl fikir versin üç kuruş için kendilerini satılığa çıkarıyorlar sonra vay adam beni aşağıladı bensiz bir hiçsin dedi bilmem ne. Asıl o kızlara çok ofkeliyim onların acgozlulugu yüzünden böyle oluyor
- +1 yıl
Ya ahshshshshhs allah mesut etsin ablam
- +1 yıl
Yok abla sagol katlanamiyorum erkolara
- +1 yıl
bak bak havaya bak mercedes görse yan koltuğa zıplıcak burada bize hava atıyo
- +1 yıl
@Ziyechh abim bunları takmamak gerek nasıl olsa parayı verince neler yapar bunlar neler
- +1 yıl
Babamın mercedesi var abim zaten. Nasıl vizyonsuz kızlarla muhatap oluyorsun ki, inatla herkesi aynı zannediyorsun bu nasıl bir sabitfikirlilik? Baban senle ilgilenir istediklerini alırsa zaten ikinci bir erkeğe gerek duymuyorsun babasinin sallamadigi tiplere bakıp bakıp yorum yapma. Siz de hepiniz *mcilik uğruna kırk takla atan tiplersiniz madem, al kestirdim attım genelleme yaptım senin gibi. Hoş oluyor mu? Hayır.
- +1 yıl
"parayı verince bunlar neler neler yapar" lafı da çok çirkin. Annen de mi böyle yapıyordu? Hangi paragöz kız canını yaktı da tüm kızların golddigger olduğu fikrine saplanıp kalmışsın? Ailesinin yeterli ilgi ve sevgiyi verdiği hiçbir insan, bak ne kız olsun ne erkek fark etmiyor, ailesinin doğru düzgün ilgilenip yetiştirdiği bir insan asla öyle ikinci ucuncu şahısların avucuna bakmaz. Sen ne sanıyorsun bunu, aç köpek gibi bakinan kızlar zaten her allahin günü asagilaniyor parayı sağladığı kişi tarafından, böyle ömür mü geçer ya?
- +1 yıl
@krasnopolski tamam abla ya ne çene varmış sende tamam en kraliçe prenses sensin senin erkeğe ihtiyacın yok al bi vibratör onla oyalan sen ihtiyacını da onunla giderirsin artık belli ki seni çok şımarık yetişmişsin kim bilir senin tercihin nasıl biri olacak acaba vay onun haline
- +1 yıl
En kraliçe benim diye bişey demedim ağır algılama ozurlususun belli. Kaybol mentionumdan
- +1 yıl
@Universe99 anandan biliyorsun herhalde zenginlerin yan koltuğuna zıplamayı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZeka yaşı geri kaldıysa çok da çekici gelmez
1811 Yorumla- +1 yıl
Saçmalıyorsunuz şu an
- +1 yıl
Size dokunan ne kanka hepsi için konuşmamış😁
- +1 yıl
Yaraları var demek
- +1 yıl
Zeka yaşı geride kalanlar bunlar😂
- +1 yıl
Geride kaldıysa demiş kanka hepsi geri dememiş la yemin ediyorum nereden anlıcağınızı şaşıypnuz neyse öyle anlayın nolcak😄
- +1 yıl
Terbiyesiz bir de kendini komik sanıyorsun
- +1 yıl
İşte napıcan ahahahahhah böyleler
+1 yılKadınlar karakter olarak olgunlaşmış ve ne istediğini bilen biriyle olmak ister.
Bu yüzden yaşı ilerlemiş insanların olgunlaşma sürecini tamamladığını düşünür.
Ancak bu bir paradokstur.
Olgunlaşma süreci sadece yaş ile ilgili değildir.
25 yaşında oturaklı ve prensip sahibi bir erkek olabileceği gibi 50 yaşında Mickey Mouse gibi davranan bir erkek de olabilir.
Bu süreç aslında edinilen hayat tecrübesi ile ilgilidir. Kimi 20 senede yaşayacağı tecrübeyi birkaç yılda edinir. Kimi ise 50 yıllık ömründe hiçbir ders almamıştır.
Velhasıl kelam olgunluk ve vakurluk iyidir.
Ama hem olgunlaşmış olsun, hem genç olsun, hem fit olsun, hem tecrübeli olsun, hem körpe olsun diye bir arayış varsa ;
" Görürsem söylerim. Suyundan da goyam mı?"
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçında iki tutam saç kalmış tecrübeliyim diye göğüs kabartıp gezinen kendini bir b*k sanan kızın yaşıtları erkekleri de tecrübesiz oğlan diye nitelendirip kendini yüceltmeye çalışan tür bunlar. Hepsi demiyorum çoğu özellikle 35 üstüyse ciddi anlamda bir kadınla yapamıycak kadar doyumsuz mesleğiyle ön planda olmayı seven (çünkü ellerinde başka bir şey yok) sözde zeka ve yıllanmışlığının verdiği sözde tecrübesiyle her kızı elde edebiliceğini sanıyorlar. He bir de o yaşta olup sınırı bilmeyen kendine 20 yaş altını dahi yakıştıran gizli pedofililer de var utanmadan o kel kafasını zjktiklerim.
718 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKafasında iki tutam saç kalmış*
Ve keşke o doyumsuzluk cinsel anlamda olsa da libidosu yüksek bir kadınla birbirini tamamlasalar ama bunların ruhu doyumsuz *rospular gibiler kısacası- +1 yıl
Yaa bu kadar güzel tanım olamaz ama🥲 ayakta alkışlanacak bir açıklama👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage @andok_
😂 teşekkürler
Cevap sahibi+1 yıl@Andok_ evet aşırı maalesef böyle dışarıdan zeki aklı başında adam gibi ortamlarda saygın duran konuşmasıyla kendini dinleten biri tarafından manipüle edildim günlerim zehir oldu. İç dünyası iğrenç tiksinç biri tanıdığım güne lanet olsun
Cevap sahibi+1 yılKendisi 35 yaşında 18 yaşındaki kızla bile konuşucak kadar adi aynı zamanda tek değil iki kişiyle bile yetinemeyecek kadar karaktersiz kendini *mcığa adamış çok afedersiniz tüm her şeyi saymak istiyorum şu an
Cevap sahibi+1 yıl@Andok_ kalbimi taciz etti
Cevap sahibi+1 yılSorsan ciddi ilişkiden bahseder ama duygusallık olmazsa olmaz der önceki hayatım şöyleydi ama attık öyle değil o hızlı yaşantıdan sıkıldım der der de der ama alakası yok hala pçin önden gideni
Cevap sahibi+1 yıl@Andok_ yeni tanimadim bunlari anlamam maalesef sürdü. Tabi konuştuğu kızların da rızası var isteyerek konuşuyor o kaşmerler de ama adamın diye gezinen kendine yakistirmamali. Öyle işte neyse ş. refsiz ne beklersin ama adam sandım
- +1 yıl
O kadar doğru yorum kiiiii🙏🙏🙏🙏
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 lu yaslardaki erkeklerin tek olumlu yani su ruhen olgunlastiklari icin bos seylerle vakit harcamiyorlar. Yani duygusal anlamda ciddi oluyolar kandirma vakit gecirme gibi niyetleri olmuyo. Yaslandiklari icin bir an once yuva kurayim derdinde oluyolar.
58 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san
Çok safsın bu dünya için 😄
Cevap sahibi+1 yılYas ilerledikce yanlizlik duygusu artar ya hani
Cevap sahibi+1 yılOna dayanarak soyledim saflikla alakasi yok bunun
- +1 yıl
30lardan bildiriyorum
Cidden yok öyle bir şey bu düşünceden dolayı 20likler kolay lokma oluyor sadece - +1 yıl
Valla.. neyse yorum yok 😄
Türk erkekleri komiksiniz
Tipiniz Türk kızlarının özeni yanında yerlerde
Cidden komiksiniz 😄😄
Cevap sahibi+1 yılAman erkeklerde sanki cok sey. Haspam 😒yataktan kalktigim gibi geziyorum diyor birde. Bizim yaptigimiz onca bakimin yaninda sen dunyanin en pis insani kalirsin. Hayatinda yuzune bir kere maske surmemis insan onca bakim yapan kizlarin ustunde goruyo kendini. Asil erkekler kiz bulduguna sukretsin cunku siz onca kizla iliskiye girip dururken kizlardan bazilari kendini temiz tutmak icin ugrasiyo. Ama Allah var oteki taraf var benim canimi siz erkekler yaktiniz oteki tarafta hesabini bende sorucam Allahta soracak
Cevap sahibi+1 yılErkekler asil hicbir 💩a benzemiyor bizim sevgimizle adam gibi hissediyosunuz kendinizi
Cevap sahibi+1 yılSonra vay efendim neden Türk erkeklerini degil yabanci erkekleri seciyosunuz gotunuz kalkmaktan taaa arşa cikmis bi havalar bi havalar en yakisiklisi iyisi benim havalari. Agzina 💩 sende insansin bende insanim senin benden farkin ne? Brad pittsin de bizim mi haberimiz yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın olgunluğa etkisi aslında oldukça az olduğu için cevabım YANLIŞ olacak. Geçmişte hayat tecrübesi yaş ilerledikçe azar azar kazanılsa da 21. yüzyılda durum böyle değil.
Mezardakilerin ömründe yaşayamadığını, daha reşit olmadan deneyimleyip olgunlaşmış insanlar var. Yani bana 30 yaşındakiler değil, yaşından olgun insanlar daha albenili gelir. Arkadaş olarak bile onları tercih ederim.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır erkek o yaştan sonra çöker. Çekici olan parasıdır ve bu çekicilik sadece zengin avcısı kızlar içindir. Erkeklerde 30 yaşına kadar milyonlarca kızla olup nasıl olsa 30'dan sonra genç kız beni alır sanıyor ancak sadece parasını alır ve genç erkekle harcar. işin özü vücut yaşlanır ve ne erkek nede kadın 30una gelince çekici olmaz.
05 Yorumla
+1 yılEğer 18 yaşındaki ergen gibi davranmıyorsa, nasıl davranması gerektiğini, ne yaptığını biliyorsa, maddi olarak da kendini kanıtlamışsa (yani işsizlik gibi bir sorunu yoksa), sorumluluk duygusunu biliyorsa, evet, çekicidir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kısmen doğru, biraz da yapıyla alakalı. Daha ağır olmaları dikkat çekiyor, bebe belik davranışları olmuyor. 30 yaşına gelmiş ama 15 gibi davranan çok insan gördüm bunlar istisna mesela. Kadın için de aynı şey geçerlidir muhakkak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Doğru olsaydı şayet hani nerde bu kadınlar çevremde
https://youtu.be/Fb8kklUn4JU
Hani nerde çekici bulan kadın hani nerde lo 😃10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en büyük palavrasıdır. Kadıncadan Türkçeye çevirecek olursak karşılığı şudur: "Kafalayacak genç uzun boylu kaslı badboy bulamadım o nedenle onlardan birini bulup boynuzlayıncaya dek 30luklarla ısınma turu atmam gerekiyor"
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇekicilikle alakası yok ama en azından karakterleri oturuyor, daha olgun davranıyorlar mantıklılar. Yaşıtım ilişkilerimde hep zorluk yaşadım ama şimdiki ilişkimde çok çok mutluyum ben 23 sevgilim 31
40 Yorumla
+1 yılBenim için olgunluk önemli yaştan ziyade. 20sinde çok olgun da olabilir (bu genelde çok nadir görülür) 30 unda hala çocuk gibi de..
20 Yorumla
+1 yılOlgunluk falan hikaye. 30 yaşına gelmiş erkeğin kurulu düzeni, oturmuş bir hayatı, belirli bir işi ve hayat çizgisi vardır. Çekici kılam şey bu bence.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen kâlpten sevmeyi başardıysam yaş ikinci plana düşer bi erkeği 30 ve üzeri diye çekici bulmam kişiliği ve kâlbi öncelikli benim için.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Yok ula yalan inanma eyle şeylere sen biraz insan ruhunu öğren kendini eğit geliştir diksiyonunu konuşmanı sempatiklik öğren ve insanların saygıyı hakkettiği sonrası bu düşünceden sıyrılırsın
00 YorumlaBunun nedeni erkeğin 30 yaşında değerlenmeye başlaması. Peki bu değerlenmeden kastedilen nedir? Üniversite, askerlik, iş bulma, kariyere adım atmak 30 yaşı buluyor. Bu da kadınların dikkatini çekiyor. Kadınlar erkeği bitiş çizgisinde bekler. Çekiciliğin kaynağı tamamen "duygusal"(€₺). Erkeğin zirve (para ve statü olarak) yaşları 35-40 bandını buluyor. Çevrede 20'liklerin çıtırların bu yaştaki erkeklerle takılması buna bir örnektir.
00 Yorumla
+1 yılEvet. 30 undan sonra daha karizmatik bir havası oluyor erkeklerin
33 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin kaç yaşında 😂
- +1 yıl
Sevgilim yok.
- +1 yıl
Takıldım bende 🙂
+1 yılAldigi yas karakterine yansimamişsa hic onemi yok maalesef
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha olgun, centilmen ve ağırbaşlı oldukları için aklımızı başımızdan alan oluyor tabi🙃
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu 30 yaşında bile sorumluluk alıp evlenecek erginliğe ulaşmıyor. Çoğu evli oluyor zaten onları ele. Diğerleri de ya aşırı kızlarla takılan gününü gün eden tiptir. Ya da tipi ortalama altı olup birini bulamayan biridir. Otuz yaşında hala ortamcı olan biri gözde olmayacağına göre bilemedim.
21 Yorumla- +1 yıl
Yavaş gel
Doğru karakteri oturmuş ne istediğini bilen kişiler oluyorlar
20 YorumlaBana öyle 28 30 yaş arası bayanlar daha çekici ve cazibeli geliyorlar. Olgun bayanlar var ya offf. Benim de onlar hoşuma gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılHahah bırakın öyle detaylarla kendinizi kandırmayı, şu zamanda kızlar için çekici gelen tek şey paradır
00 Yorumla
+1 yılBilmem. Kullanılmaya hazır erkek oluyorlar da ondan. Ve kadında 30 dan sonra anlamsız geliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe artmiş oluyor kadınlar genelde kendilerinden 3-4 yaş büyük erkeklere çekilme eğiliminde iç güdüsel olarak
00 Yorumla
+1 yılÇekici oluyor mu bilmiyorum ama işin ilginç yanı genellikle benden çok genç kişiler görüşmek istiyor 30 dan sonra ilginç talep arttı:))
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl biri olduğuna bağlıdır kimi göbekli kel bile olsa adamın kadınlarla olan münasebeti çok iyi olabilir
00 Yorumla
+1 yılGenç erkek dururken neden 30 yaşına gelmiş bir ayağı çukurda dedeye bakayım?
10 Yorumla
+1 yılHer 30 yaşına gelenler bunu diyemem yaşla alakası olduğunu sanmıyorum pek
10 YorumlaCocuktular şimdi hem fiziksel hem zihinsel olarak buyuduler ve olgunlastilar düşüncesine giriyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Evet bana da öyle geliyor olgunluktan dolayı mı bilmiyorum erkekler biraz daha geç olgunlaşıyor
10 YorumlaKadının yasıylada alakalı beklentisiylede bana 40 lar cekici geliyor Şu an
10 YorumlaBen 25-26 oldukları dönemi daha çok beğeniyorum 30’da saçı dökülen göbeklenen 😂
117 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir ama ben 22-28 yaş arası daha popülerdim. Kızlar peşimden koşardı.
10 Yorumla
+1 yılBende benden buyuk seviyorum ama beraber olmam sonucta yasim kucuk 3-4 yas buyuk iyidir
12 Yorumla- +1 yıl
Kızın ellerinden sanane ulan
+1 yılErgenken 15 16 17 18 yaşlarıma kadar öyleydi ama artık değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Doğru vlla 30 yaşındayım bunu çok hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılyok bee yalan kızlar yakışıklı erkeklere veriyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Doğru, tescilli onaylı :)
Zeka, tip, olgunluk açısından makbuldür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşına geldim nerdeyse bu konuda bir yorumum yok
00 Yorumla
+1 yılEvet ya olgun erkek farklı Bi çekicilik kazanıyor sanki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kendimden biliyorum. Benim ligimin üstünde kadınlar bile bana bakmaya başladı.
00 Yorumla
+1 yıl30 değil Erkekler 40-45 yaşından sonra Karizmalar..
00 YorumlaÇekiciliğinden değil siz erkek milleti anca olgunlaşmış oluyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Oylemiymis himm, hemen kurulu toplayip degerlendirmeye alalim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç alakası yok, türk erkekleri çok erken yaşta çöküyorlar. 30'a gelir gelmez, fiziksel olarak hiçbir çekici yanları olmuyor. 30'u aşan babam gibi aşırı yaşlı görünüyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNereden öğreniyorsunuz bu ezber cümleleri😅 hiç de doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılKime göre.. o zman her yaşın bir albenisi var...
00 Yorumla
+1 yılBana gelmiyor şahsen, benim ideal yaş aralığım 20-25 şu an.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güzel yaş alan adamsa evet ama her erkek için geçerli değil..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoş çağrışımlar bunlar genç erkek iyidir 27 yim daha iyi 30 dan sonra mezarına yer seç
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşının gerektirdiği olgunluğu taşıyorsa çekici gelir..
00 Yorumla Kadinlar erkeklere gore daha olgun düşünüyor bu yuzden olgun dusunen olarak yasi buyuk seciyor
00 Yorumla
+1 yılGiyim fizik para bu dev üçlü varsa çekici olursun zaten yaşla alakası yok.
00 YorumlaEvet doğru. Fiziği ve kişiliği tamamen meydana çıkıyor...
00 Yorumla
+1 yılHayır ben 20lik bebekleri seviyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler