Bizim 3 yıllık ilişkimiz var iliskimizin ilk yıllarında ben anneme soyledim ama hiç adı ne kim nedir diye sormadı sonra ilk başta tamam dedi okulun bitsin sonra ne olacaksa olsun yapalim dedi ertesi gün ayrıl bırak konuşma felan bidaha görürsem abine derim o telefonunu elinden aldırırim dedi bende mecburen tamam dedim ama biz konuşmaya devam ettik 4 5 ay sonra erkek arkadaşım annemle konuşmak istedi telefonda aradı işte konuştu etti annem ona bağırdı çağırdı yok dedi bir sürü laf saydı bana da ona da sonra kapattiktan sonra beni yine tehdit etti bidaha görürsem abine derim söyle yapar böyle yapar diye2 yıl geçti aradan erkek arkadaşım abimi aradı ben kardeşinle evlenmek istiyorum demiş niyetinin ciddi olduğunu belirtmş abim direk yok demiş yani hiç çocuğu arastirmadan sormadan kardeşjm okuyacak felan demis erkek arkadaşımda zaten okuyacak ben hemen evlenelim demiyorum sadece tanışalım bi oturalim bi sorun beni arastirin sadece adı konsun nişan olsun seneye de okulu bitiyor bitince de hayirlisiyla düğün yapalim demiş abimde yok demiş kimseyle evlenemez ben kimseye vermem demisSevgilim. Niyetinin ciddi olduğunu belirtmiş ama yok demis. Abim bana da kızdı bağırdı çağırdı sonra elimden telefonumu aldı eğer dedi öyle birsey varsa defol git bu evden dedi ben seni bu evde 1 sn bile tutmam dedi al ben yiyemiyorum sen ye diye birjne vermem dedi yani. Niyetli paraymis belli oldu1 ay oldu sevgilim abimle konuşalı 1 aydır neler çekiyorum bana cok kötü davraniyorum ne dışarı cikabiliyorum ne bisey yapabiliyorum odama bile gidemiyorum ona da laf ediyolat 20 yaşıma gelmişim telefonu almak ne bilmiyorum çok ağır çok gereksiz tepki verdiler ne yapacagiz bilmiyorum. Erkek arkadaşım da diyor bana hiç açık. kapi bırakmadilar en azından ben seni arastiriyim gelin bi tanjsalim konuşalım deseler amenna ama yok diyor başka bisey demiyolar diyor. Biz direk iste ben okulu birakayim evleneyim vs demiyorum sadece adı konsun söz nişan olsun istedik🥲
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl ikna ederiz sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar