Güncellemeler
+1 yıl
Artık bir ciddiyet olması için nişan istiyorum. Bu kadar yıl sevgililik gerçekten yorucu ve yıpratıcı
Ben mezun oldum, sevgilim son sınıfta 6 senelik ilişkimiz var ama sevgilim nişan yapmıyor. Okul varken olmaz diyor :( Ben de bu durumdan sıkıldım. Sürekli ona yalvarır gibi bu konuyu konuşmaktan sıkıldım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okul bitsin, o da rahatlamak istiyor anlaşılan. Nişanı yaparsınız, azıcık dişini sık bir şey olmaz ayol.
Ay sıka sıka bir hal oldum ayol 😂 artık benim ailem de bana laf ediyor çevre baskısından çok yoruldum. Gerçekten sevgilimi çok seviyorum ve herkes evlenip yuva kuruyor biz şu küçük adımı bile atamıyoruz onun ailesi yüzünden aşırı katılar sanki onlar kız tarafı ben erkek tarafıyım
Sizinkiler de, biraz anlayışla karşılasınlar. Son sınıftaysa diplomayı alır almaz nişan merasimini yaparsınız. 6 yıl dile kolay, birbirinizi iyi tanıyorsunuz geriye bir tek resmiyete dökmek kalmış hadi hayırlısı. 😄
Bizimkiler hep alttan alan taraf zaten annesi beni istemedi alttan aldık oyalıyor beni şu an alttan aldık saçma sapan laflar söyledi alttan aldık her şey onları istediği gibi oluyor
Ben kendi yanlışlarımın faturasını ödüyorum şu an resmen evlilik meraklısı gibi gözüküyorum şu an kendimden tiksindim. Bu kadar garanti görülmemem lazımdı ama o kadar yıl olmuş o zaman bu şeyleri nasıl düşünebilirdim
Aileler işin içine girince, hep bir problem çıkıyor. Gençleri bir rahat bıraksalar, sizin taraf her ne kadar alttan alan daha yapıcı olsa da, bizim coğrafya'da genelde kız tarafı iş uzadıysa bir an önce adını koyalım derler (Haklı olarak) Erkek tarafı o kadar yara almıyor. Dediğin gibi oysa bunca zaman olmuş yüzük takalım diyorsun beyefendi diplomayı alabilirse okul uzamadan biter herhalde. Açıkçası evlilik meraklısı olduğunu düşünmedim canını sıkma. Dediğine göre hep üçüncü kişiler nişan işini yokuşa sürmüş. Umarım nişanı yapar, rahat bir nefes alırsınız.
Teşekkür ederim beni tanımadan doğru anladığın için 🙏 inşallah bakalım 🥲
İkini de daha bebesiniz eliniz ekmek tutmuyor ne nişanı loo aceleniz ne anlamıyorum ki kudurdunuz mu
28 yaşındayız neyin acelesi 6 senedir ilişki yürütüyoruz. Anlayacağın yaşayacağımız her şeyi yaşadık çok şükür ki kudurmadık :))
Bacım üniversite diyince 19-20 yaşında sandım 🤣 ozmaman sizin tam yaşınız
Nişanın ne zararı olur ki? Hayatınızda bir şey değişmeyecek, parmağınızda yüzük olacak o kadar
Ailesi istemiyor
Nişan bile olmadan her şeyi yaşamışsınız zaten, bir şey kalmamış son sınıf diyorsun biraz daha sabret
Bazen keşke yaşamasaydım diyorum.
Kendini ağırdan satanlar hep daha mutlu, daha kıymetli
Olan olmuş sonu hayırlı olsun diyelim
İnşallah
Kuşkusuz öyle, senin durumuna bakarsak sevgilin acele etmiyor çünkü istediğini alıyor zaten senden
Öyle birisi de değil çok iyi niyetli onun hakkında böyle düşünmek istemiyorum ama erkek sonuçta ve ne kadar ulaşılmaz olursan erkek bir o kadar daha çok değer veriyor
Boyle Nisan Nisan diye kendini yirtarsan tekmeyi yersin
Kimin tekmeyi yiyeceği belli olmaz da
Nedense hep siz erkekler tekme atacağınızı zannediyosunuz. Ben atmıyorsam da çok sevdiğimden atmıyorum
Evlilik manyagi kezzolar sizi 😃
Söz oldumu peki ve aynı üniversitede mi okuyorsunuz
Hayır ne teklif var ne söz. Ben mezun oldum o olmadı daha
Peki aileler biliyormu
Ve aynı okuldamı okuyorsunuz
Senden baska karı kızla işi olmasın okul hayatında cevresinde falan
Evet ama tanışmadılar
Sadece telefonda bir kere konuştular o kadar.
Hayır sanmam ona %100 eminim. Zaten teklif etmicem demiyo ki sadece okul bitince diyor. evet olduk o kadar sene olmuş
Değil ama bunlar bu konuyla ilgili sorular değil
Bu kadar bilsen yeter 6 sene olmuş zaten hayatımın çoğu onunla geçti.
Okul varken cidden olmaz, okulun bitmesini bekle. İşini eline al, ondan sonra. Ne bu acele?
İşim elimde de ayrıca 6 sene! Ne acelesi
Tamam da okul bitmemiş, ilişkiniz kaç yıllık olursa olsun hayat daha yeni başlarken evliliği aceleye getiriyorsun. Çocuğu darlama alt tarafı bir yıl daha evlenmeden nişanlanmadan işte her neyse duracaksın. Seven insan değil bir yıl bin yıl da olsa bekler.
Ya zorla kimseye bir şey yaptırma
gec bile olmus