Üniversite mezuniyet balosuna partnersiz gitmenin olumsuz yönleri nelerdir sizce?

Üniversite mezuniyet balosuna partnersiz gitmenin olumsuz yönleri nelerdir sizce?
Elbette, mezuniyet balosuna partnersiz gidilebilir. Gidilecek bir partner olması geleneksel bir beklenti olsa da, son zamanlarda bu beklenti değişmeye başlamıştır. Birçok insan, mezuniyet balosuna arkadaşlarıyla veya grup olarak katılmayı tercih eder ve partnersiz gitmektedir. Kendi başınıza giderek, farklı insanlarla tanışma fırsatı bulabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.
Mezuniyet balosuna tek başına gitmek, size bağımsızlık ve özgürlük hissi verebilir. Kendi eğlencenizi planlama özgürlüğüne sahip olursunuz ve istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz. Ayrıca, kendinizi daha iyi tanıma şansınız olabilir ve yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.
Ancak, mezuniyet balosuna partnersiz gitmeyi düşünüyorsanız, bu konuda rahat hissetmeniz önemlidir. Bu kararı verirken kendinizi mutlu ve özgüvenli hissettiğinizden emin olun. Unutmayın ki, hayatınızdaki herhangi bir etkinliğe tek başınıza katılabilir ve keyif alabilirsiniz.
EİC teşekkürler :)
Rica ederim.
Cevap
22Cevap
Gidilir bence. yani illa birisi olmasına gerek yok zaten film ve diziler de olur bu aklıma harry potter filmi geldi :D yani yalnız gitmek daha havalı bence hem birisi bulunur baloda belki de
Özellikle mezuniyet balosuna partnersiz gidilir. Kişinin hayatında kimse yoksa, balonun sonu zaten çift biter. :D
Yalnızlıktan bu kadar korkmayın. Pamuğu tıkatken yalnız olacağız.
Ne alaka diyicem, demiyorum😅
Baloya illa çift olarak gitmek zorunda değilsiniz. İnsanlar yalnız gidince seni garipseyecek diye mi korkuyorsun?
"Ben gidiyorum" diye bir cümle okudun mu yukarıda?
Soru genel.
Gece gece kafanın üstünde ampul mü yandı da bu soruyu sorma ihtiyacı hissettin o zaman diye sorarlar😄
Soruyu soran benim sen yalnızca cevap verebilirsin sanki.🤷♀️
Ah ah matmazel hanım çok gıcıksınız 😄 şaka yapıyorum bu arada özür dilerim kırdıysam
İyi geceler🙂
Gidilir bende tek gideceğim zaten. Ama sorun şu ki bütün arkadaşların partneri ile gelecek ise biraz sıkıntı çünkü tek kalma ihtimalin var.
Gidilir neden gidilmesin. Partnersiz giden birkaç arkadaşla grup olunursa son derece eğlenceli bir gece geçirilir
Partnerim olmadığı için ben gitmemiştim. Alay edilmemesi için yalnızların gitmemesi en mantıklısıdır.
Gidilir belki partnersiz gidenler kendine orada bir partner bulurlar
ben mezuniyet balosuna hiç gitmedim ne diyonuz jsdvngrklfe
Gidilir beden gidilmesin? Bence her türlü giderdim valla. Elbet orada birini bulursun 😉😊
Selamlar nin gibi partneraiz gidecekler varsa git. Yoksa sıkılırsın
Hiç mezuniyet balosuna gitmedim ama eşlik edecek biriyle gitmek daha mantıklı
Gidilir tabi..
Orada amaç eğlenmek ve bunun içinde birine ihtiyacın yok..
Bizim bölümden sadece üç kız gidiyoruz desem fkflflö
Evet gidilir. Orada birisi dansa kaldırır sevgilin yoksa 😄
gıdılırde herkes kavalyesıyle gelıcekse yalnızlık trıbıne gıreblırsın ona hazırlıklı ol
ben hep tek gittim ama sebebi birini bulamam degil kendi istedigim sumsuk sumsuk sarilip dans etmeyi falan sevmiyom gittim en once sampanya ictim
Damsız girilmez diye kural mı var ayol. Eğlenmeye gidiyorsunuz sevgilisiz eğlenilmiyor mu? Hiç mi arkadaşınız yok? Aşın artık böyle saçma şeyleri.
Çok ayıp bunu duymamış olayım.
Gidilir ne olacak arkadaşlarla eğlenilir
Valla ben gittim gayet de güzel oldu...
gidilir neden gidilmesin
En İyi Cevaplar