Öncelikle belirteyim ben takılmalık çıkmıyorum. Eğer biriyle hiçbirşekilde gelecek düşünmüyorsam hiç görüşmem bile.
Ben yüksek lisans bitirmiş çok iyi bir işi ve iyi bir geliri olan kariyerli biriyim. Güzelim ve yaşımdan da çok genç görünüyorum. Ama bu gönül işlerinde çok şanssızlıklar yaşadım. Yaşım geçiyor ve halen uygun biri yok hayatımda. Düzgün birini bulmak çok çok zor.
Şuanda benimle ilgilenen biri var, yaşı uygun, yakışıklı katizmatik, kendi işini yapıyor okumamış lise mezunu ama kazancı yüksek, gayet lüks yaşıyor. Hayata bakış açılarımız aynı, yaşam tarzımız düşüncelerimiz falan aynı gibi görünüyor. O da evlilik düşünüyormuş zaten çapkın biri değil. Ama gel gör ki eğitim durumlarımız uygun değil. O lise mezunu biraz ağır abi gibi takılan biri. Ben ise eğitim iş ve sosyal statüm ile ona karşı baskın durumda görünüyorum.
Bu durum ilişkiye nasıl yansır bilmiyorum. Komplexe girer mi, konuşacak bişey bulamaz mıyız, bilemiyorum. Çık tanı deseniz ben insanlara umut verip, kendine bağlayıp, yarı yolda bırakmayı doğru bulmuyorum. Yani bir gülümseyip selam versen bir yere gidip çay içsen bile umutlanıyor insan. Ona da hak veriyorum. Hoşlanmadığın kişi olsa neyse de hoşlandığından ilgi görünce insan bağlanır.
Napim sizce lise mezunu olduğu için baştan red mi edeyim? Bu işin sonu iyi görünmüyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer