Bir ilişkide sürekli bir ayrılıp bir barışmak o ilişkiyi nasıl etkiler sizce?
Kötü etkiler
İyi etkiler daha çok bağlanırız birbirimize
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir ilişkide sürekli bir ayrılıp bir barışmak o ilişkiyi nasıl etkiler sizce?
Bir ilişkide ayrılıp barışmak, ilişkinin karmaşık ve duygusal bir yolculuğunu yansıtabilir. Bu sürecin ilişki üzerindeki etkisi, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. mesela ayrılanlar için konuşursam Ayrıldıktan sonra ilişkinizi değerlendirmek ve birbirinize daha farklı bir gözle bakmak için zaman kazanabilirsiniz. Bu, ilişkinizi daha sağlıklı bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olabilir. Ayrılığın ardından birbirinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamak için fırsat bulabilirsiniz. Bu, iletişimi ve anlayışı artırabilir. Bir ayrılık dönemi, birbirinizi daha fazla takdir etmenize ve ilişkinizin değerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Ayrılıp barışma süreci, güven sorunlarına neden olabilir. İlk ayrılığın ardından yaşanan duygusal travma, güveni zayıflatabilir. Ayrılıp barışmak, bazen eski sorunların yeniden ortaya çıkmasına neden olabilir. Eski problemler tekrar yaşanabilir. Unutmamanız gereken şey, her ilişkinin benzersiz olduğu ve ayrılık-barış döngüsünün herkes için aynı sonuçları doğurmadığıdır. Eğer ilişkinizde bu tür bir döngü içindeyseniz, açık iletişim kurarak duygusal ihtiyaçlarınızı, endişelerinizi ve beklentilerinizi paylaşmak önemlidir. Uzun vadeli sağlıklı bir ilişki için, iletişim, anlayış ve güven oluşturmak büyük önem taşır.
Bir ilişkide sürekli bir ayrılıp bir barışmak, ilişkiyi zedeleyebilir. Bu ilişkilerde kesin bir ayrılık konuşması yapılmıyor ve ilişki bir döngüye giriyor. Çiftler tekrar tekrar ayrılıp barışıyor ve bu süreçte kişilerde samimiyet, incinme, tutku ve ayrılık acısı gibi duygularda ciddi dalgalanmalar yaşanıyor1. Bu döngüye tam olarak ne sebep oluyor? Bu sorunun cevabı her ilişkiye göre değişebilir. Ancak genel olarak iletişim eksikliği, anlaşmazlıkların çözülememesi gibi nedenler bu döngüye sebep olabilir. Bu nedenle, ilişkideki sorunların sağlıklı bir iletişimle çözülmesi önemlidir. Aksi halde, sürekli ayrılıp barışmak ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini engelleyebilir.
Aynen öyle katılıyorum. Bir ayrılıp bir barışmak bence o ilişkiyi zarardan başka hiçbir şey vermez. O ilişkiden fayda gelmez o saatten sonra. Çünkü soğur insan bir müddet sonra ya.
Evet, sürekli ayrılıp barışmanın ilişki üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Bu durumda ilişkinin bir döngüye girdiği ve kişilerde samimiyet, incinme, tutku ve ayrılık acısı gibi duygularda ciddi dalgalanmalar yaşanabileceği belirtiliyor. Ancak her ilişkinin kendine özgü dinamikleri vardır ve bu konuda kesin bir yargıya varmak zordur. Önemli olan, ilişkinizde mutlu olup olmadığınız ve ilişkinizin size iyi gelip gelmediğidir.
Cevap
2Cevap
Bir yemeği pişirdin sonra dolaba koydun soğuttun. Çıkardın ocağın üstünde ısıttın sonra aldın gene dolaba koydun, sonra gene dolaptan çıkardın ocağın üstünde ısıttın, sonra gene dolaba koydun... Sence o yemekten artık hayır gelir mi?
Kısacası ilişkinin lezzeti kaçar. Cıvır, vıcır.
Aynen öyle katılıyorum. Bir ayrılıp bir barışmak hem ilişkiye zarar verir bence hemde zamanla birbirinizden soğutur. Bitmeye doğru yol alır hatta o ilişkiyi diye düşünüyorum ben.
Kesinlikle katılıyorum. Biz neden mesajlaşamıyoruz…? Bir çok konuda ortak düşünüyoruz sohbet etmek isterim :)
Berbat ilişkiyi zedeler ve en sonda ayrılığa getiriyor:)
Aynen öyle katılıyorum. Bir süre sonra o ilişkiye artık zarar vermeye başlar ve sonunda o ilişkiyi ve aşkı tamamen öldürür diye düşünüyorum ben. Hatta birbirinizden bile soğursunuz.
Kötü valla 3 den fazla ayrildiysanız bence daha barişma arkana bakmadan bitir yenileri elbet gelecek
Aynen öyle. O ilişki zaten çok fazla uzun sürmez sürekli problem olan ilişkiler bir müddet sonra ne yazık ki bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
Çok fazla yüz göz olunur
Aynen öyle katılıyorum. O ilişkiye bence bir süre sonra zarar vermeye başlar. Bir barışıp bir ayrılmak soğutur birde bence kişileri birbirinden diye düşünüyorum ben..
Tabi saygı biter zaten hala ayrılınmıyorsada bağımlılık olur aşırı sağlıksız bir ilişki
Yalama
Kötü etkiler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?