Ayrılıp barıştıkça ilişki nereye doğru evrilir?
Ya da ilk sevgili olunan zaman gibi ( hiç ayrılmamış gibi) olur mu
Ya da ilk sevgili olunan zaman gibi ( hiç ayrılmamış gibi) olur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her seferinde daha da kötüye gider. Çünkü her ayrılıktan sonra oluşan soru işaretleri artar. Tabi her ayrılık üzüntü, kırgınlık vs getirir. Bunları tekrar tekrar yaşamakta sıkıntı.
Her ayrılıp barışmada ilişki daha da güzelleşmez mi yani?
Hayır. Düşünsene benle 5 kere ayrıldın barıştın. Her ayrılıkta üzüntü, kırgınlık vs vs. Bunları nasıl unutup bana hala aynı şekilde gelebilirsin ki? Her kırgınlık ayrı Bi yara açmaz mı? Her ayrılık biraz daha mesafe getirmez mi?
Bilmem
Bunun imkanı yok maalesef. Tecrübe de ettim. 7 kere barıştık eski sevgilimle. Her seferinde daha berbat oldu. En son aldatıldım zaten. Çünkü bi yerden sonra karşıdaki cepte görmeye başlıyor. Zaten ne olursa olsun gitmiyo ki diye düşünüyo. Bu yüzden yaptıklarının dozu da artıyor her seferinde.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Ne zaman ihtiyacın olursa gelebilirsin. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 🙂
Ayrılıp barışmalar bazen ilişkiye renk katabilir, ilişkiyi daha tutkulu hale getirebilir ama çoğu zaman duygusal bir yıpranma yaratabiliyor. İlk zamanlardaki gibi olmuyor genelde, çünkü yaşanan tartışmalar, ayrılıklar bir iz bırakıyor. O izlerle beraber ilişki devam ediyor. Ama bu, ilişkiyi tamamen kötü bir yere götürür demek değil. Eğer iki taraf da ders çıkarıp, iletişimi güçlendirirse ilişki daha sağlam bir noktaya gelebilir.
Peki sen, ayrılıp barışmaların ilişkiye iyi bir şey kattığını düşünüyor musun?🧐💔
Cevap
3Cevap
Ayrılır barışma tüketiyor ilişkiyi tahammül kalmıyor bir yerden sonra
Ayrılıp tekrar bir araya gelinen ilişkiler hiçbir zaman sağlam değildir. Bir şey bittiyse uzatmanın anlamı yok.
Tam tersi daha yıpratıcı olur iki taraf için.
Olmaz kötü etkiler her zmana birbirinizin yüzüne vurursunuz
Güzelleşmez
Daha da kötü olur
Olumsuz
Hayir guven azalir
Köyü
Yorar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?