Uzun süreli her evlilikte olduğu gibi bizde de monotonluk başladı. Tabii bunda en büyük suç benim. Şöyle ki, ona bir anne sevkatiyle yaklaşıp hep yanında oldum, kültürlü bakımlı spor yapan ve güzel bir bayan olduğum halde kocam resmen benden kaçıyor. Ya TV izliyor ya telefona bakıyor. Ben gidersem iki çift laf ediyor. İse giderken ayaklarımı bile öpen adam şimdi resmen ortadan toz olmak istiyor. Ben de şu "cool kadın olma" işini bir türlü beceremiyorum. Özellikle beylerden (saçma sapan ukala ve sapıkça olmayan) taktik istiyorum. Bir erkek nasıl yeniden ilgisini karısına yöneltir. Ben mesafe koyayım derken resmen çin seddi örüyorum. Neler yapmak lazım? Öyle çamaşırı cart curt gibi akıllar değil istediğim. Bu kadına noluyor sanırım kaybediyorum demeli. Ama avam tavırlara düşmeden, kalitemi bozmadan yapmak istiyorum bunu. Zira öyle anlık hevesler hiç tarzım değil. Hadi bakalım beyler size güveniyorum, en işe yarar taktikleri verin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşin kaç yaşında bilmiyorum Sen onun annesi değilsin bunu anlaman gerekli Çocuğun var mı yazmamışsın Velhasıl kelam senin de belirttiğin gibi ve yurdum ailesinde olduğu gibi monotonluk başlamış İlgi görmek istiyorsun haklısın ama sonsuza kadar bu canım cicim ayları devam edemez Durumu olağan karşılaman gerekir Üzerine düşmekten vazgeç uzaktan izleme modunda kal Ona hissettir bunu eskisi gibi olmadığını Başka kadın olabilir mi bilemem sen takip edeceksin İhtimalleri değerlendir Yatak durumunuzu yazmamışsın burası için normal yazmaman Ondan kaçıyorsa ya sorunu var ya başkası olabilir.
Özet olarak monotonluk normal Rahatsız olman normal ama hep böyle sürmez Zaman insanları her şeyi değiştirir
Aklında kalan varsa yaz lütfen
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir yorum böyle, evet çocuğumuz var bir tane, yatak odası dönem dönem iyi oluyor dönem dönem sıkıntılı oluyor. Çünkü kadın beyni önce sözel doyum isterken erkek bir an evvel yaşayacağı keyfe odaklı, bu da aramızda sorun oluyor. Açıkçası yanına gidince bir şey demiyor ama kadın da çağırılmak istiyor. Hani ilişkinin başlarında sürekli dikkati kadında olan erkek bir zaman sonra o dikkati çekiyor ya , işte o zaman sıkıntı başlıyor. Başka birinin olduğunu sanmıyorum. Asla diyemem, insan bu, ama olsaydı bunca yıl bir yerden patlak verirdi haksız mıyım? Derseniz ki kendine çok güvenme sebepsiz de aldatan pek çok erkek var, işte ona ben bir şey diyemem. Açıkçası varsa da bilmek istemem. Kolay unutan biri değilim çünkü. Ufacık sözleri bile unutmuyorum, böyle bir şey büyük bir gedik açar aramızda. Ama siz karar verin, eliyle yemek yediren, gün içinde fırsat buldukça arayıp mesaj yazan bir erkek aldatıyor olabilir mi? Ya da ben mi çok iyi niyetli düşünüyorum dersiniz? Hepten ona yüklenmeyelim şimdi, ben de ilgimi kaybettim. Eskiden gözlerine bakınca soluk borumdan karnıma doğru ılık bir sıvı akıyor gibi olurdu, hani araba tümsekten geçerken bir hava boşluğu olur içimizde, hah öyle olurdum. Ama şimdi nedense içimde o akış yok.
- +1 yıl
Tahmin ettiğim gibi Eski günleri arıyorsun Artık sen de eskisi gibi değilsin çocuklu 40 li yaşlarında bir kadınsın Önceki yorumumda belirttiğim gibi normal karşılaman lazım durumu kabul etmelisin. İnsanlarin en büyük özelliği değişimlere ayak uydurmak ve adapte olabilmektedir. Otur konuş eşinle durumu anlst rahatsız olduğunu söyle Her Türk erkeğinin içinde odunluk olduğunu unutmadan 😎
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. sanırım artık sana dair keşfedecek bir şeyi kalmamış ve nasılsa yanımda, istediğim zaman benim modunda takılıyor. Ona kendini özletmeyi sağlaman gerek. Belki de bir süreliğine bir yerlere gitmen. Ya da annesi olma modundan çıkman gibi.
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle bir hissiyata kapıldığını düşünüyorum. Bir yere gitmem şu an için zor, aynı evde de artık ne kadar mesafe konulabilir bunun çözümüne odaklanmış durumdayım
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸 dikkate alacağım
Soran+1 yılEşim sürekli enerjik ve neşeli olduğum için şanslı olduğunu söyler. Sorun şu ki bu neşeyi kendi kendime yaşamak anlamsız. Şöyle örnek vereyim, kapında son model araba var ama yalnızsın. Ne kadar keyif verir o arabayla gezmek? Bir süre sonra o güzelliği paylaşmak istersin, o arabaya çift olarak binip gezmek istersin. Ya da mükellef bir sofra var önünde ama yalnız yiyorsun, ne kadar keyif alırsın? Bazı şeyler muhatabınla güzelleşir. En basit eylemleri bile keyifli hale getiren ikili bir paylaşımdır. Evliliklerin kaçınılmaz sonu budur demek adetten olmuş, istenirse ve iki kişi de emek verirse aslında yeniden heyecan katılabilir. Ben bunları tek başıma yapmaktan usandım. Artık onun da bir şeyleri fark edip harekete geçmesi lazım aksi taktirde hiçbir kadın sıradanlaşmıs bir evliliğe sonuna kadar katlanamaz ve önünde sonunda boşanma kaçınılmaz olur.
Soran+1 yılAldatma söz konusu olamaz. Bir kere kendime sadakatin var bunun evli ya da bekar olmakla ilgisi yok. Özel konularda konuşmayı da çok doğru bulmuyorum. Hem mahrem hem de her ilişkinin dinamiği farklı. Ama ufak bir kaç cümle ile açıklama yapacak olursam, evet bana vereceğiniz mahrem akılları denedim. İşe yaramadı. Bu sebeple zaten daha belirgin, daha hayatın içinden akıllar istedim.. şöyle sorayım daha net bir ifadeyle : Sevdiğiniz kadın ne yaparsa üzülürsünüz ve zorunuza gider?
Soran+1 yılHay yaşayın, bakın ne güzel fikirler çıkıyor işte. Helal olsun böyle insanlara 👏🏼 Bu bakın iyi fikir, hem kalp kırmaz hem de farkındalık yaratır. İnşallah dank eder kafasına 😬
Soran+1 yılAynen kısa vadeli çözümler sorunun yeniden başlatır, kalıcı dersler lazım ☺️
Soran+1 yılHah tam olarak buydu anafikir, çok şükür birisi anladı 👏🏼 Bir de yöntimi bulursanız minenttar kalırım. Dikkat çekmeden,. daha doğrusu dikkatini "Hayırdır bu niye bana karşı soğuk" demesini sağlayacak şekilde nasıl mesafeli durabilirim? Akşam aksam6da ev işi yapilmaz ki isim var diyeyim. Ha bir de özel konuda da tepkisine neden olmayacak şekilde nasıl reddedebilirim? Anneanne usulü "Başım ağrıyor" mu desem ☺️ Yani öyle bir cevabım olmalı ki hem "Bana mesafe koyuyor" desin ama hem de beni suclayamasın. Hatasını anlasın ve tek kelime edemedim ama cabalamaya da devam etsin. Yani ne yaparsam yapayım vazgeçmeyecek demesin, mücadele kapısı açık dursun. Ne denir böyle bir durumda mesela?
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸 iyi fikir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkaybetme korkusu vermen gerek.. yani sen ilgilenmezsen başkalarının ilgisinini çekiyorum bak hbaerin olsun.. isteyen varı hissettirmek gerek.. bu nasıl olur o sana bağlı tabi
08 Yorumla
Soran+1 yılHmm bu biraz tehlikeli sularda yüzmek olur. Daha kötü sonuçlar doğurabilir. Bu şekilde bir taktik biraz zor, nasıl yapılır ki 🤔
- +1 yıl
yoo hayır birşeyler yapman gerekmiyor yani illa olması gerekmiyor sadece böyle bir durumun olduğunu hissetmesi onu harete geçirecektir..
nasılsa bu hatun benim bir yere gitmez yapmaz zaten.. diye bir rahatlık var.. biraz rekabetten zarar gelmez
Soran+1 yılŞimdi şöyle bir durum var sevgisi var hem de çok fazla. Öyle dışarda kalma huyu filan yok, kötü alışkanlığı da yok, hatta sabah bazen kahveleri ben yapayım der ama adını koyamadığım bir soğukluk var, birbirimize çekici mi gelmiyoruz, ya da ne bileyim artık alışkanlık mı oldu, hani yeni telefon alırsın ilk zamanlar gözünden sakınırsin ama zamanla düşse de yıpransa da çok oralı olmazsın ya tam olarak böyle bir durum hakim. Oysa yeni yerler keşfetsek, sahilde ateş yakıp bir şeyler yudumlasak. Yapı olarak da biraz içine dönük bir insan, ben daha dışa dönük biriyim. Birbirimizin enerjisini ayarlayalım diye uğraştım ama olmuyor
- +1 yıl
ev arkadaşlığına dönmüş işte bu evlilik.. onun için dedim.. hareket için erkeğin rakip göreceği bir şey olması gerek.. ya da hatun gidecek elden diyip bir şey yapmam lazım demesi gerek..
Soran+1 yılBir dönem kendi meslek alanımdan işim gereği çok fazla erkekle görüşüyordum o zamanlar bir huzursuzluk olmuştu onda, yine mi yapsam 😉☺️ Hatta az evvel yanıma geldi, uzandı filan, gelsene dedi, yok dedim biraz uzanayım yorgunum dedim. Bu bile biraz fark yarattı. Zaten sevgisinde sıkıntı yok da , nasıl desem 🤔 bitkisel hayatta gibi. Hayatı sadece telefon ve TV zannediyor. Tamam benim gibi sürekli kitap okusun, sanatsal aktivitesi olsun demiyorum ama e mübarek adam hayat akıyor yahu, biraz action 😉
- +1 yıl
anlıyorum seni kesinlikle haklısın.. işte ben aksiyonlamazsam başkası aksiyonlayacak düşücesini sokmak lazım kafasına.. usulünce yani
Soran+1 yılİlahi, çok güldüm ☺️☺️☺️ Ama işte her nabız her şerbeti kaldırmaz, bu defa daha çok kızmasın 😬
- +1 yıl
ayarında kararında.. sadece rahatlığını kendinden emin tavrını nasılsa benim nasılsa yapmaz bir şey güvenini yıkacak kadar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılMerhaba;
erkek andropoz dönemi ve bazı erkeksel dönmlere gırmıs olabılır. maalesef telefon ıle ıoynayan sayısı cok fazla. neler yapabılırsın, sende onu önemseme, kendıne zaman ayır, spor vb degısık aktıvıtelere fazla katıl. aksamalrı ıdsarda arkadas bulusmaları yap. Yeni parfum almanı tavsıye ederım. Telefondan opna kur mesajı atmesajlas onunla. bırlıkte bıseyler yapacagınız aktıvıteler bul mesela fılm ızleyın aılecek mısır vb ortam yapın. annelık yapmak yerıne daha dişil olunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsini yaptım işe yaramadı. Benden uzak dursun da ne yaparsa yapsın der gibi bir hale büründü
- +1 yıl
işin çok zorlasmıs maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl42 yaşına gelmişsin esinde en az o yaşta bence normal yani artık taktik filan yok otur oturduğun yerde
012 Yorumla
Soran+1 yılBu mantık ile zaten hayatı kendinize de kadınlara da zehir ediyorsunuz. Hayatta her yaşın ayrı güzelliği ve biriktirecek tonlarca anısı vardır. Evliliğini dinamik tutmaya çalışıyor aferin demek yerine küçük aklınızla güdük cümleler kurup çekici olduğunuzu zannediyorsunuz ya çok itici oluyorsunuz. Aslında cevap vermezdim bile bu yoruma ama saçma sapan şeyler yazacak olanlara bir spoiler olsun.
- +1 yıl
Abla kizma hayat dediğin işte tam bu herseyin bir sonu var kendini o sona hazırla
Soran+1 yılHayatın sonunun nerde olduğunu biz bilemeyiz, dolayısıyla anı yaşamak lazım. Birlikte bir hayatı göğüslediğin insanla kalan yılları keyifle ve bol bol güzellik biriktirerek geçirmek bu kadar zor olmamalı. Eşim sürekli iş ve para derdinde. Hayatı ıskalıyor. Bir deniz kenarında suların içinde yürümeden geçen bir ömürde banka limitin sınırsız olsa kaç yazar?
- +1 yıl
Ha işte bu
Kime para biriktirip Kime ev mal birakiyoruz anı yaşamak lazım
Soran+1 yılBen öyle kıskanılmak filan istemiyorum. İlk baslardaki gibi birbirimizi izlediğimiz, kosa koşa eve gelmeyi iple çektiğimiz zamanları özlüyorum açıkçası. Yukarıda yazılan 42 yaşında neyin heyecanı sözlerine katılmıyorum. İyi bir ilişki yaş aldıkça oturur aslında, gençlerin kast ettiği şeyi hayvanlar da yapıyor zaten 😉
- +1 yıl
Ozur dilerim amacim yaşına veya iluskine laf etmek degildi eşinle otur konus tatil dağ doğa hayatı anlat güzelce konus
Soran+1 yılYasimla ilgili takıntım yok aksine gayet barışık bir durumdayim , e biraz özgüven de var tabi, ben genelleme yapanlara kızıyorum. Baktığımız zaman 50-60 yaşında hayatın tadını her anlamda çıkaran bir sürü örnek çift var. Bu arada öyle asosyal birisi de değilim. Bugün pek çok camiada ün yapmış insnalara yakın temas halindeyim. Benim amacım yaşayan bir evlilik oluşturmak. Nefes alan, yaşam belirtisi olan, hayatın coşkuyla aktığı bir evlilik...
- +1 yıl
Bir kadın isterse erkeğe istedigini yaptirir azmet biraz aklını kullan
Soran+1 yılGaliba bizim gibi kadınlar kariyer yapalım derken kurnazlığı unutuyoruz değil mi☺️ evet öyle dersiniz, vallahi haklısınız
- +1 yıl
Evet o konuda haklısın is kreyer derken hayat kısa geçiyor
Soran+1 yılBaktığım zaman inanın eğitim seviyesi daha düşük kadınların evlilikleri daha düzgün, neyi eksik ya da fazla yapıyorum çözemedim. Biraz aptal mı olmak gerekiyor dersiniz?
- +1 yıl
Mesaj kutun kapalimi
- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kaliteni yiyeyim beyins. z sende kalitemi kalmis burdan fikir dileniyorsun haha 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSeni bilgimle döverim de vuracak beyin yok sende. Yazdıklarından ait olduğun tabaka belli 🤣
- +1 yıl
Yav he heee kocum he heeee
Soran+1 yılSizden ne kadar çok var, görgüsüz kalitesiz, maço, erkekliği böyle ucuz kahramanlık sözleri ile taçlandıran zekasızlar. Önünden ye, kendi bahçesine dal olamamış gelmiş bana ağaçlık taslıyor. Kafana vursam nohut kadar beyin düşmez burnundan. Ömrüm senin gibileri egitmekle geçti. Kimisinde başarı elde ettik ama sende alt yapı yok. Bağcılar bebesi gibi, Tarlabaşı kıroları gibi birisin işte. Allah bilir ömründe fanatik dışında başka bir metin ya da yazılı hiçbir basından haberin de yoktur senin. Zavallım ya, beyin nakli keşfedilene kadar ne yazık ki böyle entübe kalacaksın, üzüldüm sana
- +1 yıl
Abla sen ne anlatiyon. Okumadim bile 😂
Soran+1 yılOkuma zaten, senin seviyene ağır gelir. Cin Ali serisine devam et, sonra mazallah bünyen kaldırmaz, beyin felci filan olursun 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisiniz?
00 Yorumla Kocan ne iş yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeşgul ol ve olabiliyorsa bir süre ayrı kalın
01 Yorumla
Soran+1 yılŞükür aklı başında bir giriş yapan oldu. Örnek verir misiniz , çünkü aynı ev içinde belirli saat aralığında ben meşgulüm demek biraz saçma oluyor. Kaçıyor gibi görünmeden neler yapılabilir, aklınıza gelen her şeyi can kulağı ile dinlerim. Ayrıca seviyeli yorumunuz için de çok teşekkür ederim 🌸
+1 yılBana gelin canlandirayim
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🌸 zahmet olmasın 🤣
- +1 yıl
Ne zahmeti efendim buyuk. bir zevkle
Soran+1 yılTeşekkür ederim, böyle bir ihtiyacım yok çok şükür, eşimde her türlü fiziksel donanım var. Ruhtan bahsediyorum ben, paylaşımdan, kaliteli zaman geçirmekten... Sizin oralarda bunlar yoktur zannımca. Kusura bakmayın yaşattığım kültür zehirlenmesi için özür dilerim 😉
- +1 yıl
Fiziksellikten bahseden kim ki zaten boyle bir eksiklik soz konusu olsa dahi bunu vurgulamam monotonluk zaten tek duzelikten dolayi olur fantezi olarak canlandirmak degisiklikler yapmak kazim
Soran+1 yılYazılarınızdan inanın kültür seviyeniz ve yaşınız anlaşılıyor. Bir süre sonra fantezi de kurtarmıyor evliliği. Günümüzde sosyal medya gibi geniş bir erişim ağı var. Hem kadın hem de erkek istediği kadar alternatif elde edebilir. Yüzlerce kişiden aldığım övgü, mesaj inanın hiç umrumda bile olmuyor. İnsan yola çıktığı ve sevgisi hala devam eden kişiyle yaşamak istiyor her şeyi. Fantezi ve aldatmak bir çözüm olsaydı inanın elimin altında yüzlerce insan var. Böyle bir ucuzluk bana göre değil. Ben karnımı açık büfede doyurmak istemiyorum, nitelikli ve isim yapmış bir yerde yemek varken ne diye gustomu düşüreyim ki
- +1 yıl
Heyecanlanacsginiz seyler yapmaniz gerekiyor heyecan olmazsa monotonluk kacinilmaz tabii ki burdan birilireyle sey yapacak haliniz yok herkes bunun farkinda zaten her seyi ciddiye alma
Soran+1 yılSöz nasıl ki kadınları anlamıyoruz diyorsunuz ya biz de sizi anlamıyoruz. Düşünün bir , iki farklı cinsiyet nasıl birbirini anlasın. Bu sebeple erkek bakış açısı ile olaya bakmak için sordum soruyum. Dikkat ettiyseniz bizzat ", Kaydı beyler " diyerek , özellikle cevap beklediğim kitleyi seçtim. Diğer konu başlıklarıma bakarsanız da anlarsınız ki her soruyu gerçek muhatabına ve kitlesine yönetiyorum. Sizce ruj markası soracak olsam "Haydi beyler" der mıydım? Bizler duygusal varlıklarız ve bu durum mantığımızı gölgede bırakıyor. Böyle olduğu için sorunu bizzat merkezden yönetmek adına erkeklere sordum. Siz olsaydınız sizi ne üzerdi demek istedim. Düşünün şimdi tekrardan, sizi çok seven bir kadın var, adeta sizin bir uzantiniz olmuş Z bu kadın aniden ne yapsa ya da yapmasa siz "Neler oluyor, neden beni eskisi gibi sevmiyor" derdiniz? Sanırım şimdi daha net oldu. İsim yatak odası sorunu filan değil benim. Muazzam bir aşk yaşanan evde bir ölüm sessizliği hakim ve ben bunu ortadan kaldırmak istiyorum
Kaç yıllık evlisin
03 Yorumla
Soran+1 yıl13 yıl oldu, severek evlendik, siz sormadan ben vereyim detayları. Saygın bir mesleğim var, kültürlü ve sanatsal aktivitesi yüksek bir bayanım. Eşim eskiden bunların hepsine hayranlık duyardı ama son bir kaç yıldır artık kanıksadı sanırım ve normal gelmeye başladı. Hak verirsiniz ki o ilgi ve empati kaybolunca ev artık yuva değil dört duvar oluyor. Sevimsiz gelmeye başlıyor
Soran+1 yılEmrin olur🤣 teşekkür ederim böyle iyiyim
42 yasindamisin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEllerin cidden çok güzel 😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler