Arkadaşlarr şimdi benden hoşlanan çocuk vardı geçen sene arkadaşı söylemişti ama ben o sıra derslere odaklandığım için düşünmüyorum dedim sonra ben geçenlerde yazdım nasılsın diye sonra 1 gün konuştuk ben tekrar yazdım mesaj atmadı bana snapchatten sonra instagram dan yazdım snapchatte mesajlar kayboluyor düşüncesiyle instagramdan da yazmadı girdiği halde ben mesajlarımı geri çektim ama bana sürekli snap atıyor günde 6 tane snap atmış ama girmedim ne yapayım bakayım mı bana taktik verin arkadaşlar çocukla konuşmak istiyorum ama amacı ne çözemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allahim ya sabir resmen cocuga bakın ben yazıyodum kıza simdi o bemim pesimfe kosuyor demek icin zemin hazirlamissin birak yazma konuşmak isterse o yazar yazmıyorsa istemiyordur seni istemeyen birini de zorlamanın pek alemi yok ne sevgili olmussunuz ne de baska bir sey vazgec
Snap atıyor ben atmadığım halde snapte atmasın instagramdan 3 kere istek attı bende belki konuşmaya cesaret edemiyor diye yazdım ne bileyim böyle olucağını
Amacını konuşarak anlıyacaksın hoşlandıysan yüz ver
1 gün konuştuk 2. Gün yazdım sonra iyi sen dedi sonra cevap verdim konuşmak istiyor musun diye soru sorucaktım cevap vermedi instagramdann yazdım oradan da cevap vermedi geri çektim hala snap atmaya devam ediyor amacı çözemiyorum gerçekten
Belki o da geri çekti utandı o yüzden olabilir ama arkadaş olun önce her şey arkadaşlıkla başlar knk diyin birbirinize seversen zaten sevgili olursun.
Zaten arkadaş gibi yaklaştım 1 gün konuştuk 2. Gün yarım konuştuk
Snapten konuş ordan konuşuyorsa niye yazmıyorsun de
Snapten de yazdım ama snap atıyor mesajıma cevap vermiyor sıkıntı orada zaten
Snap kullanmayı bilmiyorum ama wp gibi görüldü atıyor da mı cevap vermiyor? Ben de birine yazdım görüldü atmadı hâlâ belki hoşlanmıyordur diye daha peşinden koşmicam. Bak böyle de düşünmüş olabilir.
Yani artık bakası varsa da bakmaz :D
Neden öyle dedin ya
Kendimden biliyorum bir de o kadar stress altındayız Türkiye'de geri dönüceğini sanmıyorum. Belki ilk kez aşık oldu veya tek sana tutuldu. Olmayacağını düşündü ve seni aklından çıkarttı sen de şimdi yazıyosun :D yani bilemedim olumsuz yönleri daha çok olumlu yönü yok.
Sevgilisi yok biliyorum onu
Ama istersen yaz belki tekrar yazar hergün yaz peşinden biraz dü sen koş :D :D eminim sonunda dayanamayıp tekrar yazar belki 1 hafta belki 2 hafta yazar yani.
Yine mi yazayım
Evet yaz
Ama sıkmadan günde 1 yaz sonra 2 günde 1 3 günde 1
İnstagramdan mı snapten mi
nerde aktifse diye düşünüyorum. snapi bilmiyorum pek instegram gibi mi?
Aynenn instagram gibi ama şöyle bişey var mesaja baktın diyelim ama acil işin çıktı yazamazdın tekrar mesaj kısmına girdiğin zaman mesaj kayboluyor
Ben buna instagramdan da yazdım geçen işte aktif kullandığı halde görüldü dahi atmadı aklım hala karışık
Görüldü atmadıysa bekle. Ben de bekliyorum. Beklicez :D
Açtım snapleri
Bak ve konuş
Yine mi yazayım
Aslında zamana bırak bence o yazar
Snaplere bakayım mı yani açıkçası anlamadım ben onu amacını her gördüğü yerde bakıyor ama öyle böyle değil insan ister istemez hissediyor hoşlandığını yazdığım zamanda cevap vermedi aklım çok karıştı almıyor aklım
Zamana bırak bence
Snaplerine bakayım mı
Bak ama bişey yazma neyse ya içinden geleni yap kimseyi dinleme
Aklım çok karışık sizde az çok biliyorsunuzdur bu gönül işlerini
Emin ol alakam yok :/
Ciddi misiniz ya birine karşı bişeyler hissetmediniz mi hiç
Hissettim ama hiç iletişime geçmedim. Farkındaysan sana da pek akıl veremedim😕
Ben kızım bide yazdım çok kötü hissettim ama değerdi sizde birini seviyorsanız yazın boşverin gururu
şu an sevmiyorum kimseyi gurur da yapmam ya
En iyisi bende ne yapıcam bilmiyorum
:/ dertleşmek istersen yaz diycem ama anlatsan da sadece avuturum seni başka bişey yapamam
Sağolun bu kadar da olsa yardım ettiniz
🙏🕊️ rica ederim
İstediğin zaman yazabilirsin