Arkadaşlar lütfen yardım edin taktik verin?

şimdi benim bir tanıdığım var, ismini vermeyelim X olsun. Biz okuldan tanışıyorduk aynı okuldaydik ama pek bir samimiyetimiz yoktu. Bir ara ikimizin ortak tanıdığı ev taşıyordu biz ona yardıma gidiyorduk o da hep yanımıza geliyordu normalde pek bu tarz yerlere gelen biri değil. Biz baya samimi olduk o aralar çok eğleniyorduk aramızda bir yakınlaşma vardı. Yakınlaşmak derken yani böyle konuşuyorduk ediyorduk gülüyorduk falan. Ben kendimi bildim bileli ondan hoşlanıyorum o da boş değil gibi ama kafamı karıştırıyor. Bu taşınmadan sonra aramız daha iyi oldu okulda birlikte takıldık falan arkadaşlar hep bize bakıp gülüyordu falan X ve (adımı boş ver) çok yakışıyorsunuz diye fotoğrafımızı falan çekiyorlardı hatta jshdjs. Sonra okul başladı işte 1 yıldır ben okul değiştirdim ve taşındık yine yakınız (yaşadığımız yerler) ama aramızda var yani mesafe. O zamandan beri çok az gördüm onu. Mesela şey düğün Nisan gibi yerlerde karşılaşıyoruz birkaç saniye bakışıp gülümsüyoruz. Bu kadar. Ben yanına oturdum bir ara bizim masaya gelmişlerdi hiç konuşmadı ama abimler var diye olabilir mi acaba dedim kendi kendime. Bir gün yine yan yana geldik sizin okula geliyorum dedi ben şaşırıp sevinmiş gibi yaptım (tabii ki önceden biliyordum güvercinlerim sağolsun jshdjsh) sonra hiç konuşmadık bir daha. Okulun açılmasına az kaldı bazen geceleri uzunca hayaller kuruyorum X ile ilgili. Çok hoşlanıyorum, kendime bağlamak istiyorum beni sevdiğini söylesin istiyorum. Üstelik aynı sınıfta olacağız. Sizce ne yapmalıyım onu etkilemek için nasıl davranmalıyım? Tabii ki kendim olmak suretiyle. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ♡♡♡

Güncellemeler
+1 yıl
Sadece tüyo verecekler yazsın.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sitesdekiler mal mi ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ya böyle işin atasından dogma kardeşini tepeyim b○k gibi şeyler oldu ya taktik verecek olana özelden yazcam come here
Arkadaşlar lütfen yardım edin taktik verin?