Güzellik & Bakım Seri taktik verin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 aya yakın zamandır septum yaptırdım hemen iyileşsin diye büyük takmıştım kötü duruyor çıkarsam acır mı bilmiyorum Güncellemeler+1 yıl Yanlış yazmışım küçük olanı takcam büyüğü çıkarıcam Seri taktik verin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
herhangibiriiiisiii Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çıkarıp takarken acır çnkü yaranın kapnmsı brz zamn alır hatta takareken zorlncksın bugunde başka taksam bir ay sonrada 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi değiştiriyim mi biraz daha mı bekliyim Yorumla herhangibiriiiisiii +1 yıl İkisindede aynı olcak acısı kendimden biliyorum takarken zorlanıcaksın ama pes etme takana kadr uğraş kendine yakıştıracağın bişey tak şmdi öyle iyleşşin çnkü taamamen iyleşmesni beklerkenn çokkkkk uzun zaman beklemem gerekli Yorumla Soran +1 yıl Tamam şimdi çirkin duranı çıkarıp küçük olanı takıcam inşallah beceririm Yorumla herhangibiriiiisiii +1 yıl Yapana kadr uğraş sabaha kapanır yoksa Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Hiç elleme zamanla alısırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Büyük duruyor küçük olanı takmam lazım komple çıkarmicam yani Yorumla asosyal_berduss +1 yıl Tamam o zaman nette videoları var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çıkarıp takarken acır çnkü yaranın kapnmsı brz zamn alır hatta takareken zorlncksın bugunde başka taksam bir ay sonrada
Şimdi değiştiriyim mi biraz daha mı bekliyim
İkisindede aynı olcak acısı kendimden biliyorum takarken zorlanıcaksın ama pes etme takana kadr uğraş kendine yakıştıracağın bişey tak şmdi öyle iyleşşin çnkü taamamen iyleşmesni beklerkenn çokkkkk uzun zaman beklemem gerekli
Tamam şimdi çirkin duranı çıkarıp küçük olanı takıcam inşallah beceririm
Yapana kadr uğraş sabaha kapanır yoksa
Tamam
Hiç elleme zamanla alısırsın
Büyük duruyor küçük olanı takmam lazım komple çıkarmicam yani
Tamam o zaman nette videoları var