- 1 yıl
Ah ben kumral seviyorum, gözler de çekik böyle, güldüğü vakit o gözler kısılınca çok tatlı olur, gözler elâ olsa, yeşil de olabilir, tavlasa beni o elâ gözleriyle, bakmaya doyamasam gözlerine, gözleri tıpkı Tarık Akan gibi olsa, ah geçenlerde Tarık Akan gibi bakan, tıpkı gözleri ona benzeyen yakışıklı bir adam görmüştüm lakin bakamadım doya doya, sonrasında adamın yanına eşi ya da sevgilisi gelmişti, evli mi değil mi onu bilemiyorum lakin demek ki Tarık Akan gibi güzel gözlere sahip adamlar var, o vakit umutlu olmalıyım :D Uzun boylu, adaleli olsun istiyorum bir de, omuzları geniş olsun, o omuzlar benim için gücü ve güveni temsil ediyor, sesi de güzel olsun isterim, konuşma sesi beni benden alsın, çünkü bana serenatlar yapsın, şiirler okusun istiyorum, elleri böyle büyük olsun lakin şişman asla olmasın, göbekli erkek sevmiyorum, ne ince ne zayıf sportif olsun ya, o büyük elleriyle yüzümü avuçlasın 😅 Kıllı olmasın, kıl sevmiyorum, tüysüz olsun lakin bıyıkları muhakkak olmalı, sakal da olabilir, en çok en çok bıyık seviyorum, böyle bıyıkları Vesikalı Yarim filmindeki İzzet Günay'ın bıyıkları gibi olsun ama ve sesi de yine Vesikalı Yarim filminde İzzet Günay'a ses veren Hayri Esen'in sesi gibi olsun. Hayri Esen'in nasıl nefis bir sesi var. Vesikalı Yarim filminde İzzet Günay'ın seslendirmesini yeşilçam oyuncularından olan Itır Esen'in babası Hayri Esen yapmıştı. İzzet Günay'da ki oyunculuk, yakışıklılık ve Hayri Esen'deki ses birleşince ortaya bir mükemmellik çıkmıştı, ses de insanı kendine aşık eden bir etken bence. Tüm bunların yanında benimle saçmalamasını isterim, takılmasını isterim bana, açık saçık onunla her şeyi konuşabilmek isterim ama her şeyi 😅 Beni bir kalıba sokmamasını isterim, şeffaf olabilmek isterim, güvenmek isterim, gözlerine bakarken kendimi unutmak isterim 😅 Her hareketinden tahrik olabilmek isterim. Ah ne kadar da çok şey istiyorum ben, onu izlerken tahrik olmak, keyif duysam, izlemelere doyamasam, öyle çok sevsem ve öyle çok sevilsem. Ben sadece bir sevgili değil aynı zamanda bir dost da arıyorum kendime, bir arkadaş, sırdaş ve tabii en önemli detayımı eklemeyi unuttum, olgun olsun, olgun erkeklere bayılıyorum, yaşı genç olmasın, büyük olsun benden çok çok büyük, güzel gülsün, güzel öpsün bir de, serseri de olmasın, serseri erkek sevmiyorum, dövmesi olmasın, kıskanç olmasın lakin beni çok güzel sevsin isterim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Belli bir yaşa geldikten sonra artık öyle umursamaz, badboy, narsist, ıssız adam triplerindeki erkekler çekici gelmiyor. "Ben bunu değiştiririm" diye yola çıkmak da yanlış, sen ne kadar dogrusun da bi anda kanaat önderi kesilip birini düzelteceksin? Böyle içi boş egoyla bilerek karaktersiz erkeği seçip, inatla adamın her haltina tahammül edip sonunda ağlıyorlar. O yüzden şu serseri seviciliği bi geçelim.
Efendi erkek dediysek, sümsük erkek ile efendi erkek birbirine karıştırılıyor. İki kelime konusmaktan aciz, herhangi bir hobisi ilgi alanı olmayan, karakteristik olarak pasif kalan bir erkek efendi değil, sümsük erkektir. Efendi dediysek evden işe, işten eve ot gibi yaşayan bir erkek modeli gelmesin aklınıza. Gerektiği yerde baskın çıkıp sözünü geçirebilen, ne olursa olsun doğruları söyleyen yalan dolansız, ne istediğini bilen (yani öyle ayyy uzun ilişkim yok kim sever bizi zaten diye arabesk moda girip de akşama kadar her kıza takip mesaj atanlardan değil), kriz ve öfke yönetimini iyi yapabilen, hata yaptığı zaman bunun farkında olan (sırf narsist damarı kabardı diye hatasını kabullenmeyip üstüne üstüne karşı tarafa 💩 atıp kafada kurmakla itham ederek manipüle etmeye çalışanlar değil), merhametli doğru düzgün erkek sevilir.
E biz böyle olduk, begenmediniz'ciler gelir belki birazdan, ya siz sandığınız kadar düzgün biri degilsiniz narsist ve iyi biri olduğunuza dair kendinizi bile inandırıp karşı tarafı baskiladiginiz manipülatif bir yanınız var, ya da karşınızdaki kız hala Fox kanalındaki yaz dizisi başrol erkeği türündeki erkeklere saplantılı birisi, ya da bazı kızların serseri sevdiği gibi siz de inatla toksik kızları kovaliyorsunuz. Olay budur.110 Yorumla- 1 yıl
😌🤌
- 1 yıl
Siz zaten efendi erkeğe sumsuk diyorsunuz sorun da orada iki kelimeyi zor konuşan erkek size sadık kalır bence aşağılama laf cambazı tipleri de görüyoruz kızları güzel kandırıyorlar sizde yiyorsunuz
- 1 yıl
Efendi erkeğe sümsük diyen kız tam olarak kavga kaos dolu ailenin içinde büyümüş, bilinçaltını sürekli kaos ortamına alistirmis ve sakinlige tahammül edemeyen, babası gibi erkek arayan kızdır. Ki böyle kızlar zaten ömür boyu ağlamaya, kavga ortamında aşağılanmaya layiktir. İki kelime konuşamayan insan sadık kalır diye de bir şey yok, bu gözler ne saman altından su yürütenler gördü, yapan yine yapıyor bi şekilde. Laf cambazı tip ancak saçma bir aileden gelen kızları tavlayabilir bu kızlar turkiyede ağır basiyor ne yazık ki aile kurumunun psikolojik şiddet ile dolu olup bozuk olması yüzünden. Allah hepimizi aklı basinda insanla karsilastirsin
- 1 yıl
Kızlar düzgün erkek sevmeyince bizde maalesef düzgün biri olarak kalamıyoruz
- 1 yıl
Elin kaosmanyagi kizlarina bakıp da kendini bozma bence, kişiliğin bu kadar başkaları için bozulmaya açık olmamalı. Duruşun budur, sen busundur, beğenen seninle öyle yürüsün o yolu. Kendini beğendirip kabul gormek için deri değiştiren hayvan gibi kişilik değiştirme, değmez. Sen serseri oldun diye seni beğenip peşine takılacak kız basini agritmayacak mi saniyorsun? Özellikle badboy arayan kızlar tam bir ruh hastası oluyor normal kızdan daha çok başını agritir o tipler
- 1 yıl
Ama yalnız kalmak zorumuza gidiyor bu sitede bile çok efendi iyi adamlar var ama yalnızız diyorlar biz birde daha mantıksal düşünüyoruz o yüzden karakter değiştirmek erkekler için daha kolay bir şey
- 1 yıl
Sen kendi karakterinden ödün verirsen karı kız için, o zaman ruhsal olarak dengesiz kızdan hiçbir farkın kalmaz. Kendi ederini kulvarini dusurdugun için düşük tiplerle muhatap olursun unutma bunu.
- 1 yıl
Aman herkes kendinden ödün verme kendin ol diyor da it puşt berduşlar 50 tane kızla çıkıyor sevişiyor biz sırf it berduş değiliz diye sapız
- 1 yıl
Hicbir kız bir erkek için karakterini değiştirmez çünkü her kızın bir alıcısı olur ama erkekler kız tavlamak için kendilerini geliştirmesi değiştirmesi lazım hiç sevgilisi olmamış ve bakir erkek türkiyede aşırı fazla var maalesef
- 1 yıl
İşte hep aynı kisirdongude kalmamak için sürekli yeni ortamlara gireceksin sürekli yeni birileriyle tanisacaksin aynı yere saplanır kalırsan kimseyi bulamazsın. Gördüğün her yere gir, spor derslerine katıl, bisiklet veya yuruyus gruplarına gir mutlaka her yeni yere gir gör yeni insanlar tanı. Ve inan bana bir erkek için karakterini değiştiren çok kız var, ta yazdığım entrynin başında dedim bilerek serseri seçip adama katlaniyorlar. Benim kaç kız arkadaşım öyle toksik erkek seçti de sonra o erkek istemiyor diye eğitim hayatını değiştirdi, yaşayış tarzını değiştirdi, arkadaş çevresini komple dağıttı, e ne oldu bu kadar değiştirmeye? Bir hiç. Kızlar da çok fazla yapiyor karşısındaki tipsiz istemiyor diye biseylerden vazgecip değiştirme olaylarını.
- 1 yıl
Bir erkeğin iyi eğitimli, kariyerli, yüksek özgüvenli, kültürlü, yakışıklı, olgun, zeki, bakımlı, güzel giyinen, efendi, sempatik, anlayışlı, sevgisini gösteren, saygılı, eğlenceli, esprili, zengin, uyumlu, seksi, başarılı, çekici, ilgili olması gibi onlarca sıfat burada etkilidir. Ancak bunların hepsini aynı anda aynı kişilikte toplayan insan sınırlıdır. Kadınlar ise sınır sevmezler ve azıyla yetinmek istemezler. "Bay Mükemmel" mutlaka bir yerde onu bekliyordur. Bu yüzden farklı kişilerle çıkarken hep kafalarındaki ideal rol modeli ararlar.
Her ne kadar efendi, aklı başında, uslu bir erkek her kadının dilindeyse de aslında kadınlar için bu faktörler seçimde çok etkili değildir. Ama kolay ve basit kadın olmamak adına mutlaka bu sıfatları sıralarlar. Bir erkeğin çekici, yakışıklı, yüksek özgüvenli, flörtöz biri olması her kadının aradığı bir özelliktir. Üstelik bunu sadece fiziksel tatmin için istemezler. Çevrelerine "ben bu adamla çıkıyorum" mesajı vermek, her kadının hoşlanacağı bir adama sahip olmak manevi olarak ta bir tatmin sağlar. Bu aynı zamanda çevreye verilmiş bir başarı mesajıdır.
Bakımlı, güzel giyinen, sempatik, güvenilir, temiz olmak her kadın için önemlidir. Ama bunlar bir seçim kriteri değildir; olmazsa olmazdır. Yani bir kadın erkeğinde zaten bunların olacağını varsayarak ilişkiye başlamak ister. Seksi, kaslı, cinsel yönden kuvvetli, tutkulu bir erkeği her kadın ister. Ama bunu söylemek yerine başka şekilde belli ederler. Kadınlar güçlü erkek severler. Kontrol edilme istekleri, kontrol etme isteklerinin üzerindedir. İyi bir seks ilişkiyi kuvvetli tutar. Uzun boylu ve yapılı erkekler doğal çekim merkezidir. Esprili, uyumlu, eğlenceli, ilgili, romantik, güven veren bir erkek kadınlar için önemlidir. Bu sıfatlardan sadece birini seçecek olsak öne "güven" kelimesini koyardım. Kadınların babaları gibi erkek aramasındaki en etkili faktör güven duygusudur. Kadınlar süprizi ve süprizli erkekleri severler. Sıradan olmayın, farklı olun.Kadınlar süprizi ve süprizli erkekleri severler. Sıradan olmayın, farklı olun. Bir kadın her ne kadar Mercedes'in güven ve kalitesini arasa da, Lamborghini'nin heyecan verici çizgilerini, hızı ve seksiliğini de isterler.
22 Yorumla- 1 yıl
eig için teşekkürler!
- 1 yıl
Ricalar!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- 1 yıl
Uzun boylu esmer karizmatik ve sert erkek seviyor bizim hanımlar 😄
314 Yorumla- 1 yıl
Evet seviyooooruz djsj
- 1 yıl
Sert erkek sevdiğiniz için 2023 yılında toplam 317 kadın cinayeti işlenmiş türkiyede...
- 1 yıl
Sert dediğimiz heralde maganda değil
- 1 yıl
317 az bir sayı değil ayrıca yumuşak kibar bir erkeğin zaten maganda olma ihtimali yok sert erkek severim diyip maganda kekolara denk geliyorsunuz her yıl ortalama 500 600 kadın cinayeti var türkiyede 8. aydayız ve bu yıl dediğim gibi 300 ü geçmiş cinayet var siz akıllanmazsınız yemin ediyorum
- 1 yıl
Yıl sonunda bu sayı 500 ü rahat geçer her yıl aynı bir halt değişmiyor efendi erkek sevmeniz için gözünüzün önünde bir kadını katledip parçalara mı ayırmaları lazım anlamıyorum
- 1 yıl
En masum görüneni en canice katledeni. Bizim sertlikten anlatmak istediğimiz ile sizin anladığınız tamamen farklı. O farkı anlamanız dileklerimle
- 1 yıl
Emin ol öldürülen kadınlar da sizin gibi düşünüyordu zaten sert olsun maço olsun beni korusun derken adama karşı yapılan bir yanlışı canları ile ödüyorlar kimse kendine şiddet gösterilmesinden hoşlanmaz psikolojisi bozuk olanlar hariç
- 1 yıl
Emin ol öldürülen kadınlara o erkekler masumca yaklaşıp canavar yönünü sonradan göstermiştir. Bir çoğu zaten boşanmak veya ayrılmak istediği için katlediliyor. Kavun karpuz değil seçemiyorsun öyle sadece Cem Garipoğlu örneğini vereyim hiçte öyle sert görünümlü biri değildi ne dersin? Maço erkek ne demek önce onu bir anlayın sonra yorum yapın. Siz kendi kafanızda yorumlayıp astı kesti tip olarak algılıyorsunuz. Fakat öyle değil..
- 1 yıl
Merak etme istisnalar hariç çoğunun yüzünden şeklinden belli oluyor ne halt oldukları ümitcan uygun denen herif ilk cinayet işlediğinde hapse girmedi sonra 2. cinayeti işledi şu an hapiste mi değil mi belli bile değil ve 2. işlediği cinayeti evine gelen bir kızı öldürerek gerçekleştirmiş katil adamla aynı evde kalan kız normal mi allah aşkına
- 1 yıl
Normal olduğunu savunan olmadı. Onun altında da bir şeyler vardır kimse ne olduğunu bilemez. Neyse konu daha fazla uzamasın. Gidip başka soruda yargı dağıtabilirsiniz.
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL senin kendi biçimine göre bir sert erkek yok ya paket halinde hepsini bulursun hayatını s.. ya da hiç sert olmayanı bulursun sen git kendine göre erkek yarattır bari :D
- 1 yıl
@Turkuaz88 olmadığını nerden çıkardın?
- 1 yıl
Neredeyse kadın cinayetleri için kadınları suçluyorsun. Sert derken ciddi mizaçlı demek istemiş olabilir.
- 1 yıl
Anlamak isteyen anlıyor işte.
u
1 yılKim diyor bunu kim? Sallamasınlar yok öyle bir şey...
Seven saygı duyan sevdiği kadına kol kanat olan azcık kıskanan dozunda tabii tip her kadına göre değişir. Ama adam olsun isteriz, gözü dışarıda olmasın ilgi versin tamamdır.
10 Yorumla- 1 yıl
Şu sıkıntılı erkek sevenler nerde bir yan kesici alkolik madde bağımlısı eli kanlı biri orada ne iştir anlamadım bizzz
20 Yorumla - 1 yıl
Hanımcıları beğeniyorlar sanırım aksjdf
211 Yorumla- 1 yıl
Kim diyor ya
- 1 yıl
Sorumda biri yazmıştı askjfdkl
- 1 yıl
Sadece biri mi? 😅
- 1 yıl
Aklımda biri kaldı. Birden çok olabilir. Sayıp geleyim bir dakika akdjfa
- 1 yıl
Çok yorum varmış üşendim akljdsf
- 1 yıl
Artist :D bence hanımcı erkeklere bayılıyorlar
- 1 yıl
Sadece dominant kadınlar sever bence akjsdff
- 1 yıl
Sürekli tek tarafın baskın olduğu bir ilişki ölmeye mahkumdur :D biz de yeri gelince beyci oluruz djsj
- 1 yıl
Hanımcı bir erkek beyci olmana fırsat vermez ki. Komut bekleyen askerler gibi gözlerinin içine bakar. Sen olmadan ne yapacağını bile bilemez ama haklısın tek tarafın baskın olması iki taraf için de iyi olmaz adjsklff
- 1 yıl
Hayır ya hanımcı erkek bu demek değil. Lightlık değil yani. Sevgilisine/eşine düşkündür. Kırmak istemez onun da fikrini alır.
- 1 yıl
Öyleyse hepimiz hanımcısıyız desene alkjsfdf
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her dediğini yapsın daha çok bu tipi severler
20 YorumlaUzun boylu ve esmer genelde.
Kız takipçi konusu güzelce konuşulup anlaşılabilir diye düşünüyorum. Kasten kızları veya modelleri beğenmek evet ağır bir kusurdur yani en azından ilişkin varken takipte olmanda kusurdur. Bekarken bir şey diyemez sana kimse ama ilişkin varsa bunlara çekidüzen vermen lazım.
Bunun dışında akraba, sevgiliden önce tanışılmış olan arkadaş veya kişisel gelişim amaçlı takip ettiğin karşı cinste olabilir. Spor, beslenme, diyet gibi takip ettiğim kişiler var erkekte var kadında var. Bunlardan rahatsız olmak biraz garip geliyor bana.
10 Yorumlau
1 yılGenelde sert ve kaba erekleri severler ya da serseri dediğimiz kısımları. ama parası varsa her erkeği beğenebilirler sjsjsj tabi ki her kadın aynı değil ama büyük çoğunluk karakter kişilik kalp yerine daha çok tipe boya ya da parası olmasına veya yakışıklı olmasına bakıyorlar bu yüzden de çoğu yanlış seçim yapıyor.. ama bunların dışında bazı kadınlar İyi bir espri anlayışı, sohbetleri keyifli olan erkekleri de sevebilir. zaten bence Her kadının beğenileri farklıdır ve bir kişinin hoşlandığı özellikler başkası için önemli olmayabilir.
10 Yorumla- 1 yıl
Türk kadınlarıda artık sadece heyecan arıyor sanırım eskiden oturaklı agır erkek muhabbetleri dönerdi.
Efendi erkekte çok sıkıcı sanırsam. Zannım bu yönde kadın tümellemesine bakınca doğasına dönme arzusu var.
Herkesin kendi seçimi ama onemli olan aslında bu seçimleri bize zorlayan şeyler nedir bunu da düşünmek gerektiğine inaniyorum.
10 Yorumla u
1 yılKendini beğenmiş erkekler genelde tipsiz erkekler oluyor bilmiyorum fark ettiniz mi ama yakışıklı erkekler mütevazi oluyor :D
Yakışıklı , gamzeli , esmer olsun13 Yorumla- 1 yıl
Hem de bi ego bi ego :D sus da otur çirkinliğine rağmen sevmişiz seni jdkdk diyemiyoruz
- 1 yıl
Vericen en sonunda gazı egzoz gibi patlayacak fögöfödöd
- 1 yıl
Uuu çok acımasızca 😈
- 1 yıl
İnsanlığı her şeyinden büyük olsun. Gerçekten sevmeyi bilsin, kırdığında gönül alsın.
22 Yorumla- 1 yıl
Tövbe est. Hahaha
- 1 yıl
Yaaa😅🤦🏼♀️
- 1 yıl
Kara kaş kara göz, uzun boy, esmer ten 😅 vücudunun kalıplı olması, iri olması, çok kaslı olsun demiyorum ama cılız olmasın yani..
12 Yorumla- 1 yıl
Aaa bu benim kafamdaki model 😃
- 1 yıl
Genellikle bu tarz bir erkek çekici geliyor demek ki Türk kadınına
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Türk kızları 25 yaşına kadar kendilerini genelde esmer uzun boylu serseri tiplere bi güzel sktrirler 25 yaşına geldikleri zaman güzel bi sille yemiş olurlar ve sonrasında zengin erkek kovalamaya başlarlar hele ki öyle birine kendini iteleyebilirse ondan m utlusu yoktur hahahah :D :D
10 Yorumla u
1 yılBir taraflarından atmasınlar.
Bu işler tipe bakmıyor.19 Yorumla- 1 yıl
Bakıyor tabe 😃
- 1 yıl
Auro diye bir şey var çiçeğim adamın tipi sana uygun değildir ama aurosu tarafından çekiliyorsundur.
Çirkin birine de aşık olabiliriz bence bu şekilde.
Tabii kişilik için gerekli kriterler tam ise 😀 - 1 yıl
Hayır çiçeğim bunlar hep manipülasyon :D inanma kanma yapma etme eyleme
- 1 yıl
Çiçeğim biliyor musun iki kere aşık oldum ikisi de çirkindi 😂
- 1 yıl
İkimiz de göz doktoruna gidelim 😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣 sen de mi 🤣🤣
- 1 yıl
Karakteri çirkinler denk geliyor bana :D Yalancı puşt olanlar.
- 1 yıl
Ben onların... 😂
- 1 yıl
Gözlerim bozuk diye belli ki :D karakterlerini göremiyorum sjdjs
Ben zeki erkeklere düşüyorum. Meslek olarak da doktor olsun ya 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Olsun, olmuşken tam olsun 😂
- 1 yıl
Allah hepimize hayırlısını versin aşkom 🧘🏻♀️
- 1 yıl
Amin güzelim ☺️
Türk kadınlarında şunu gördüm maalesef kendilerine değer veren erkeklerin kıymetini bilmiyorlar. Umursamayan, ağzı laf yapan soytarı tiplerinde arkasından koşup duruyorlar. Kadınların burnunu sürten erkeklerin daha çok kıymet görüyor. "Bence "
10 Yorumla- 1 yıl
Tofaşlı, kabarık sabıka, bi taraflarında kuru kafa vs tarzı dövmeler, göbek deliğine kadar düğmeleri açık gömlek giyen zargana tipli erkekler
20 Yorumla - 1 yıl
Ben hep şöyle böyle erkeklerden hoşlanıyorum diyorum. Gidip hiç alakası olmayan biriyle sevgili oluyorum. O yüzden yorum yok. 🤐
20 Yorumla Onlarda ne istediğimi bilmiyor. Sonuç olarak serseri tipli birini buluyorlar işte. Soluğu da sosyal medyalar da buluyorlar. 😃
10 Yorumla- 1 yıl
Bence cool takılan ve kendisinden daha akıllı olduğunu düş0ndükleri erkekleri beğeniyor bizim kızlar 🧐
10 Yorumla nedense yabancı erkekleri tercih eden Türk kadınları çok var,, Avrupa’da yaşayan Türk erkekleri bile yetersiz geliyor 😅
10 Yorumla- 1 yıl
Dayak atan keko vurup kıran dengesiz aldatan kızlarla eğlenen tipleri severler
10 Yorumla - 1 yıl
Sadik olsun sevsin bide boyu uzun olursa iyi olur snjssksj
10 Yorumla Sevgilim mükemmel mükemmel ve daha çok mükemmel biri canm yha
10 Yorumla- 1 yıl
Seven saygı duyan gözü az karizmatik biraz da sert sürekli mıç mıç olmayan cinsten 🙄🤦🏻♀️
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 4 yıl gasp 2 yıl cinayetten yatarı, keko traşı aşık olmaları için büyük sebep
10 Yorumla- 1 yıl
Boy hariç hiç bir türk kadınının kriterini geçemedim.
10 Yorumla Önceden badboy derdim de artık bu konuda hiçbir fikrim yok, saldım 😄
10 Yorumlaacı çektiren umursamaz sert bad boy esmer kaslı yakışıklı erkek ister türk kızları ben hariç
10 YorumlaTürk kadınının genelini bilmemde benimki benden zeki ve mantıklı olursa sevirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu genellemeyi 42 milyon kadın için yapmak bence Haksızlık olur
Yorumum bu kadar
10 YorumlaÇoğunluk zekaya ve güce bayılıyor. Özellikle de güvenilir birinde.
10 Yorumla- 1 yıl
Türk kadını olarak ben bu soruya belirgin bir cevap bulamadım. Kâlbi bakıyorum olaya. Kriterim yok.
10 Yorumla - 1 yıl
Bu tarife göre kadınlar bana hasta 😳 ama ilgilenmiyorum 🤨
10 Yorumla - 1 yıl
Esmer dışta sakin, masum gibi duran seytan olanlara gönlüm kapılıyor
12 Yorumla- 1 yıl
Sen kendinde de zaten şeytana benziyorsun tencere kapak olursunuz öyle biriyle
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Esmer yakisikli uzun boylu (min 185) gaspci siddet seven maco keko parali kasli erkeklerdir
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Desene ondan beğenmiyorlar, boy desen 1.75 (orta) sap geldik sap gidicez 😪
10 Yorumla - 1 yıl
Genenllikle it, kopuk, belalı veya bunların haricinde çok zenginse direk balıklama atlıyorlar bir ara Sığınmacılarla çıkmayı moda haline getirdiler hatta, keep going 👏👏👏👏
10 Yorumla - 1 yıl
Onlar biliyor mu acaba 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Yok yaw bilmiyorlar sjjd
- 1 yıl
Bizde uzun 90.60.90 sarisin mavi gozlu... her dedimizi yapacak ariyoruz... maalesef ukrayna kizlarinda var o ozellikler...😎😎😎😎
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bende diyorum niye sevenim yok jsjshd
121 Yorumla- 1 yıl
Niye yokmuş :D
- 1 yıl
Kurnaz değil misin sen sjsj
- 1 yıl
Tüccarlar kurnaz olur :D
- 1 yıl
İmkansız bu dediğin 😅
- 1 yıl
Büyük büyük yazma bi de :D haksız değilim ikimiz de biliyoruz. Tüccarlar neden tüccardır? İnsanları manipüle etme özelliğine sahipler sjjs bunu özel hayatlarında da kullanıyorlar eminim
- 1 yıl
Aslan burcu egosu mu bu
- 1 yıl
Tamam neyse uğraşmayacam seninle sonra ağlıyorsun 😂
- 1 yıl
Haksız değilim bi kere aslan burcu egosu denen bir şey var
- 1 yıl
Öyle miymiş :D araştırmam lazım djjd
- 1 yıl
Benim yükselen de boğa sjjs
- 1 yıl
Hiçte en şahane burç bi kere 🙄
- 1 yıl
Hiç sarışın ya da bildiğimiz siyah saçlı seven yok mu yaa ben hiç görmedim öyle biri.
://
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle seven varsa yazsın lütfen öğrenmek istiyorum sadece.
Tuvaletten çıkınca elini yıkayan erkek.
112 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Kendi değerini bilen diyelim biz buna.
12 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani
- 1 yıl
Vurdumduymaz, kendini beğenmiş gibi görünen diyelim, akıllı erkek zaten kendi değerini bilen erkektir.
Saygılı, Tertipli, Anlayışlı ve Muhabbetine doyum olmayan
20 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum ama efendi kibar yumuşak erkek sevmedikleri kesin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Zengin , keko tipler
10 Yorumla- 1 yıl
Genel bir tabirle p. i. ç erkek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 19,7b cevap paylaştı. Boy 185 esmer seviyorlar genelde
10 Yorumla- 1 yıl
Zengin olsun yakışıklı olsun iyi s*ksin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 180 boy fit veya kaslı, esmer, zengin
10 YorumlaCüzdanı kabarık erkek modeli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim dışımda herkes 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Demekki ben bu yüzden kaybediyorum
10 Yorumla- 1 yıl
Maço tıp. Efendi olduğum için Red yedim.
10 Yorumla - 1 yıl
Offf Kürt olması yaaaa💋💋💋
20 Yorumla - 1 yıl
Maskülen kesinlikle
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boy para
10 Yorumla- 1 yıl
Uzun
10 Yorumla - 1 yıl
esmer ve maço
10 Yorumla - 1 yıl
üç harflidir
10 Yorumla - Devamını Gör (7)