Bonus:

3 numara saç, kıllı bir döş jdjd sakal bıyık olacak. Birazda ağır abi. Öyle seviyorlar çünkü orta doğudayız ona bağlıyorum direkt.
Katılıyorum Avrupada Rusya'da falan sarı saçlı erkekler tercih edilir ya da sakalsız babyface erkekler ama bu ülkede kızlar magra adamı gibi sakallı tercih ediyor dünyadadamı sakallı tercih ediliyor yoksa sadece bu ülkedemi acaba
Açıkçası lomovkaya dijon auvergneye falan gittim. Orada sakallılar genelde ya papaz ya piskopos sjdjdj başka sakallı erkek görmedim. Toplumumuzda biraz arap esintisi var. Yani mesela sakalsızım ve uzun saçlıyım diye yumuşak imaları yapabiliyorlar bana sjdjj
Banada öyle geliyor sitedeki tüm kızlar esmer erkek seviyor hala çözemedim niye esmer sakallı erkek istediklerini türk kızları bu resimlerden hepsi Burak Özçivite oy verdi Burak ilk resimdeki sakallı adam yorumlara bak hepsi esmer sakallı istedi ama diğer resimlerdeki sarı yabancı erkekler buraktan daha iyi degilmi neden buragı tercih ediyorlar Burak daha erkeksi diyemi birde bu türk kızları beyinsizmi hem esmer sakallı erkek istiyorlar sarışın veya babyface erkeklere yüz vermiyorlar aman bebeklerinin sarışın veya babyface olmasını istiyorlar esmer erkekten sarı çocuk çıkmazki sakallı magra adamı gibi erkektende babyface çocuk çıkmaz Türkiye'de sarışın ve babyface erkekler var ama nesli tükenmek üzere sebeb türk kızları bu iki türü dışlıyor ortadogu zihniyetimi var bu kızlarda acaba
Bilmiyorum dediğin gibi esmer cart curt seven çok dediğin gibi ama belki de Türk erkeklerinden kaynaklıdır yine çünkü çoğu Türk erkeği anlattığım özelliklerde yani bi taraftanda seçenekleri yok. Mesela dm den çok iltifat alıyorum ınsta olsun burası olsun ilgi görüyorum ama ne esmerim ne sakallı falan. Biraz da erkekler hep tek tip Türkiye de.
Haklısınız siz daha çok babyfacesiniz
Ülkede babyface ve sarışın erkek nüfusu azalıyor sebeb türk kızlarındaki esmer erkek sevdası
Cevap
2Cevap
Esmer, düz ve kısa saç, kahve göz, benden uzun olan bir boy.
Kirli sakallı uzun boylu hafif kaslı geniş omuzlu
Ama sondaki de hoşmuş
Resimlerden hangi katogori yani
İlk baştakine ama onun kadar iri olmayacak ve sakallı olmayacak o kadar
Ama sen bebeğin olursa sarı saçlı bir bebek istiyorsan onu unut esmer bir erkekten sapsarı saçlı renkli gözlü bir bebek çıkmaz kendisi gibi esmer bir bebek çıkar Sarışın erkek avrupalı kızlar çok seviyor türk kızları niye sevmiyor anlayamadım resimdeki sarı erkekler ilk baştaki esmer adamdan daha iyi zaten bana göre sen o zaman esmer bir erkekle evlenirsin sarışın bebegi unut zaten Türkiye'deki sarışın erkeklerin nesli tükenicek galba herkes esmer istiyorda esmer erkek istiyorsan sarışın bebegi unut sarı bebek sarışın adamdan çıkar
Sen bebeğin olsa sapsarı saçlı tatlımı istersin esmer kara bir bebekmi esmer seviyorsan esmerin biriyle evlenirsin sarıyı unut ama sarışın bir erkekle evlenirsin sapsarı. Saçlı beyaz tenli bir bebeğin olur birde niye herkes esmer istiyor sence sarıları kıskanıyorlarmı acaba Avrupalı kızlar hep sarı istiyor türk kızları hep esmer acaba türk kızları orta doğu kafasındamı
Abla sjsjsjs sarışın bebek istiyorum demedim ki
Benim halam ve kocası esmer ama çocukları sarışın yeşil gözlü yani imkansız değil genlerinde varsa olabilir 😂
Sarışın erkekler bana soğuk ve ürkütücü geliyor ayrıca
Ama mesela renkli gözlü siyah saçlı beyaz tenli erkeklerde ilgimi çekiyor benim
Görseldeki sarışın iki erkek sana teklif etse kabul etmez misin yani? Sarışın erkekler Avrupa'da sevilir Türkiye'de Türk kızları sarı saçlı erkekleri dışlıyormu sanki? Sokakta hep kızlar esmerlerle el ele sarışın Türklerde Avrupa'ya gider taş gibi kızlarla sevgili olur türk kızları da kıllı esmer erkeklere kalır böyle bir şey olmasını istermisin? Ülkedeki sarışın erkekler yurt dışına gitse daha iyi olur sanki Avrupalı kızlar sarıları seviyor çünkü
Hayır dediğim gibi sarışın erkekler bana soğuk ve ürpertici geliyo olumlu elektrik alamıyorum
Kumrallar esmerler tercihim
gelinde erkek görün isknadinavlar türklerden daha erkeksi knk siz alışmışısınız önünüzde ki tiplere yani ataerkil toplum ne olacak ne sunarsan onu yer burak özçivit gibi bir kara kıllı itici tip bile tutuluyor türkiyede allhım iskandinav erkeği varken bu tipe bakanlar mantık dışı
Renkler ve zevkler tartışılmaz sana ne kızım 😂
Sen git sarışınlarla ol Allah Allah
Michele Morrone gibi seksilik abidesi olan adamda esmer
Sakallı karakaş göz kas olsun üstelik gögüs kasının üstünü süsleyen kıllar oldun hafif çok güzel yaa erkek dediğin böyle olaaarrrr.
Mağara adamı gibi killi erkekleri nasıl seviyorsunuz anlamiyorum
@Yineyenihesapaçtım erkeğin doğasında var kıllı olmak mağara adamı demişsin de sende o mağara dediğin adamdan gelmişsindir belki kütüğüne bir bak derim
Kıllı değiliz merak etme
Biliyorum kütüğümü soyagacimi merak etme sen
Kıllı erkek severim diye duydugum nadir kizlardansin. 100 tane kıza sorsak 3 5 tanesi anca sever kıllı mağara adamlarini
@Yineyenihesapaçtım mağara adamları diyorsun hala yaa. Kıllı olup öyle nazik davranan oldu ki bana bence senin içinde mağara adamı var haberin yok
Ya bırak şu tipsiz erkeklere yüz veriyonuz sonra yakışıklı erkekler yalnız kaliyor
Tipsiz erkeğe tipsiz kız yüz versin.
@Yineyenihesapaçtım o zaman o kızlara laf söyle
Bonusdaki resim bence daha çok tercih edilir. O tarzdaki tipler yani
Kaslı olsun benim olsun
Resimlerden hangi katogori yani
Esmer kirli sakallı
esmer
Acaba niye herkes esmer seviyor sarı saçlı erkekler yanlız ölmeye mahkummu Türkiye'de sence sarı seven yok galba herkes esmer istiyor ama sarışınlarda çok minnoş değilmi sarı niye istemiyorlar accaba
yok sarı sevende var bakış açısı tabii ama esmer ne bilim tatlı oluyor
Bana göre sarılar daha tatlı örnek sence esmer bebeklermi daha tatlı sapsarı saçlı renkli gözlü bebeklermi tabiki sarılar erkektede sarı erkek daha yakışıklı tatlıdır bana göre ama türk kızları esmer meraklısı
meraklısı demeyelim 😀 evet bebeklere sarı yetişkinlere esmer yakışıyor bencee
Ama sarı bebekte sarışın erkekten çıkar esmer erkekten sarışın bebek çıkmazki? Esmer bir erkekle evlenirsen sarışın bebegi unut kanka sarı bebek istiyorsan o yüz vermediginiz sarışın erkeklerle evlenmelisiniz çünkü esmer siyah saçlı bir erkekten sarı bebek çıkmaz ayrıca sarılar daha iyi bence resimdeki sarılar birde diğer iki siyah saçlı sakalsız adam Burak Özçivitten daha iyi ama bu ülkede kızlar esmer meraklısı sebebde orta doğu ülkesi olmammış avrupada herkes sarı erkek istiyor mesela ama burada tam tersi burada sarışın erkeklerin nüfusu tükenmek üzere sebebte kimse yüz vermiyor ama sarılar esmerlerden daha iyi bu ülkenin zihniyetine yazık ya
knka ne tribe girdin herkesin kendi zevki 😂 ayrıca ben sarışınım mesela çocuğumun bana benzeme ihtimali de var
Esmer genlerden bihabersin sen esmer biriyle evlenir sen sarışın çocukların olmaz en baskın gen esmer genidir
Türk erkeği olmayan herkesten hoşlanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?