ben birsey soyleyınce 10 tane şey soyluyor akıl vermeye yönlendirmeye calısıyor sunu yap bunu yap diye yeter sus bitir artık diye cok sert tepki gosterınce tam aksine daha cok yapmaya calısıyor amacı ne bunun aşırı sinir hastası etti beni. NOT:Kardesimle aram iyi degil ve ortalıgı cok karıştıran birisi annem onun dedıklerındende cok etkileniyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anneler öyle ya boş ver
özünü ve eski halini biliyorum hıc boyle degıl kasıtlı olarak yapıyor ya kendısı ya da ben kiraya cıkayım dıye ugrasıyor
Niye onun için ugraşsın ki bence öyle değildir inan bana annelerin çoğu öyle benim annemde gel git kafalı mesela arada uzatma dedikçe daha beter yapıyor yani boş ver tamam de geç kırmadan üzmeden
bak asla kabul etmiyorum bana karışma normal muhabbet ediceksen et diyorum yapmaaa ya karışmıcakmışım oldu falan yapıyor
adam değil 5 para etmez insan kendi cocugunun mutlulugunu düşünmez mi mutsuz olmasın dıye ugrasır mutlu olsun ister bu tam aksine
Ayrı eve çık ya da şehir dışında falan iş bul git mesela en güzel çözümü bu belli bir yaştan sonra yaşlandıkça ya da ne bileyim sıkıldıkça bize sarıyorlar çünkü benim annem hep böyle değil ama arada yapsa bile kanser ediyor gerçekten Allah yardımcın olsun hep yapıyorsa dediğim gibi yap olmadı
bende 1 kız kardeş var 7 sülaleyi bir birine katıcak hırsa sahip onun cok buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum kaosla besleniyor
ben ayrı bir eve cıkarsam o oyun ustune oyun hayatı olan kardeşimin ekmeğine yağ sürmüş olurum hatta yağ değil direk altın sürmüş olurum
Öyle deme ya ne olursa olsun o senin annen yani bir şey yapıyorsa diyorsa emin ol iyiliğin içindir bazen evet uzatıyorlar inat ediyorlar ne bileyim çekilmez oluyorlar ama iyiliğin için yani saygıysa saygı duy sevgi ise sev ama muhattap olma anlaşamıyorsanız muhabbet etmeyin ona rağmen bir şey diyorsa da duymazdan gelmeye çalış anne sonuçta gerçekten ne desen ne yapsan olmuyor dediğim gibi saracak yer arıyorlar sıkıntıdan bize sarıyorlar tabiki bizi kanser edip sinir hastası ettikleri zamanlarda oluyor olmuyor değil ama elden bir şey gelmiyor anne sonuçta ne diyelim ne yapalım yani
senin gibi bir kızla evlenen çok şanslı sehir neresiydi acaba
Evlilik konusunda sanırım hani anneyi savunduğum için diyorsan her ne kötülük yapsa da doğurup büyüten bu yaşa getiren o bizi istediği kadar kötü olsun bak anne benim ince çizgim hır bir kişinin annesi ile arasının açılmasını istemem ne olursa olsun bak ondan başka kimsemiz yok herkes gelip geçici herkesi kaybetsen en iyisini bulursun ama anne bulunmaz yani ne olursa olsun sen yinede kırma öyle söyleme boş ver yani ama şehir olsun şu bu olsun burada söylemiyorum saçma sapan çok insan var
çok haklısın cok tesekkur ederim senin gibi birisinle evlenmek harika bir yuva kurmak cok ısterdım
Rabbim gönlüne göre versin en iyisini versin :) dediklerimi unutma kendine iyi bak
tesekkur ederim sizde oyle
He de geç
anlatsam anlamazsın yaşaman lazım bitirmiyor kasıtlı olarak yapıyor
Anlıyorum seni benimkide öyle ama takmıyorum
mesela sen nasil olaylar yasiyorsun