Sevgili anneciğimin amacı nedir?

Annem, bir süredir kocam ile yanımızda kalıyor. Bu çerçevede, kendisi devamlı olarak beni her konuda kısıtlamaya çalışıyor...

1) Ben motor aşığı bir kadınım. Birikim yaparak yakın zamanda kendime bir motor alacağım. Annem bu sebepten dolayı beni ayıpladı.

2) Bağımsız bir kadınım. Kişi kocam dahi olsa boyun eğmem. Geceleri dışarı çıkmayı severim ve aynı şekilde sabahları da... Annem bu sebepten dolayı da beni ayıpladı.

3) Ben her gece kocamdan daha geç bir saatte yatıyorum. Kocam uyuduğu zaman annem salonda bağlı olan internetin fişini çekiyor ve bana "kocan ne zaman uyursa sen de o zaman uyumak zorundasın" diyor.

4) Çevrem olmasına, arkadaşlarım olmasına karşı geliyor ve bana "senin tek çevren, arkadaşın; kocandır" diyor.

Bana göre annemin davranışları gerçekten çok rezil. İnadına hayatımı kendi istediğim şekilde yaşamaya devam ediyorum! Haha, sevgili anneciğimin davranışları kesinlikle ataerkil sistemin bir sonucu.

#lanetolsunataerkilsistem
#kadınlarözgürdür
#aykırıyaşamideal
Güncellemeler
5 ay
Anneciğimin beni yargıladığı daha birçok saçma konu var ama hepsini sizlere anlatmak istemiyorum.
Güncellemeler
5 ay
Asla annem gibi bir anne olmayacağım! Her zaman özgür bir birey olacağım. Bir şeyler öğrenmeye, keşfetmeye, görmeye, denemeye devam edeceğim. Her şeyin en güzel formunu yakın zamanda kendi çocuklarıma aktaracağım ki onlarda benim gibi kendi ayaklarının üzerinde kimseye boyun eğmeden durabilsin. Cesur bir annenin, cesur çocukları olur. 💕