Sevgilimin annesinin amacı ne olabilir?

Kızlar öncelikle merhaba artık canıma tak eden bı durumdan bahsedicem size. 7 aylık bir ilişkim var ve çok güzel ilerleyen bir ilişki bazı zamanlarda atıştığımız olsa da bı şekilde hemen düzeltiyoruz o kendi evine çıkmıştı ama ailesi iş sebebiyle bulunduğumuz şehre geldi ve oğullarının evinde kalıyorlar 3 aydır. Annesiyle ilk tanismamizda her şey ne kadar iyi başlasa da ilerleyen zamanlarda bana karşı tavırları hareketleri değişti biz dışarı cikicagimiz zaman bize trip atıyor evde olmak istediğimiz zaman evden cikicagi varsa çıkmıyor bulustugumuzda zırt pırt arıyor bazen yanımıza bile geliyor ve ben artık bunun kasten olduğunu farkettim bazen çok iyi bazen çok kötü oluyoruz daha doğrusu onun keyfi nasıl isterse. Hep yardımcı olmaya çalışırım temizlik vs ne gerekiyorsa 2 defa erkek arkadaşımla bir şeye şahit olduk bulaşık yıkamamıştım ve trip atmıştı resmen, ki böyle bir zorunluluğun olmamasına rağmen. kahve içer sohbet de ederiz ama o kadar değişiyor ki 2 hafta önce sıktığım parfüme üff çok kötü bilmem ne dedi suratını düşürdü erkek arkadaşımla şok olduk ben gidince erkek arkadaşım niye böyle davranıyorsun o kız sana napiyor bilmem ne diyince onun seni sevdiğini düşünmüyorum demiş erkek arkadaşımda bu senin ilişkin değil benim ilişkim ve bir daha böyle bişey yapma dediğinde tamam diyip kapatmışlar konuyu ama yine sevgilimle geçenlerde görüntülü konuşurken kapıyı dinliyormuş remsen özelimiz denen şey kalmadı erkek arkadaşımda tabi baya kızdı etti vs yani bunların sebebi ne olabilir gerçekten artık sıkıldım ya da ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olun lütfen.
Sevgilimin annesinin amacı ne olabilir?