Aşk İlişkileri Sevgilinizin sizi her zaman bir yere kadar taşıması size aşık olduğunu mu gösterir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin sizi her zaman bir yere kadar taşıması size aşık olduğunu mu gösterir 🤔#Aşkİlişkileri Sevgilinizin sizi her zaman bir yere kadar taşıması size aşık olduğunu mu gösterir? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Göstermez 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Evcil hayvan mıyım ben? Neden taşısın, bunu yapması neyi gösterir bilmiyorum da çok rahatsız olurum ben 1 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl Ee romantiklik olsun diye olabilir mesela 😄🤔 Yorumla busegmss +1 yıl Bir kere olsun iki kere olsun, yoksa miyavlamaya başlarım 😄 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ne yani taşımazsa aşık değil mi.. 😅 Ne kadar saçma.. 😄 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence enayilik, erkeğin özel şoför gibi kendini kullandırması. Sırf bu yüzden arabası olmayan erkekleri görmezden gelen kadınlar var. 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Yok para vermek istemedigini gösterir😂😂😂 1 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Zayıf olduğumu gösterir 😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Romantik galiba 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Göstermez
Evcil hayvan mıyım ben? Neden taşısın, bunu yapması neyi gösterir bilmiyorum da çok rahatsız olurum ben
Ee romantiklik olsun diye olabilir mesela 😄🤔
Bir kere olsun iki kere olsun, yoksa miyavlamaya başlarım 😄
😄😄
Ne yani taşımazsa aşık değil mi.. 😅 Ne kadar saçma.. 😄
Bence enayilik, erkeğin özel şoför gibi kendini kullandırması. Sırf bu yüzden arabası olmayan erkekleri görmezden gelen kadınlar var.
Yok para vermek istemedigini gösterir😂😂😂
Zayıf olduğumu gösterir 😂
Taşıyabilirse tabi hahxhdhdhfh
aşık olduğu için sevgilim değil mi zaten
Hayır
Yürüyen merdiven
Romantik galiba