Hayatımdan bahsetmek istiyorumm?

Merhaba arkadaşlar ben 2018 de liseden sonuncu olarak mezun oldum anneme öğretmenlerin bu çocuğu okuldan alın bu çocuk okumaz demelerine ragmen okulu bırakmayarak mezun oldum 2018 de diploma notum 53 ile yks ye girdim milyonlarca sıralama yaptım çok pişman oldum yegenlerim tıp muhendislik diş kazanınca çok özendim 1 yılezuna kaldim çok çalıştım sadece YouTube den çalıştım hiç kafamı kaldirmadim en sonunda sayisalda mühendislik barajını geçerek 2019 da çok leş bi universteye yerleştim bilgisayar mühendisliği kazanarak çok çalıştım asıl hedefim memleketime kurumlararasi not ortalaması ile yatay geçiş yapmaktı bu yüzden çok fazla çalıştım PC muh 1. Sınıfta hiç kafami kaldirmayarak 3.87 ile 1. Sınıfı bitirdim ardından memleketime yatay geçiş için başvurdum direkt kabul edildim neyse işte çok mutluyum maillerimi sürekli kontrol eden biriyim ben bir gün yine ederken bı baktım İTÜ'den kendilerine başvurmam için bilgilendirme yapıldığını gördüm ve çok mutlu oldum hemen anneme babama söyledim onlarda git dediler 2020 de İTÜ ye yerleştim 2. Sınıf olarak burada da yine çok çalıştım ancak 2. Sınıfta 2. Oldum ve çapa başvurdum elektronik ve haberleşme bölümüne çapımda onaylandı hem bilgisayar mühendisliği hem elektronik ve haberleşme mühendisliğini bu yıl bitirmiş oldum bunun yanında stajimi Almanya'da geforce de yaptım burslar verdi vakıflar sürüsü ile ben bunları yaptım bu yıl bitirdim diplomamı aldım şuanda da özel bir şirkette geliştirmeci olarak çalışmaktayım yurt dışı şirketler ile görüşüyorum muhtemeldir maximum 4 aya yurtdışına giderim şuanda doktorlardan fazla kazanıyorum buralar hayaldi ama gerçek oldu teşekkürlerimi sunuyorum soalunn:)

Hayatımdan bahsetmek istiyorumm?