Selamss
Biten bir ilişkiyi yıllar sonra tekrar dener misiniz?

Selamss
Biten bir ilişkiyi yıllar sonra tekrar dener misiniz?

Yıllar önce hayatımda biri vardi. Bana çok aşıktı. Dünyaları ayaklarımın altına sermek istedi. Her şeyden önce kalbini ama ben o bana kız kardeşinin yanında sesini yükseltti diye gurur yaptım ve onu terk ettim. Beni hep bekleyeceğini söyledi. Hatamı yıllar sonra yanlış bir insanla yaptığım evlilikten sonra anladım. Ona dönmek istiyorum ama beni istemez diye çekiniyorum.
Kaybedeceğin ne olabilir ki, en fazla istemez ve yine onsuz devam edersin hayatına
Hayır ben denemem tabi ki de benim için biten bitmiştir yani eski sevgilimi bir daha ne düşünmek isterdim ne de barışmak isterdim ne de konuşmak isterdim çünkü bir ilişkiyi ben bitirdiysem bir nedeni vardır zaten yani aramızda tekrar güven oluşması ya da sevgi oluşması mümkün değil demektir. bu yüzden de hiç bir şekilde affetmem ve tekrar denemem sonucu biliyorum çünkü az çok
Kötü bir ayrılık yaşamadıysam ve duygular hala aktifse neden olmasın 😄
Yürü be :D
Ah teşekkür ederim 🩷🌸
Rica ederim 💚
Ayşegülle poyraz gibiyse olabilirr
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🌷
Cevap
45Cevap
Hayır denemem. Duygular bitmiş ne gerek var böyle saçmalıklara? Ayrıca denenmişi denemek ahmaklık bana göre.
Biten bir ilişkiyi neden deneyeyim bir avantajı olmaz
Hayır geçmişte ki kötü anıları düşünerek başlamam
Hayır denemem sebebi ise sevdiğim kızlar çoğu kişinin elinden geçmiştir bile 😑
Bir daha böyle bir şey yazdığını görmeyeyim kuzu
☺️♥️
İlişkinin durumuna bağlı eğer bizde kötü bir izlenim bıraktı ve acı verdiyse aynı ilişkiyi yeniden denemek çok mantıksız olur
Ama severek ayrıldın aile baskıları vs sorunlar oldu arada çocukta var ve yeniden birleşme durumları oldu o zaman karşılıklı rıza ve görüşler doğrultusunda devam edilebilir
Deneme demeyin bana. Sinir oluyorum o kelimeye. 😡
Bir tek sınavlarda deneme kelimesini seviyorum. Öğrencilere onu aşılıyorum. Deneme çözün yeter derim. 🙃
Çok uzun zaman geçerse ilk başta biraz heyecan ve özlem devreye girerek ayakta tutacaktır ama sürekliliği asla olmaz biten ilişkileri bittiği yerde bırakmak lazım
şimdi ikinci el eşya satıyorsun.
sonra o ikinci eli 3., 4. ele gitmişken geri alır mısın? hayır...
Çok sağlıklı bir geri dönüş olacağını düşünmüyorum açıkçası. duruma göre, ayrılma sebebleri ve geçmişte yaşanmışlar büyük rol oynar
nasıl bittigine baglı biterken cirkinlesilmediyse huzurlu zamanlarınsa yormadıysa yanlış karar verdigini düsünüyosan tekrar olabilirsin
Aynı nehirde iki kez yıkanamazsınız: Çünkü nehir aynı nehir değildir ve siz aynı siz değilsiniz.
Heraclitus
Büyük konuşmamak lazım ya. Tamamen o anki ruh halime bağlı. O yüzden ne denerim ne denemem diyebiliyorum kendim için. Öyle bir değişiğim. 😂
Denemem adı üstünde bitmiş. Sağlıklı ilişki olsaydı zaten bitmezdi.
Deneme değilde yıllar sonra ani bir karar ile evlendik... :D
Sanmıyorum çünkü o insanın bana karşı yaptığı hataları unutmam kindar bir tarafım var
Konu bensem o kişiyi de seviyorsam deneyebilirim ama kesin sonu hüsran olur ben de şans yok :d
Hayir denemezdim ayni problemler ayni sorunlar niye deneyim ki
Hayır, denemem. Geçmişimde kalması gerekmeseydi yanyana olmanın bir yolunu bulurduk.
İyisiyle kötüsüyle geçmiş geçmişte kalmalı bence. Tekrar denemek istemem.
Külden tekrar alev oluşturmak imkansız o yüzden gereksiz eylem
yok ya bittiyse zaten sorun vardır, insanlar değişmez o yüzden fark olmaz
Bitirmediysem denerim, bitirdiysem en başta biter. Ben bitirmediysem bitmemiştir.
Biten bitmiştir
Biten ilişkiyi zorlamak anlamsızdır.
Bir ilişki bittiyse alacağımı almışımdır o yüzden denemeye gerek yok tekrar asdjdk
İmkansıza yakın. Arada mutlaka midemi bulandıracak bişeylere şahit olmuşumdur.
Dünya milyarlarca insan doluyken hastalıklı takıntılı gibi dönüp dönüp ille de o diye asla uğraşmam.
Bende bir kez bitti mi biter.
Rica etsem sende bu sorumda yanıtını paylaşır mısın genel olarak açık sözlüsn bu konudaki fikrini merak ediyorum?
Yaşanmış bir olay bu maalesef gözlerimin önünde. Konuya yorumunu bekliyorum? 😇
Kızlar, Kaynananiz size böyle bir şey yapsa tepkiniz ne olurdu? ↗
Hem yanıtını almak istiyorum hemde sorularımdan birinde senin gibi bir fenomenin olmasını isterim.(hic bir sorumda yanıtın yok) Soruma gelirsen sevinirim?
Bilmem denenir mi sence 🤔
Nasıl ayrıldığına bağlı, senden sonra ne olduğuna bağlı.
Benden sonra 3-4 kişiyle beraber olmuşsa 🤔
Eh zor. 😅
Çoluk çocuk varsa bi denenir ya günah
shsh çoluk çocuk nereden çıktı
Penceren güzel senaryo yazıyor 😅
Bana da yaz bi zahmet, en güzelinden olsun :D beş dakikan başladııı..
daha çok para :D
Ohoo :D canın sağ olsun
Aynı şeyi yaparak farklı sonuç beklemek aptallıktır
Gerçekten tekrar deneyecek kadar ahmak olan var mıdır
Biten bitmiştir bittiği gün gitmiştir 😂
Kurumuş sakız tekrar çiğnenmez
Olabilir neden olmasın
Denenmişi bir daha denemem.
İyi biriyse neden olmasın
Evet, neden olmasın ki? 👍
Nasıl ayrıldığıma bağlı
Hayır denemezdim