Olmaz tabi kendim mi alcam
Olmaz
Olur
Onu annesi sevsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olmaz tabi kendim mi alcam
Ya bu tektaş sevdası bana çok basit ve cahilce geliyor önemli olan sevgi değil mi o zaman bu tektaş isteyen almayanı istemeyen kızlar demek ki sevgi nedir bilmiyorlar anlamına geliyor. İlla tektaş al bana belki durumu yok belki alırken çok zora girecek. Seviyorum dediği erkek dara girince umursamayan kızlardan olmaz asıl, onlar yiyici kızlardır sadece mala düşkündürler. sevgi, sadakatten mahrumdurlar.
Benim yaşlarımdaki bir erkek parayı napmış sorması ayıp? Bu adamın niye durumu yok? Evleneceğini bilmiyor muydu? Genelde durumu olmayanlar karıya kıza eğlenceyi parayı yatıran erkekler hiç acımıyorum ne hali varsa görsün
tam olarak öyle olmayabilir de... Mesela ben tam 225 000 TL psikoterapi için gömdüm... O parayla çok rahat evlenebilirdim. Ancak iyi olabilmek için vermem gereken bir paraydı.
Şimdi diyeceksen ki sen manyaksın hayır değilim. Tedavi oldum ve bu çok insani bir şey...
Psikolojim iyi olmadığı için hiçbir zaman evlenebileceğimi düşünmemiştim. Bu yüzden de olmadı.
Başkalarının paraları ne yaptım sorularına ayar oluyorum...
@Frankenstein16 sen doğrusunu yapmışsın zaten ama senin gibileri zaten az genelde benim dediğim gibi oluyor adamın gtünde don yok kullandığı araba çok çok iyi ya da dediğim gibi eğlenmelik hatunlara harcıyorlar ama eşine gelince israf yapmayalım masraf yapmaylım diyorlar
kadınları eğlenmelik e evlenmelik olarak ayırmak da çok doğru değil... Etek boyuna göre mi anlaşılıyor eğlenmelik ya da evlenmelik olduğu?
@Frankenstein16 türk erkeklerinin 95% ayırıyordur ben sadece olanı söylüyorum 🤷♀️
%5 lik kısımda olmak gurur verici
Anasıda ninesite tektaş takıyormuş gibi yazmış birde.
Kızların beynini reklamlarla yıkamışlar külfetini erkek çekiyor. Çok istiyorsan kendi al kardeşim. Tek taş neymiş ya zaten aldığınız 3-5 bin liralık çakma taş gelmiş birde edebiyat yapıyorlar.
İlk cümlen doğru amca takıyorlardı zaten.
Bir ömür boyu mutlu olmayı istediğin kişiden maddi bir şey değil manevi bir şey beklemen daha iyi olur... Gerçi kadınların beklentileri erkek doğasını çok aşmaktadır. Çoğu hayatı toz pembe bir dünya olarak algılamak istiyor maalesef :(
Cevap
7Cevap
Bir erkekle evlenmek veya herhangi bir ilişki kurmak, onun tektaş alıp almadığına göre değil, birçok faktöre bağlıdır. Tektaş yüzük veya başka bir tür hediye, ilişkinin niteliğini veya bir erkeğin değerini belirlemek için tek başına yeterli değildir. Bir ilişki veya evlilik, iki kişinin birbirine olan saygısı, güveni, anlayışı, paylaşımı, iletişimi ve birlikte büyümek isteği gibi daha derin ve önemli unsurlara dayanır. Partnerinizin kişilik özellikleri, değerleri ve hayata bakış açınızın uyumlu olması önemlidir. Unutmayın ki hediyeler ve maddi unsurlar ilişkinin sadece yüzeyindeki detaylardır. Bir ilişkiyi değerlendirmek ve evlilik yapmak için daha derin ve önemli etkenler göz önünde bulundurulmalıdır. Herkesin tercihleri ve ihtiyaçları farklıdır, bu nedenle bir kişiye dair kararlar almadan önce kendinize ve ilişkinize dair dikkatli bir değerlendirme yapmanız önemlidir.
Tektaşla takıyla işim olmaz. Alınacaksa da ben alırım
kaşarsan olmaz kaşara para lazım insansan olur insana kalp lazım...
Kaşarlara paraları yedirip yedirip eşine gelince masraf diyen erkek sözü
Haha otur ağla bir de istersen
Ben kendi paramla tektaş alabilcek durumdayım fazlasınıda alırım ama önemli olan karşımdakinden almak napıyım cimri erkeği
Sağol bro öyle yapıcam
patron79 kendisine tek taş alacak parası var ama işsiz gibi KS de takılıyor komik gizli üye özgüveni bile yok soruyu gizli sormuş fotoğrafı kesin şişko birşeydir elleri cips kokuyordur dfgfgdfg
@mehmetbey1907 aynen özgüvenle alakalı burdaki dayılara foto koyup kendimi meze yapmamam ayrica ne alaka param var diye 7/24 calisiyor olmam mi lazim
Tek taş kalmadı artık 3 taş 5 taş 10 taş alınıyor artık
Eğer gösterişe ve maddiyata önem veriyorsanız olmaz elbette.
umarım senin gibi kadınlar evlenmez para avcısı
Umarım seni gibi erkekler evlenmez cimri
konu cimrilik değil seninki sevgi aşk değil sadece para
üzülüyorum senin gibilerine para yediren aptal hemcinslerime nasıl yokluktaysalar artık gariplarım abazalık böyle bir şey insanın gözü kör oluyor nefes alsın yeter dünya kadar malın olucağına fındık kadar şeyin olsun dedikleri bu olmalı :)
Hemcinslerin bana para yedirmiyor elalemin parasinida yemiyorum kocamin parasini yiyecegim cünkü benim kocaminda benden baska para yedirecegi biri olmamis olacak. Diger yorumlarda da bahsettigim gibi elalemin kizina mali mülkü yedirip esine gelince fakir olan herifi ben almam.
Konuştu fakir 🤣🤣🤣🤣🤣 o kadar icerledin ki fakir oldugundan kıza saldirdin doğal bir hakkı için jsjanana
@Melissim0272 beni tanımadan yargılaman daha komik görmediğin birine fakir diyorsun 28 yaşına gelip g*tunu KS de büyüten asosyal evde kalmış kezban xzczxc
@Melissim0272 Allahın eziği zxczxc
Ben 20 yaşındayım bu kadar assagilik hissetmen senin için acı ayrıca sen de bu sitedesin fakir ruhun içine sinmiş
@Melissim0272 senin gibilerini kudurtmak için burdayım dfgdfg
Kuduran sensin yine ahahahahhahah
@Melissim0272 ben kudurmam kudurturum zxczxc
Çalış kendin al seni para avcısı o.
o*** lara tektaştan fazlasını alıyorsunuz enayi değiliz alcak tabi diğer karılara parayı yedirirken sorun yok eşine gelince ühühü
O… parasını veriri işini görürsün. Sende öyleysen gel alıyım pırlantayı
Eşi olcam eşi o… benden üstün tutuyorsa defolsun gitsin 😂
Gitsin tabi 🤣🤣
Tabikide olmaz
Tektaş isteyen bayandan olmaz
Onu annesi sevsin
Diz de çöksün tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?