Evliyim eşim yeni doğum yaptı annesinin yanına geldik yan dairedeki kız dikkatimi çok çekiyor ne yapmalıyım?

Evin balkonları bitişik yani orada ne konuşuluyorsa olduğu gibi buraya geliyor arada sigara kokusu gelir gelmez anlıyorum balkonda oturduğunu kız annesiyle beraber kalıyor üniversite okuyormuş şimdilik burdaymış geçen girişte karşılaştık kapıyı tuttum aşırı samimi bişey hemen konuştu tanıştık ettik falan geçende balkondan kafasını bi çevirdi denk geldik gülümsedi kucağımda kızım vardı baktı bi hemen yaklaştı bizim tarafa atladı çocuğu sevdi kız yanlış anlaşılmasın geçeyim dedi tuttum kolundan tuttum üst katta misafirliğe gittiklerini söyledim sonra oturduk bi baya konuştuk şunu anladım ki kız tamamen tanıdık gözüyle bakıyor zaten kalbi temiz cana yakın bişey sorun da şu ki ben bu kıza karşı bişeyler hissediyorum ama yanlış farkındayım burada son 3 günümüz eşime biraz daha kalabileceğimizi söyleyim mi yoksa gitmek en mantıklısı mı

Evliyim eşim yeni doğum yaptı annesinin yanına geldik yan dairedeki kız dikkatimi çok çekiyor ne yapmalıyım?