Kaynanamla aramdaki annelik yarışı. ben ne yapıcam?

Öyle bir nefret varki içimde resmen iğreniyorum. öğürmem geliyo kadını görünce gerçekten öğürüyorum çoğu zaman. Sürekli bebeğimi kucağına almaya çalışıyor uyuyan çocugu sarıp sarıp kucağına alıyo çocuk terden patlamaya geliyor. o bebeği elledikçe benim bebeği yıkıyasım geliyo. Hiç bir halt beceremeyip abuk sbauk batıl inançları çocuga uyguluyolar çıldırıcam artık az önce birisi paçasındna ip koparıp çocuğun üstüne bırkatı ya o paçalar tuvalette yere değiyo ya. Bebek ağladı kucağıma aldım emzirdim getirdim kp beni sever diyoki annesi aldı nasıl sustu diyo bakın bakın. Kv diyoki emzirdide ondan. İlla bi tersleyecek çocuğun altını ona bezletmiyorum ona bi şekilde kaçırıp kendim bezliyorum. beceremiyo çünkü ama benimle yarışıyo ben yapacamda ben yapacam. hem bütün kaka sırtına çıkıyo hemde çocugu o kadar sıkıyoki bel kısmı yanıyor ağlıyo çocuk. Bide bana diyo sen yapamıyon. Ben nasıl kurtulucam bu karıdna sürkeli laf sokuyor bana çıldırıcam nefret ediyorum ya nefret çocuğuma dokunmasın istiyorum. O çocuga değdikçe bana bişiyler oluyor. Bana o kadar kötülükler yaptı ki hiç biri aklımdna çıkmıyor hamileyken ağlattı agzımdan burnumdan kanlar geldi. Sütüm kesildi çocugum hastaneye yattı senden hastalık geçti dedi millete benim göğüslerimi yaymış mem. si küçük diye yok ucu yok bilmem ne. Sütü yok. Doktor sütün var sakın mama verme diyo gerçektende süt fazla. Yokd iyo doktor moralin bozulamsın diye snaa öyle dedi. Şimdide çocugumu alıp oğlum çocugum milleti arıyo benim bebeğim uyuyo şimdi benim çocuguma bakın. Yatırdım kaldırdım doyurdum. zukkumun kökünü yap şeytaaan.

Kaynanamla aramdaki annelik yarışı. ben ne yapıcam?