Günde 24 saat konuşmak istiyor, sürekli ilgi bekliyor. Her dakika iltifat ediyor gına geldi artık. Her saniye her saniye olmaz. Bi Günaydın yazdım daha güzel yazamaz mıydın diyor. Bu şeyler zorla olmaz içten gelmesi lazım. Beni çok zorladı. Eskiden ilgisiz kişiler hayatıma giriyordu, şikayetçiydim. Bu da çok aşırı ilgili. Her şeyin ortası iyi bence
Niye insanların kalbini kırıyorsun konuşmak istemiyorsan adam gibi konuşmak istemediğini söyle adama öyle engelle adam sana güzel bir ülke gösteriyor Sevgi gösteriyor sen adama tersiyerek engelliyorsun gerçekten kadın milletini anlamak zor, sizi böyle ezen aşağılayan yerin dibine sokan cinsel olarak kullanmaya çalışan adamlar sizin için kıymetli oluyor haklısın.
Tamam anladım fazla ilgi göstermiş olabilir onu almış olabilirsin senin de haklı olduğunu söyledikler var ama göstermiş olduğum tava hoş değil kendini bir şey sanane egolu tipler gibisin ondan sonra da iki gün sonra da hamza'nın birine denk gelirsin yok beni dövdü yok bana şiddet uyguladı yok benimle ilgisiz davrandı yok beni aldattı diye burada bir sürü sorular sorarsın size ancak böylesi gerekiyor.
bu kadarı aşırı evet ama ilgi gösterdiği kadar ilgi versen yeter aslında seni bilmem ama bazı kadınlar gerçekten kıymet bilmiyor. Tek odağı tek ilgi beklediği insansındır. Garip geliyor böyle şeyler bana açıkcası yine de umarım istediğin gibi birini bulmanı dilerim.
İlgi her daim ilişkiyi canlı tutar. İlginin olmadığı yerde ilişki de buharlaşıp havaya karışıp. yok olup gider. Sizin ki tek taraflı bir ilgi gördüğüm kadarıyla Tek taraflı ilgi elbette sıkıcı olur. Her iki tarafında birbirine ilgi duyduğu ilişkiler de ilgi ilişkiye heyecan katar. Aslında seni sıkan şey ilgisi değil Senin ona bir şey hissetmemen ona karşı içinin kıpır kıpır olmamasından kaynaklı bir durum bence.
İlgi delisi olan insanları memnun etmek çok zordur. Bende aynı duruma maruz kalmıştım acayip soğutuyor insani bu durum. Böylelerine derdin sadece ilgiyse git başkasından al kardeşim diyip yol vereceksin, enerji sömürüyorlar hiç bir şey yapacak halin kalimiyor 🤦♀️
Yani ne güzel işte ilgili bir insan daha ne istiyorsun. Hiç yüzüne bakmasa arayıp sormasa o zaman ondan şikayetçi olacaktın. Böyle ilgili bir adamı bence zor bulursun. Ne güzel işte ilgili bir insan seni seviyor değer veriyor. Hiç sevmese değer dahi vermese inan umrunda bile olmazsın hiç yazmaz bile kıymetini bil.
Bence demek istediği o değil. Muhtemelen yeni sevgililer ve böyle şeyler istemek ile olmuyor. Zmanala içinden gelerek olacak. Ve yine muhtemelen erkek kadından daha yoğun yaşıyor duyguların şu an ilişkide
Yani haklısın 7,24 cevap veremezsin insanın ister istemez işi falan oluyor. Onunda biraz anlayışlı olması lazım diye düşünüyorum ben. İlgili olması güzel ama sıkmamak şartı ile güzel.
sizde az olsa az çok olsa çok adamların anasını ağlattınız be bu işin ortası yoktur bir insan ya ilgilidir ya değildir ilgili olmasından şikayet etmeni anlıyorum fazla ilgi evet insanı boğar ama azı direkt öldürür boğulma riskini göze almak sanki daha hayırlı ☺
sonucta tanimadigin biri degil gunaydin dedign kisi, tek mesajdan anlasilmaz ama en azindan bu mesajlasmaya bakarak seni suclu gorebilirim. gunaydin askim desen cocuk agzini acip tek kelime etmezdi muhtemelen. ayrica hemen engellemek ne kac yasindasin
Hakkatten ya, bu ne kizin afyonu patlamamis belki, hasta midesi bulaniyor, belki o gun regl agrisindan duramiyor. Olmaz, bu arkadasi gercekten efesle kiniyorum
dötü kalkmış kız vakası :D sana değil o mala kızmak lazım. gerçekten sevseydin ilgi versin diye dilenirdin demekki sevmemişsin ki böyle bıkık tavırların var. o yüzden ne diyelim hayırlısı olsun...
Şöyle bir bakınca günaydın mesajına karşılık böyle bir trip alsam bu benimde hoşuma gitmezdi ancak ben bunu insan olduğum için insani bir şekilde ifade ederdim, bu dişi ayısı gibi medeniyetsiz davranmazdım. İnsan olmak bu kadar zor olmamalı.
@Jrhfhxhzh kaşar o çantasında çok mal olduğu için böyle triplere giriyor ezik vatandaşta farkında değil saçmalıyor. deveye diken bunlar s*ken lazım. o çocukta bunu öğrendiği gün adam olur yoksa eş*şek olamaya devam eder..
Aynen şu üslub ile konuşan bir taş devri haysiyetsizini mutlu etmeye çalıştığı için adamda en az bu kız kadar aptal. Sokak hayat kadınları bile bu üslupta konuşmuyordur.
Böyle kızlar bana hiç denk gelmiyor, benim konuştuğum kızların bazıları toksik çıksada en azından saygı düzeyleri yüksek oldu hep, seviyelilerdi en azından. Sanırım insan bunu kendi seçiyor. Türk kızları şöyle tripli böyle tripli diyoruzda aslında mal kadınların hep serseri erkeklerle olduğu gibi böyle kızları da bizim mal erkekler bunları seçiyor hep, yoksa hepsi böyle değil.
Çocuk yoklukta bir avel. Ama haklı değilsin şu muameleye gerek yokmuş. Çocugun sonda yazdığı ya ilgin azalırsa ya bakılırsa sen bu çocuğun ilgisinden önce hoşlanmışsın sonra çocuk ipleri tamamen eline verince de böyle yapmişsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya bu bennnn bu bennnn sjsljdkdmd hep ilgisizlikten şikayetçiydim ama şuanki partnerim o kadar bayıyo ki bütün günümü ona ayırmamı hep iltifat etmemi bekliyo iltifat etmediğimde onu sevmediğimi söylüyo yeterrr bıktım dksljdkd
bu yavrucukta zaten 4-5 tana takıntı vardır hepsiyle yazıştığı için sürekli yazan edenden bunalmıştır. böyle tipler ne pok istediğini bilmez onlara deveye diken insana s**ken modunu uygulaycaksın ama ekran görüntüsündeki ezikte onu yapacak kapasite yok.
Of bende de vardı bundan bi tane, günde 5 saat telefonda konuşmayı mükemmel ilişki zannediyordu. 7 / 24 telefonda mesajlaşıcaksın, kafam kazan gibi olmuş mesaiden sonra insan sesi duymaya tahammülüm kalmamış arıyordu 4 saat konuşucaksın en az. 15 dk konuşup kapatınca trip atıyordu bunu ilgisizlik olarak görüyordu falan. İğrenç ya çekilmez
Bu kız daha çok bahane arıyormuş gibi geldi bana, üslubuna bakılacak olursa medeniyet görmemiş. Medeniyet her şeydir. Ben aslında böyle medeniyet yoksunu bir dişi ayısı ile olup ona ilgi gösterdiği için adama kızıyorum daha çok.
Direk engellemeden önce eğer ciddi düşündüğün birisiyse bu kişi bu düşüncelerini ona da bildirmelisin. Bu söylediklerin bana bunu hissettiyor şu konuda beni üzüyorsun gibi vs.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen tutarsız birisin belli ki ne istediğini bile bilmiyorsun maalesef ayrılda çocuk kurtulsun hayatına baksın sen törpüsün anasını satayım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yazık ya çocuğa üzüldüm, versene bi numarasını abilik yapayım :D