Kocam asker, bu gece nöbette. Uykum gelmedi ona yazıyorum ama kendisi ya uyuyakaldı ya da işi var aramak da istemiyorum bu saatte içim gidiyor o orda rahat uyuyamıyor üzülüyorum ve böyle biraz duygusal mesajlar attım gö tü kalkmaz dimi şımarıyor sonra dhshsbdbbd
Orası asker ocağı her an bi iş çıkabilir komutan gelir bi şey olur adamı fazla sıkma zaten o sana musait olunca yazacaktır fazla sıkma zaten orada bi sürü şey yaşıyorlar sende fazla sıkarsan sana patlar üzülürsün
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru haklısınız da işte bende merak ediyorum onu haber almak istiyorum sürekli 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kamera çip falan takçam artık 😂😂😂
Yedek subayda olsa ablacim ilk eğitim yerleri var ilk egitimi almisssa bisey diyemem ama ilk eğitim deyse kalabalıktır herkes subay düşün sonra dagitimdan sonra subay olarak görevlerini yaparlar
He usta o zaman yapış abla yapış 😂😂😂erlerin canını cikariyorlar üst komutanlarin gözüne girmek icin odasında oturuyordur n yapicak zaten bi odalarinda yatıyorlar
Kusura bakma fazla üstüne gidip şımartmışsın sen ararsan hemen gelirim diye kendini cepte gösterme baktın yazmıyor mu insan uyurken yazar ya da haber eder de geç evliliğin verdiği olgunluk hiç yok
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha 3 ay oldu yaa evleneli ne olgunluğu 🤷🏻♀️ Yani biraz şımardığı doğru ama trip atınca o da trip atıyor aramız açılıyor sonra böyle samimi davranmak daha güzel oluyor
Bence böyle şeyler güzel gelse de üçüncü aydan çok bunaltır sevgili değilsiniz 14 yaşında değilsiniz tamam trip atmak küsmek gönül aldırmak çok güzel geliyor ama ilişki zedelemeye gerek yokk
Evliliğin bişeyleri değiştirmemesi aşkı ilk günkü gibi bırakmadı çok güzel bir şey benimde 3 senelik sevgilim var sonunu hiç evlilik gibi göremiyorum hayırlısı