Sevgilimle son zamanlarda çok uzaktık işte ben bunun sıkıldığını ifade ettiğimde saçmalama dedi bana bu gece ise az önce ilişkiden veya benden sıkılmış olabilecegini belirttim çok üstüne gittiğimi söyledi onu dediğim sıkıldın lafını terslemiyor ama onaylamıyor da. İşte kabuğuna cekilmek istiyormuş. Ben bana anlatabileceğini söyledim ama benim halden anlamadığımi söyledi. Üstelik hiçbir şey yapmadım sadece günlerdir böyle olmasını anlayamamıştım. Bana neden bu kadar kaba davranıyor anlayamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Aldatma ihtimali yüksek mi bu durumda?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Canım terk et sen onu, düzelir.
Nasıl? Bir kere yine tartismistik ve yine baya yazmayip dayanamayıp sonradan yazan ben olmuştum ve ben yazmasam yazmayacak mıydın dediğimde yazmadığını gururlu olduğunu söyledi ama saçma geldi sevsen gurur dinlemezsin ki yani bence
Kadın dediğin gururlu olur. Erkeklerde gurur yoktur, onlar çocuk gibidir. Onun o kendisinde gurur diye bahsettiği şey aşağılık kompleksinden kudurmak :D Ya da inat etmesi. Ne kadar süre yazmadığını umursamamalıydın onda takılı kalmamalıydın. O geldiğinde de hemen affetmemeliydin. Ben ilişkileri öğrenene kadar canım çıktı. İstiyorsan ilişkileri öğrenip her şeyi tersine çevirebilirsin.
Aslında ona yazdığımda ben gitmiş oldum onu seviyorum ve buna dayanamayıp yazdım salaklık belki de ama hemen salma moduna geçmedim gecemedim
Duygularını yönetebilmek ister misin?
Yani isterdim
https://youtu.be/Sdu0ra8bGd8
belki bir sorunu var rahat brak biraz ilgilenme
Zaten önceden merak ettim dediğimde mesajı az atmış olsaydım etmediğimi öne sürerdi bu aralar aralıkla attığım halde cevap vermemi beklemiyosun dedi önceden bunu sevdiğini söyledim o önce bu şimdi dedi işte bugün sadece günaydın yazdım öyle yazmış bir şey söyledim ondan sonra yazmamış ben de yazmadım cevap vermemi beklemedin dese de gece baya oldu ve yazmadı
belki baskasi var senide oyaliyor yazma sende dusunme
Bundan bende şüphelendim ama emin olduğum bir şey yok ve bu aralar bu davranışları gerçekten üzüyor neden böyle olduğundan da tam emin olmadığım için direkt yargılayamıyorum ne yapsam bilmiyorum
whatsapina falan bak cevrim ici oluyormu instagramdan falan bak nerde cevrim ici oluyor
Çevrimiçi olup olmadığını çok kontrol etmiyorum da sadece son görülmesine bakıyorum bazen
uygulamalar var cevrim ici olunca bildirim geliyor dene istersen
Bildiğin var mı? Ve görsem de şu anlık bir şey yapamam ama işte
whatsdoc playmerketen indir orda baskalarida var 3 gun ucretsiz calisiyor
Gerçi indirsem de bir işe yaramayacak çevrimici oluyor görüyorum ve görüntülü aradım baktık sonra wpa girdi dönmedi bile
Bu arada teşekkür ederim
rica ederim
ellerin cennet görsün
Bazen insanlar yorulur