Antalya'da ki Rus erkekleri çok beğendim çok yakışıklı Cidden
Bunlarla evlilik olur mu? Evlilikte nasıllar bir tanesine göz koydum da?
Antalya'da ki Rus erkekleri çok beğendim çok yakışıklı Cidden
Bunlarla evlilik olur mu? Evlilikte nasıllar bir tanesine göz koydum da?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, olur. Türk erkekleri olmaz der ama olur. Rus kadınlarının onlarla evlenmemelerine bakmayın. Rus erkekleri Rus kadınlarını fah*şe ve çirkin oldukları için istemiyorlar bu yüzden nataşalar ülke ülke gezip koca arıyor. En enayi erkekler Türkiye’de olduğundan dolayı Türk erkekleriyle evleniyorlar. Türk erkekleri gibi şiddete meyilli, ilgisiz, çirkin ve sadakatsiz değiller. Rus erkekleri Rus kadınlarını istemediği için sadece onlara ilgisizler. Genel olarak karılarına sadık ve naziklerdir. Türk erkekleri gibi aldatmayı erkeklik görevi olarak görmezler. Abazan hiç ama hiç değiller. Hayata erken atıldıkları, erken sorumluluk aldıkları için erken olgunlaşırlar. 18 yaşındaki Rus erkeği 50 yaşındaki Türk erkeğinden daha olgundur. Türk erkekleri gibi her yaşta çocuk değiller. Aklı başındalardır. Yabancı kadınlarla evlenmeye açıklar. Çoğu içki içer ama asla çoğu alkolik değildir. “Rus erkekleri Türk kadınına bakmaz.” diyen köpek suratlı, öküz bakışlı Türk erkeklerini ciddiye alma. Gayet bakarlar ve zaten bakıyorlar da. Onlar Türk erkekleri gibi hasta değil bu yüzden kimin daha güzel olduğunu anlıyorlar. Karısını döven, alkolik Rus erkekleri 100 yıl önceydi artık yok.
Rus kadınları f*ahişe ne demektir ya hayır yani öyle olsalar bile bir kıza böyle söylemen yanlış ve rus kizlari çirkin diyorsun o kızlar tamam bizde iyiyiz ama onlar bizden biraz daha güzeller ama biryerde haklısın turk erkekleri her yaşta çocuk gibi davranıyor
@oztrkilggm Rus kadınlarının fah*şe olduğunu tüm dünya söylüyor. Evli, çocuklu kadınlar ülke ülke gezip kendilerini seks için satıyorlar para karşılığında. Bu basbaya fah*şelik! Ki zaten Rus erkekleri de onların öyle olduğunu söylüyor. Sen Rus musun ki bu kadar alınıyosun? Onlar bizden biraz daha güzel değiller Türk erkekleri kandırmış seni ya da Russun ama bilmiyosun. Senden daha güzel olabilirler ama hepimizden veya çoğumuzdan daha güzel değiller. Duyar kasmana gerek yok çünkü yanlış bir şey demedim. Rus kadınları dünyada o kadar da beğenilmiyor. Bunu Rus erkekleri de söylüyor. Ben Rus erkekleriyle çok konuştum. Çirkin Türk kızları da var tabii ama çoğu tam Türk değil.
@oztrkilggm Rus kadınları fah*şe olduğu için olmadıklarını söylemem yanlış olurdu. Onlara neden tüm dünya nataşa diyo sanıyosun? Fah*şe değillerse neden evli erkekleri ayartıp yuva yıkmakla övünüyorlar? Ayrıca, o kadar da güzel değiller. Soğuk ve donuk görünüyorlar. Kadınsı özellikleri yok. Geçen gün İstanbul Üsküdar’da gördüm 7’li nataşa grubu. 1 tane güzel yoktu.
@oztrkilggm bizden daha güzel olduklarını sadece Türk erkekleri söylüyor. Onlar cahil ve hasta oldukları için dedikleri doğru değil.
Evet bu konuda haklısın Rus kızları dünyada pek begenilmiyor
Türk kızları daha güzel genelde
Rus kadınların çoğu natasa buda doğru Rus erkekleri Rus kadınları ile evlilik düşünmüyor ben bunu Rus erkeklerin konuşmasından anladım
Güzellik görecelidir ama şöyle soyliyim Ruslardada herkes sarisin değil ama sarisin olanlarda doğal sarışınlar mesela arkadaşlarımdan bazıları saçlarını sarıya boyatıp gözlerine mavi lens takıyor
@oztrkilggm güzelliğin göreceli olduğuna katılmıyorum. Herkes aynı şeyi gördüğünden dolayı güzellik göreceli değildir. Mesela Adriana Lima’ya kimse çirkin demez. Lizzie Velasquez’e kimse güzel demez. Tüm dünya Türk kızlarını beğeniyor. Eğer göreceli olsa Rusları daha çok beğenen olurdu ama bizi daha çok beğeniyorlar. Güzelden anlayan ve anlamayan vardır. Birinin güzel, diğerinin çirkin demesi güzelliğin göreceli olduğu anlamına gelmez. Farkındaysan birine güzel diyen oranı çirkin diyen oranıyla hiçbir eşit olmaz. Ya güzel diyen fazladır, ya çirkin diyen. Çoğunluk ne diyosa o doğrudur çünkü çoğunluk hepsine yakın ve mantıklı insan mantıksız insandan daha fazla bu yüzden çoğunluk esastır. Bilime göre erkeklerin güzel bulduğu özellikler, kadınlarda en çekici olan özellikler bellidir ve bu özellikler Rus kızlarında yok. Buna rağmen Türk erkekleri tarafından beğeniliyorlarsa Türk erkeklerinde sorun var. Kimsenin beğenmediğini beğeniyolar. Bi de Azeri erkekleri beğeniyor başka beğenen yok. Evet, Ruslarda herkes sarışın değil ama ben bundan bahsetmiyorum. Saçını sarıya boyatıp mavi lens takanlar Ruslara değil sarı saçlı ve mavi gözlülere özeniyor.
Aynen öyle 👍🏻
Aynen öyle soran 👍🏻
Aferim
Iyi sana kolay gelsin