Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün durumu açıkladım ve gerçekten mutlu oldu sevindi onunla buluştuğumuz zaman hediyeyi de vereceğim
allah rızası için bana bir tavsiye bir şey söyleyin çok fena kaldım böyle Kendimden büyük birine hediye versem yanlış anlar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başkalarına hediye vermek, güzel bir jesttir ve genellikle naziklik, düşünce ve nezaketin bir ifadesi olarak görülür. Ancak, hediye verirken kişinin yaşına, ilişkinize ve hediye seçimine dikkat etmek önemlidir.
Kendinizden daha büyük birine hediye vermek, genellikle olumsuz bir şekilde algılanmaz. Ancak bazı durumlar veya kültürel farklılıklar göz önünde bulundurulmalıdır. İşte dikkate almanız gereken bazı noktalar:
1. **İlişkiniz:** Hangi tür ilişkide olduğunuz önemlidir. Aile üyeleri, arkadaşlar, iş arkadaşları, öğretmenler gibi farklı ilişki türleri, hediye seçimini etkileyebilir.
2. **Hediye Seçimi:** Hediye seçimi, kişinin ilgi alanlarına, zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun olmalıdır. Sevilen bir şeyi veya ilgi duyduğu bir konuyu içeren bir hediye genellikle olumlu bir etki yaratır.
3. **Yerel Gelenek ve Görenekler:** Bazı kültürlerde hediye verme ve almanın belirli kuralları olabilir. Hediye vermeden önce kişinin kültürel arka planını veya geleneklerini anlamak önemlidir.
4. **Davranış ve Dil:** Hediye verme niyetinizi açık bir şekilde ifade ederseniz ve samimi bir şekilde sunarsanız, genellikle olumlu bir tepki alırsınız.
Eğer hediye vermek istediğiniz kişiye ve ilişkinize dair bir endişeniz varsa, nazikçe sorarak veya başkalarının görüşlerini alarak daha iyi bir karar verebilirsiniz. Ancak genel olarak, sevgi ve saygı çerçevesinde verilen hediye hoş karşılanır.
şiir gibi yorum olmuş çok teşekkür ederim orada link var aslında ordan bakıp yorumlayabilirsin istersen anlattım gayet açık ve güzel bir şekilde sadece yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum
Erkek mi kızmı/ kadınmı bence mutlu olur genelde ama bazı kişiler bunu yanlış anlayabiliyor da ama sevinecektir
evet kız oraya zaten link koymuştum asıl soru orada var bakabilirsin istersen dostum
Okudum hiçbir sorun olmaz bilmiyorum yani insan sevinir sadece aklında bir soru oluşur belki bu benle sevgili mi olmak istiyor tarzında onun dışında da bir sorun olmaz
evet öyle bir soru olabilir kafasında o normal çünkü dediğim gibi eski sevgilime aldığım bir hediye olduğu için sevgiliye verilebilecek bir hediye ama yanlış anlamasını istemiyorum çünkü gerçekten ona o niyetle bakmıyorum hem zaten yaşıda çok büyük benden abla kardeş gibi bir aramız var
Hmm ozaman oda bunu biliyorsa sorun olmaz umarım sevinir hediyene 🙏
sağol dostum yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim
mutlu olur
evet olur ondan eminim çünkü hediyeyi göstermemi istedi bende gösterdim ve baya beğendi ama yanlış anlamasını istemiyorum çünkü hem benden büyük 25 yaşında hemde aramızda çok iyi bir bağ var abla kardeş gibiyiz baya iyi anlaşıyoruz hediye sevgiliye verilecek bir hediye o yüzden yanlış anlar diye çok korkuyorum ondan başka kızda yok çevremde