Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar ben biraz çekingen bir insanım ama insanlara gülümsüyorum kızımı sübyan kursuna da gönderdim 1 sınıfa da gönderdim bu sene 1 sınıfa başladı sınıfa daha yeni girmişim insanlar birbirleriyle kaynaşıyor Benimle kimse kaynaşmıyor insanlar hemen birbirleriyle arkadaş edindi ben biraz Gerçi uzak kaldım ama nereye gidersem gideyim bu okul değil illa İnsanın hep bana tepeden bakıyor beğenmiyorlar konuşmak istemiyorlar muhatabım değilmiş gibi bakıyorlar Ben nereye gidersem gideyim hep böyle oluyor sınıfta kimse Kimseyle samimi değil Yani samimi olmadığı insanlara bile görünce selam veriyorlar onu muhatap yerine koyuyorlar ama beni saf görüyorlar muhattap olmak istemiyor kimse benimle ama kötü bir kız da değilim okulda kızımın arkadaşının velesini gördüm bugün beni görüyor Bir Bakışı vardı Böyle ağzının yamultmuş yanımdan geçiyor yüzüme bile bakmadı Ben nereye gidersem gideyim öyle oluyor Ben de ne sorun var
Güncellemeler
7 ay
Ben insanlara karşı yaklaşsam da aynılar yaklaşmasam da aynılar şimdi diyeceksiniz ki Belki sen onları yaklaşmadığın için öyle yok ben yaklaşsam da öyleler ben çok saf ve iyi niyetli bir insanım ama anlamadım yani hiç tanımadığı insanlarla konuşuyorlar muhabbet ediyorlar bizim sınıfta Hiç samimi olmadığı insanları görüp de selam veriyorlar onları insan yerine koyuyorlar Beni kimse insan yerine koymuyor benim hatam ne
Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olur musunuz?