Arkadaşlar tanıdığım bir erkek bana instagramdan istek attı çevremden biri yani hiç beklemediğim biri sonra bende onayladım geri takip yaptım aradan 4 5 saat sonra benim 4 ay önce attığım fotoğrafa like atmış şaşırdım çok açıkçası istek atmadan önce biz o gün karşılaştık akşamına istek attı nedeni ne olabilir tahminen ne yapmaya çalıştı
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
...
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda?
Bir ara 230 u gördüm sildim hepsini temizledim geçen gün de 30 tane vardı tabi bazılarını bekletmiyordum onları siliyordum onlarıda sayarsak 50 60 tane var tanıdığım erkeklerde vardı istek atan ama siliyordum bu sefer yazdığım sorudaki kişiyi nasıl onayladım bende bilmiyorum 😂😂😂
Güvenim var cesarette var bende çoğu erkeğin cesaretinden fazlası var da çocuk aşırı egolu birisi az kız takip ediyor bir de yani neden ben de o kızların içindeyim diye düşünüyorum kendimi güzel bulmuyorum açıkçası
Sınıfta bir kız vardı ben ondan hoşlanıyordum sınıfın da açık ara en yakışıklısi benim ama o gidip 10/3 çocuklarla takılıyordu bende buna instadan istek attım ama reddetti ve benle hiçbir şekilde göz teması bile kuramıyor o kadar utanıyor benden beni neden bu şekilde bıraktı ki😞
Ben gittim yazdım hoşlandığım cocuga 1 gün konuştuk diğer gün cevap bile vermeye tenezzül etmedi ve yakışıklı biri de değil şimdi salladım umrumda bile değil ne hali varsa görsün
Elimi sallayınca ellisi gelmiyor bak çok ciddiyim bir arkadaşım var 10/3 tipiyle 10/8 kızlarla flört ediyor ben bu güne kadar kaç tane kız reddettim hiç sev yapmadim bir tane tek olsun istedim bize gelen de böyle nankör oluyor kizlar şerefsiz erkek seviyor 😞
Demekki ah almışsın reddettiğin kızlardan benim de bu zamana kadar sevgilim olmadı bende 1 kişiyi istedim olmadı salladım şimdi 2 hafta yemek yiyemedim sinirden şimdi ama gereksiz biri gibi geliyor artık
Ah alıp almadığını sen bilmezsin bi kızın kalbini kırmış olabilirsin yanlış bişey söylenişsindir her şey düşüneceksin sen dediğimi yap unut boş ver eninde sonunda kaderinse o kişi seni bulur ben 10 aydır koştum peşinden şimdi anladım canım yaptığımı
Rica ederim her şeyden ders çıkararak öğreneceksin hayatı bundan da sana değer vermeyene değer vermiceksin senin verdiğin değer bu kadar ucuz basit değil kaliteli insanlara ver değerini
Benimde hevesmiş böyle erkekler istek atınca egon Bi tatmin oluyor sana da kızlar atınca öyle olur şöyle düşün demekki güzelim /yakışıklıyım ki istek atan çok diye düşün 😂
Bazen fazla güzel olanlara mesaj atılmaz bence ben daha önce hiç kimseye yurumedigim için bilmiyorum ama çok çirkinsen de yazan olur illa herkes 4-4 Luk olacak değil ya
Ya arkadaşlarım da karşıdan çok soğuk duruyorsun falan diyorlar egolu duruyorsun diyorlar ama inan öyle değilim bakışlarım insanları küçük görür gibiymiş aklımın ucundan bile geçmiyor insanlara küçük bakmak
Oha bu konuyla ilgili yaşanmışligim var tüm dershane benle konuşmuyordu özellikle kızlar çekiniyordu arkadaşımin sevgilisi sene sonu söyledi çok egoist görünüyorsun diye kimse senle konuşmak istememiş dedi hatta daha sonra bir tane kız açıldı tabi reddettim
Arkadaşlarınla gez mümkün olduğunca bak ben çok kötü şekilde kafaya takmıştım gittim onun yakın arkadaşına bile dedim hoşlanıyorum diye bekle yazıcak dedi martın başında söyledi 2 ay oldu benle dalga geçtiler galiba öyle düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seni beğenmiş aşık olmuş olabilir
Aşık bence hemen olunacak bir şey değil ki
bende söyhledim seni seivyor inanmıyor
O cocuk bana bakmaz valla yaa konuştuğu kızlar taş gibi
hoşuna gitmişsin işte
Şaşırttı açıkçası beni çok hiç beklemiyordum
niye şaşırdın güzel kızdırsın beğenmiştir
Ben fazla beğenmiyorum kendimi arkadaşlarım benden daha çok güzell:))
kendine niye öyle diyon kanka herkesi beğenen çıkar yai
Doğru da ben bir kere reddedilmekten de kötü olay yaşadım ondan pek umudum kalmadı erkeklerden
hadi ya kötü ama umudunu kaybetme seni seven beğenen biri çıkar elbet
İnşallah Allah herkesin kalbine göre versin 😇
sağol kanka da bende umudu kestim okul bitti yalnızım okuldan birini yapamadım sınıftakiler ilgimi çekmedi çevremde de yok napacaz :D
Arkadaş çevresinden bulmaya çalış :)
Çok zor kanka ya
Neden olmasın
Kanka arkadaş çevremde herkes sap 😂 manitası olsa neyse
O zaman zor kanka
Aynen ya instadan mı yürüsem bende 😂
Bak olabilir o da 😂😂
Sana dm den çok yürüyen var mı kanki
Takip isteklerini onaylasam mesaj atan olur denedim bir kaç kere sonra bir daha onaylamadım
Kaç istek var kanki
Bir ara 230 u gördüm sildim hepsini temizledim geçen gün de 30 tane vardı tabi bazılarını bekletmiyordum onları siliyordum onlarıda sayarsak 50 60 tane var tanıdığım erkeklerde vardı istek atan ama siliyordum bu sefer yazdığım sorudaki kişiyi nasıl onayladım bende bilmiyorum 😂😂😂
oo kız olmak vardı afafsafa
kanka yaş kaçtı senin?
18 yaşındayım
Küçükmüşsün benden 😂 çocukla konuşuyor musun şu an da
Hayır konuşmuyorum sen kaç yaşındasın
Ama hala pazartesi gününden beri şoktayım
22 yaşındayım
Kanka ne şoku ya kendine güven az
Güvenim var cesarette var bende çoğu erkeğin cesaretinden fazlası var da çocuk aşırı egolu birisi az kız takip ediyor bir de yani neden ben de o kızların içindeyim diye düşünüyorum kendimi güzel bulmuyorum açıkçası
Kanka bu sorgulayacağına çocukla konuş işte dkskdks
Ben bişey hissetmiyorum ki 😂
Of kanka yordun xkxkdkd yani bilmiyorum yakışıklı biriyse konus yani
Hayır ya ben Bi kere yedim darbe bidaha mümkün olduğunca yazmam
İyi sen bilirsin ne diyim kanka liseden mi çocuk
dikkatini çekmişsin büyük ihtimalle
Şöyle bir durum var aramızda 7 yaş fark var :/
ikinizde reşitseniz sorun olmaz aslında ama yaş farkı biraz fazla doğru
İkimizde reşitiz evet fazla düşününce
sana seviyor körün gözmü
Bence o kadar değildir :)
😂😂
Sen niye kabul ettin
İstek atığı için 😂
Peki reddetseydin sebebi ne olurdu
Bilmiyorum ne olurdu hiç düşünmedim
Ben kendi soruma sana soru sorarak cevap arıyorum da rahatsızlık vermiyeyim
Nasıl tam anlamadım
Sınıfta bir kız vardı ben ondan hoşlanıyordum sınıfın da açık ara en yakışıklısi benim ama o gidip 10/3 çocuklarla takılıyordu bende buna instadan istek attım ama reddetti ve benle hiçbir şekilde göz teması bile kuramıyor o kadar utanıyor benden beni neden bu şekilde bıraktı ki😞
Unutmaya çalış unuttuğun an geri gelir bunu unutma kendi bilir bak ne güzel yakışıklıymışsın elini sallasan ellisi sana kız mı yok be 😊😊
Ben gittim yazdım hoşlandığım cocuga 1 gün konuştuk diğer gün cevap bile vermeye tenezzül etmedi ve yakışıklı biri de değil şimdi salladım umrumda bile değil ne hali varsa görsün
Elimi sallayınca ellisi gelmiyor bak çok ciddiyim bir arkadaşım var 10/3 tipiyle 10/8 kızlarla flört ediyor ben bu güne kadar kaç tane kız reddettim hiç sev yapmadim bir tane tek olsun istedim bize gelen de böyle nankör oluyor kizlar şerefsiz erkek seviyor 😞
Demekki ah almışsın reddettiğin kızlardan benim de bu zamana kadar sevgilim olmadı bende 1 kişiyi istedim olmadı salladım şimdi 2 hafta yemek yiyemedim sinirden şimdi ama gereksiz biri gibi geliyor artık
Ah almadım ki sevmediğim kişilere yalandan neden şans veriyim ki ama artık eksiklik hissediyorum
Ah alıp almadığını sen bilmezsin bi kızın kalbini kırmış olabilirsin yanlış bişey söylenişsindir her şey düşüneceksin sen dediğimi yap unut boş ver eninde sonunda kaderinse o kişi seni bulur ben 10 aydır koştum peşinden şimdi anladım canım yaptığımı
Sende yavaş yavaş unutacaksın sende düşüneceksin benim gibi ne aptal insanım ben 1 kişiye bu kadar çok değer vermişim diye
Neyse en iyisi unutmak bu işlerle uğraşmamak böyle yaparsak kendileri ayağımıza gelir
Aynen öylee sal gitsin bırak onunda kalbini kırarlar sen merak etme
Anlamadığım şey yanındakilerin tipi 10/3 ya kendisi de çok güzel nasıl oluyor ya
Öyle olur nerede tipi fazla iyi olmayan erkek varsa yanlarında çok güzel kızlar vardır zengindir bunlar büyük ihtimalle
Muhtemelen öyledir bilmiyorum ama neyse bizde gerçekten kıymet bilenlere şans veririz
Aynen öyle sana değer verene sahip çık her zaman 🤗
Öyle yapicam çok sağol akıl oldun bana
Rica ederim her şeyden ders çıkararak öğreneceksin hayatı bundan da sana değer vermeyene değer vermiceksin senin verdiğin değer bu kadar ucuz basit değil kaliteli insanlara ver değerini
Haklısın çok sağol ya bundan sonra her soru sorduğumda görüş yapmani isterim cümlelerin çok değerli
Ay çok teşekkür ederim 😊😇
Aktif kullanıyor musun TKP atim
Yok kullanmıyorum ya :(
Peki yine de çok sağol
Her aklına hoşlandığın kız geldiğinde burada ki yazıları oku 😇
😂mantıklı ama bir yere kadar
Gerçi ben hoşlanmıyorum ondan bir anlik hevesti
Benimde hevesmiş böyle erkekler istek atınca egon Bi tatmin oluyor sana da kızlar atınca öyle olur şöyle düşün demekki güzelim /yakışıklıyım ki istek atan çok diye düşün 😂
O konu da şüphem yok yakışıklı olduğumu hep söylerler her isteği de kabul etmem zaten 😎🐰
Ahahaha sende benim gibisin bende öyle kabul etmem çevremdeki erkekleri bile sayılı kabul ederim instagramda
Ne gerek var dimi ben 200 takipçiyi koruyorum 30-40 tane daha az da takip yapıyorum
Bende 300 350 kişi yarısı kız 😂 sonra diyorum neden kimse mesaj atmıyor diye düşünüyorum bazen diyorum acaba çirkin miyim
Bazen fazla güzel olanlara mesaj atılmaz bence ben daha önce hiç kimseye yurumedigim için bilmiyorum ama çok çirkinsen de yazan olur illa herkes 4-4 Luk olacak değil ya
Ya arkadaşlarım da karşıdan çok soğuk duruyorsun falan diyorlar egolu duruyorsun diyorlar ama inan öyle değilim bakışlarım insanları küçük görür gibiymiş aklımın ucundan bile geçmiyor insanlara küçük bakmak
Oha bu konuyla ilgili yaşanmışligim var tüm dershane benle konuşmuyordu özellikle kızlar çekiniyordu arkadaşımin sevgilisi sene sonu söyledi çok egoist görünüyorsun diye kimse senle konuşmak istememiş dedi hatta daha sonra bir tane kız açıldı tabi reddettim
Elimizde olan bir şey değil işte 🙄
Kalbimdeki boşluğu araba ile doldurucam şimdilik zaten haftaya direksiyon sinavim 😐
Arkadaşlarınla gez mümkün olduğunca bak ben çok kötü şekilde kafaya takmıştım gittim onun yakın arkadaşına bile dedim hoşlanıyorum diye bekle yazıcak dedi martın başında söyledi 2 ay oldu benle dalga geçtiler galiba öyle düşünüyorum
Sonra çevremden erkekler istek atmaya başladılar bir özüme geldim saldım
Nxjdjsjdj istek atan erkekler ne diyordu
Yazmıyorlar ki 😂😂😂istek atıyorlar sonrası yok 😂😂😂birde karşılaştığım zaman bakıyorlar 😂
😂belki takipçi kasıyorlardir belli olmaz yaş kaç
18 yaş takipçi kasmaya çalışsalar bakmazlar bence 😂😂
Çünkü dikkatli bakıyorlar
Doğru diyorsun bu yaşlarda öyle olmaz bende 18 im bu arada okuyor musun kesin lise son
Evet lise son
Heheh ben erkek kayıt olduğum için bu sene yks ile uğraşmak zorunda değilim su an üni de hazırlık okuyorum
Vay be ne güzel bende mezuna kalıcam büyük ihtimalle
Bu sene çalışmadın galiba
Yok performans proje okul sınavları derken sene bitti
Bxbdb bizim koronaya denk gelmişti Allah tan. Ödev vs pek yoktu ilk senede halledip kurtuldum
Ne güzel
Nerede yasiyon