Kendimi affettirmenin bir yolu var mı?

Pişmanlıktan ölücek durumdayım Allah için bana yardım edin. Özetle eski sevgilimden bana takmış birinin attığı SS le ayrıldım. Sahte WhatsApp konuşmasında başka bir erkekle konuşmaları gösterildi sevgilimin b. e olmadığını söyledi o kaltk d. Görünce nevrim dönüp gittim kabul etmedi tabi olaydan haberi bile yokmuş dünyanın küfürünü ettim insanların ortasında ittim ceketinden tutup savurdum. Elim ayağım dokulsun ki yaptım ispatla dedim. Sinirimden naptigimi bilemedim herkese rezil etmeye uğraştım. Şimdi köpek pişmanlığı yasamamin sebebi kltakla ortak arkadaşımızın arası bozuldu sayesinde ss lerin düzmece olduğunu gördüm. Biliyorum yüzüm yok ne dese hakkı ama yaşadığı mahallede depremi çok hisseden vardı eğer bir şey olursa af dileyemezsem iş işten geçebilir herkesin sevdikleri gitti. Hanım arkadaşlar yardım edin beni affetmesinin bir yolunu bulmak istiyorum. Kendimi vicdan olarak rahatlatamiyorum gecenin bu saati
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Güncellemeler
+1 yıl
Zorla da olsa görüldü ata ata da olsa mesajıma cevap verdi arkadaşlar. Şu anlık yüz yüze görüşmek istedim gerekirse bana sahte olduğunu söyleyen kişiyle de gorusturucem. Yarın gorusucez hayırlısı olsun sağ olun
Kendimi affettirmenin bir yolu var mı?