Kendimi nasil affedebilirim?

arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim vardi ama baya toksik bir iliski kavgalarimiz o kadar siddetli olurdu ki bazen sevgilimden korkardim bana vurucak diye tabii hic vurmadi ama korkusu bile yetti bana ne kufurler isittim sevdigim adamdan sadece bir kiyafet yuzunden milletin icinde bana bagirip kufurler edip beni aglattigi da oldu her neyse her seye ragmen ben onu cok sevdim cok asiktim ama artik kendime olan saygimi da sevgimi de yitirdigimi fark ettigimde icim yana yana ayrildim ondan gunlerdir aci cekiyorum kendime gelebilecek gibi degilim ee haliyle ben de kafa dagitmak icin her yolu deniyorum derken bir erkek arkadasimla eglenmek icin disari ciktik cok alkol almisim ve dogru duzgun kendimde degilken o arkadasimla samimiyetimiz oldu (anlayin siz dilim varmiyor soylemeye) kendime geldigimde o pismanlik duygusu beni yiyip bitiriyor evet ayriyiz sevgilimle ama ona ihanet etmisim gibi hissediyorum kendimden nefret ediyorum keske bunu yapacagima ölseydim daha iyiydi asla kendimi affedemiyorum ayrilik acisi yanina bir de bunun icin agliyorum ben nasil yaparim boyle bir sey kendimden tiksiniyorum gercekten ölmek istiyorum artik cok pismanim cok ben kendimi nasil affedecegim eger affedemezsem gercekten canima kiyacagim nefret ediyorum kendimden ne yapacagim ben lutfen bana bir akil verin

Kendimi nasil affedebilirim?