Kendimi nasıl affedebilirim?

Merhaba, bi çocuk vardı istediğini belli ediyordu yakın davranıyordu falan ama ben soğuk duruyordum hani arkadaşı gibiydim 2. Buluşmadan sonra kimse yazmadı. Benim yurt dışı işlerim vardı çocuğu unuttum bu sırada. 11 gün sonra ben yazdım buluşmak istedi buluştuk. Buluşunca öpüştük daha fazlası olcak diye ben eve geç kaldım gitmem lazım dedim. Buluştuktan sonra yine kimse yazmadı. Yazar diye düşündüm ama sanırım tepkimi merak ettiği için benden bekledi. Sonra ben yine yazdım ama kafamda kurdum beni istemiyor diye. Saçma sapan cevap verdim. Bu zamana kadar aslında suçun ve yazması gerekenin ben olduğunu bilmeden ona suç attım senden bekledim niye yazmadın falan diye melankolik mesaj attın hani şuraya buraya gidecektik gibisinden cevap vermedi. İlgisini kaybetti çünkü. Yani yönetemedim. Oysaki çok belli ediyordu falan. Ben devam etseydim olurdu kesin. En son senden beklemem yanlışta bi süre aklımdaydın artık devam etme vakti geldi dedim yine cevap yazmadı. Zaten beklemedim de. Ama aklım fikrim hep onda ve hep kendimi suçluyorum. O kadar muhabbeti iyi benimle ilgilenen vs biriydi. Bir sürü kulübe katıldım hiçbir günüm boş değil zaten çakışıyorum ama hep o aklımda. Başkalarıyla konuşuyorum ama onun gibi değil. Kendimi affedemiyoruz ne yapmam lazım

Güncellemeler
+1 yıl
Çalışıyorum ***
Kendimi nasıl affedebilirim?