Mühendislik okuyorum hep bir pöh arkadaşım olsun istedim, babam polisti onu gördükçe hayatıma onun gibi birini almak istedim ama okuduğum bölüm belli birkaç yıl sonra mesleği yapacağım yerde de kolay kolay bulamam arkadaş ortamımda da bu meslekten yok sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çevrende pöh arkadaşları olanlar varsa tanışmanı sağlayabilirler. Belki aynı binada oturusunuz, komşu olursunuz bu mesleği yapan biriyle o şekilde bulunur bence.
Yani şu an yurttayım ve bulunduğum ilde pöh olduğunu çok düşünmüyorum
Pöh polislikle ilgili bir şey mi
Babanla aynı mesleği yapmak zorunda mı ya ne saçma sığ bir düşünce
Ya babam vefat etti zaten. Sadece hayatıma babam gibi disiplinli ve ne istediğini bilen birini istiyorum
Başın sağolsun kardeşim Allah yardımcın olsun benim babam Askerdi ve subay kız aramıyoruz o sebeple saçma geldi yanlış anlama beni
Benim kuzenim polis birinin kızına sevdalıydı ayrıldılar kamuda iş bulamadı diye kız nişanı attı.
Yok önemli değil ben kendimi yanlış ifade ettim zaten bende illa asker polis olsun demiyorum kaderde ne varsa o olur ben sadece hayatıma babam gibi birini istiyorum
Ben de annem gibi birini arıyorum. Ömrümüz atamakla geçti ama bulamadık. Aramak mı zaman kaybı bulmak mı bilemedim.
Anneniz çalışıyor mu? Yani umarım bulursunuz. Ama çok şerefli bir meslek.
Annem çalışıyor ama boya yapıyor kapı boyuyor duvar boyuyor öyle para kazanıyor ama iş oldukça yapıyor. Yalnız benim annem çalışan gelin istemiyor. Benim de şansıma hep çalışan kızlar geldi bir tanesi mikrobiyolog idi mesela ama Finlandiya’da idi ve mesafeden öte Avrupa birliği ülkesi vize almak zor oradan. Türkiye’den arıyacam artık başka çarem yok
Anladım, yani artık çoğu kız çalışıyor umarım istediğin gibi birini bulursun siz de çalışıyor musunuz.
Ben çalışmıyorum ama haftaya işe başlıyorum yeni iş buldum üniversitede çalışacam nasipse
Anladımm, hayırlısı olsun.
Sağolun bana darılmadınız demi
Şöyle yanlış anlamayın beni annem çalışmasına karşı değil de evlat sahibi olunca doğumda işe gitmesin istiyor.
Yok hayır estağfurallah, insanız yanlış anlaşılma olmuş olabilir hiç sorun değil
Anladım o da haklı tabii ama bu devirde çoğu kız özgürlüğüne düşkün kendi parasını kazanmak için çalışıyor
Bilmez miyim annem yeğenime 2 sene baktı ablam çalıştığı için işe giderken peşinden ağlıyordu yeğenim
Ablam mühendislik mezunu benim gibi ve teknisyen ama ablam ben ise farklı bir meslek yapıyorum
Mühendislik mezunu olduğum için soruna geldim ilgimi çekti
Annenizi anlayabiliyorum, ama işte hemen hemen her kadın çalışmak istiyor. Bu belki siz evlendikten sonra da değişebilir
İşsiz kalır mıyım sizce
Mühendislik mezunuyum işsiz kaldım ama Enerji sistem mühendislik okudum o sebeple işsizim araba kullanamıyorum o sebeple işi yapamıyorum.. Başka sektöre yönelmek zorunda kaldım. Sen de bence eğitim sektörüne gir eğer iş bulamazsan ama tavsiyem Amerikan şirketlerine cv bırak Türk şirketleri bakmıyor Cv lere
Peki hemşirelik/ebelik hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben bölümden mutlu değilim çünkü
Güzel meslek.. ben Bakırköy’de tedavi oldum 12 gün ve hemşire odası vardı hastanede ve çok zor meslekleri var ama kaliteli hemşirelerdi yani gece 4’te benden 7 tüp kan almışlardı taburcu olduğum gün.😂😂
Bu yıl sınava giricem yine ikisinden birini seçeceğim. Ama yine bi sorun var biraz kan korkum var umarım aşabilirim
Sağlık sektörü güzeldir hep sağlıkçı eşim olsun istedim ve annem falıma baktırmıştı sağlıkçı bir kızla evleneceğim çıkmıştı falda gülmüştüm nereden bulacam sağlıkçı ben ya demiştim Bakırköy’de yatarken bile sağlıkçılara sarkıntılık edemedik valla😂😂
Ahhaaha😂 hemşireler genelde asker, polislere bakar. Diğerlerine pek yüz vermezler
Evet doğru
Polis ol pöh bulursun
Polis olamam sağlık sorunlarım var
Kusura bakma boş bulundum galiba. Yani biraz zor tabi. Ama bulunduğun ilde özel harekat şubesi varsa büyük ihtimalle aynı ortamda karşılaşırsınız
Yok hiç önemli değil teşekkür ederim ben Balıkesirdeyim yani hiç görmedim ama umarım bulurum
İnşallah düzgün bir pöhe denk gelirsin. Benim de babam polisti çok dengeli bir pöhe rastlamadım
Anlamadım neden öyle dediniz? Yani genelde askerler için diyorlar böyle polisler daha iyi diye biliyorum ama
Normal polisler daha iyi. Ama pöh oldu mu maalesef onları da askerleri koyduğumuz kategoriye koymak gerek. Dağ bayır arazi çatışma derken mental olarak sağlam kalanlara amenna. Ama kalmayanlarda maalesef bir iz bırakıyor
Anladım çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ne demek. Allah iyi pöhlerle karşılaştırsın :)
Amin inşallah 🙏
Pöh yaz 15 55 e gönder anında pöh gelsin
Çok komik