- Kpss ales yks vs. matematik geometri konularını unutmuş işlem yeteneği zamanla körelmiş
- Mezun olmuş ama teorik derslerim unutmuş
- Mezun olmuş ama bir üçlü priz bile takmayı beceremeyip iş bulamayan
bir mühendise hangi gözle bakarsınız
bir mühendise hangi gözle bakarsınız
Kendine yazık eden biri derim. Saydığı hiçbiri olduğuna inanmam sadece zaman içinde paslanmış olabilir bilgisi. Ama bu hepsini unuttuğunu göstermez.
Bir yerde karşıma çıkmıştı: Bu kadar kitabı okudun mu diye soruyordu birisi adama. Hayır ama okuduklarımın da hepsini hatırlamıyorum diye cevap veriyordu. Soran kişi, olsun ihtiyacın olduğunda hatırlarsın dedi.
Sende gerektiğinde hepsini hatırlayacaksın. Priz takarken matematik gerekmez ki belki ruhen çok yoruldun? Bunun zihnini etkilememesini bekleyemez kimse. Kendine yüklenme bu kadar 🥺
Cevap
3Cevap
Her şey düzelir, unutulan hatırlanır. Ben 3 yıl sonra iş buldum şu an mesleğimin zirvesini yaşıyorum umut tüketme.
Nerede çalışıyorsun e tabi özel değilse
Zaten kimse düzgün bilmiyo o yüzden sıkma canını zamanla öğreniyo herkes pratikte
Bizim de unuttuklarımız oldu ama şükür elimizden mesleki ya da meslek dışı birçok iş gelir
Hangi okuldan mezun diye merak ederim.
Ne alaka
Her şey okulla alakalı mı hani zamanla kullanmaya kullanmaya unutmuş ta olamaz mı
Okuduğu okul ve öğretmenlerinin kulağını çınlatmak isterdim. nasıl mezun ediyor, nasıl bir eğitimi var diye.
Tamam da abi bu zaten toplumun genel sorunu değil mi bir ikincisi biz zaten dersleri geçme odaklı da öğrenmeye çalışıyoruz öğrenmeye yeteri kadar odaklanmıyoruz ki
Hatırla o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?