- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz mı? Var tabii bana ulaşamayınca haber alamayınca ortalığı birbirine katan endiselen ailem ve dostlarım var.
Bir de haber alamayıp meraktan çatlayan ne yaptığımı bilemediği için kuduran çatlayan bile var😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Kuduranlar az ötede takılsınlar djjd
- +1 yıl
Aynen öyle mümkünse benden çok uzak olsunlar.
- +1 yıl
😌 en güzeli..
En İyi Cevaplar
Çatlayan yok ama küsenler var ve verdiğim değeri çöpe atan o kadar insan var ki her sevdiğim tanıdığım insanı kalbime sokmama rağmen hâlâ aynı şekilde ilerliyor ve beni mutsuz edince de tepkimi uyguluyorum evet bir bedensel engelliyim ama zeki ve akıllıyım da kendimi kimseye öyle hemen kaptırmam
Değersiz görüldüğümü anlayınca direkt olarak uygulama yaparım sözlerimi söylerim ve biter19 Yorumla- +1 yıl
Durduk yere engelleyenler de var
- +1 yıl
Durduk yere ilgisiz bırakanlar da 🙂 kıskanıyorum ama ya abla senden bağımı koparamam ☹ lütfen barışalım Kraliçe hadi seni tahttan kimse atamaz 😄👑 ben olmasam kim sana canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım ablam diyecek 😄😄
- +1 yıl
Laaaan kıskanıyorum ne be, mesele bağ koparmak değil mesele neden böyle bir şeye gerek duyulduğu.
- +1 yıl
Delirdin mi kuzuş? Havadan nem mi kapıyorsun
- +1 yıl
Gelmişler sana belli 😅 neyse tamam.
- +1 yıl
Tabii ki 😅
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Yok ablam ne gezer 😃
110 Yorumla- +1 yıl
Ablan niye gezmiyor 😃
- +1 yıl
dhsjjs lan herkese ablam diyorsun, abla yokluğu mu çekiyorsun nedir
- +1 yıl
Vah 😢 doktor ne dedi bu hallerine 😅
- +1 yıl
hahaja deli mi ne 😃
- +1 yıl
Yo’we :D çok çok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olmaz mııı tüm paranoyaklar beni bulur deli deliyi çeker.
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederimm🩷💋
- +1 yıl
Rica ederim ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılParanoyakların hayatımda yeri yok...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok maalesef ama olsun isterdim çünkü hiç merak edenim yok ya da yazanım yok gerçek hayatta da öyle mesela ölsem genelde bir kaç gün sonra merak edenler olur ya da fark edenler olur. genelde insan bazen merak edilmek istiyor ya da beni de düşünenler olsun diyorlar. sadece bu siteye girmesem merak eden olur doğal olarak çünkü çok zaman geçiriyorum. ama bu noktadan sonra da düşünenim olmasa da olur çok takmıyorum yani kafaya
10 Yorumla
+1 yılbabam yetiyor bu konuda 😀 dışardayken tamam mı sıkıyosa aradığı zaman telefonu açmayayım 😂 nerdeyse arama kurtarma çalışmalarına başlayacak 😀 yav belki işim var o an ama yok illa açmam lazım yoksa vay efendim belki de gözlerimi kaşıkla oymuşlardır 😂
24 Yorumla- +1 yıl
Ben bu sebepten tokat yemiştim anamdan :D öyle tatlı geldi ki anlatamam yahu şarjım bitti diyorum yok ama kabahat benim salağın teki takılmıştı peşime shjs bir gün öncesinde anlattım bunlara dedim adam bana “ben gelecem sen de beni bekleyeceksin” dedi diye shjsshaj kaçırıldım sanmışlar 😂
- +1 yıl
bir kere yalnız yaşıyorum telefonu evde unutup çıkmışım markete sonra arkadaşımla karşılaştım bi kaç saat oturduk cafede neyse eve geldim telefonumda bir sürü cevapsız arama babam !😀 dedim yandım ben şu an
yusuf yusuf olarak aradım babamı kükredi o an delirdi resmen nerdeyse geliyordum yanına diye bende izmitteyim o zaman 😀 neyse ne dese tamam babacım sen haklısın cahilliğime ver unutmamam lazımdı diyorum ne dese sakince evet haklısın diyorum ama susmuyor susmuyor 😀 bende en sonunda
-baba seni çok seviyorum bil bunu dedim
sustu bi kaç sn sessizlik oldu
sesi yumuşadı ve bende seni seviyorum ama yavrum bir daha yapma ödüm koptu dedi ve sakinledi
elimle yes beee hareketleri yaptım 😂😂 konu kapandı 😂 - +1 yıl
shaha ama aynı şey senin başına gelse, babana ulaşamazsan ortalığı ayağa kaldırırsın 😂
- +1 yıl
ben deliririm 😀 bütün arkadaşlarını arar ve seferberlik ilan ederdim 😂 afad’a bile başvurabilirim arama kurtarma çalışmaları başlasın diye 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYok ya öyle biri değilim. Belki işi gücü vardır 7, 24 benimle konuşacak değil ya onunda kendine göre işi gücü vardır. O yüzden çok sık boğaz etmemek lazım. Zaten yazamadıysa veya girmediyse illa bir geçerli sebebi vardır diye düşünürüm ben. Böyle konularda bence darlamak yerine daha anlayışlı olmak lazım diye düşünüyorum.
20 Yorumla Benim erkek arkadaşım bazen 19 20 saat yazmıyor bana delireceğim ayrılıcam az kaldı. O kadar yazıyorum ne okuyor ne cevap veriyor saatlerce. Ben de çıldırıyorum tabi meraktan ve sinirden
22 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmadığın kabahat
+1 yılPeki 2 dakika da nerdesin diyenle 5 saat merak etmeyen aynı kişiyse bu eserle övünmek kime düşer
210 Yorumla- +1 yıl
Aynı kişi olması imkansız
- +1 yıl
İmkansız diye bir şey yoktur, ayşe teyzenin yıpranmamış çamaşır reklamındaki gibi elinde sihirli bir güç yoksa insan yıprandıkça değişir
- +1 yıl
Yahu ya 2 dakika dayanamaz sorar veya 5 saat bekletir 🙄
- +1 yıl
Yani bu bence gayet mümkün bunu çok sık yaparım :))
- +1 yıl
Denge problemi var anlaşılan 😃
- +1 yıl
En dengeli insan olmayabilirsin kimi zaman ne demişler aşk içinde en çok dengesizliğin barındıran duygudur o nedenle bu duyguyu pek sevmem
- +1 yıl
Aşk da bayılıyordu zaten herkese :D kim uydurmuş bu sözü
- +1 yıl
Bayılmasaydı kapımıza dayanmazdı arsız :)) bu arada Esefle kınıyorum benim düşüncem bu uydurma değil lütfen ☺
- +1 yıl
Düşüncenize saygı duyuyorum ama katılmıyorum😅
- +1 yıl
Bunu yapman yeterli ikna ederdim ama zamanım yok ☺
+1 yılÖyle paranoyaklara yer yok, iki dakikaya hayatı zehir eder ayyy hoşt 😒
10 Yorumla
+1 yılEvet var.. Hatta ortalık birbirine bile karışabilir.. 😄
10 YorumlaGenelde canım sıkkınken yalnız hissediyorken alamazlar, ama kaliteli zaman geçiriyor ve eğleniyorsam, geliyorsam falan da devamlı taciz ederler.
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılAnnnnem 😂😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. O kadar da sık boğaz etmem edilmeyide sevmem
İnsan nefes almalı aldırmalı
19 Yorumla- +1 yıl
Karşındakini bezdirirsen başkasına kaçar
- +1 yıl
Başkasına kaçıyorsa zaten hiç benim olmamıştır. Sorun yok aha kapı orada.
- +1 yıl
Senin olanı niye ele kaptırıcanki🤔
- +1 yıl
Lan ele kaçma ihtimali olan adamın benim yanımda işi ne asıl? Çapsız, P. şt koruma derneği miyim ben
- +1 yıl
Lan ! Diyorum ki senin olana sahip çık sen sürekli ele sevgilimi yetistirceksin? korkutmazsan ürkutmezsen niye kaçsın adam? Yorma üzme karşı takıma futbolcu yetiştirme diyorum len yani anladın kappiş
- +1 yıl
Kimse mutlu olduğu koldan kucaktan kalkmaz ha adi şerefsiz biri ise o başka onlarda binde bir çıkar
Ben kendimden pay biçerek söyledim
Mutlu olduğun eli asla bırakmam yanlış anlama moral bozmak peşinde değilim , yok işte ortada adam gibi ne adam nede madam sorun bu 🤷 - +1 yıl
Umrumda mı? Nope. İyi geceler 😅
- +1 yıl
Nope kim 🤔
- +1 yıl
Benim dayıoğlu
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAilem hariç ölsek kimsenin ruhu duymucak bee ne paranoyaklığı herkes çorbasınn peşinde
14 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ediyorsun 😏
- +1 yıl
Her zamands ilgi bizlerden beklenmemeli değil mi 😏
- +1 yıl
Öyle tabii.
- +1 yıl
O zaman olanları söylemişim
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır, ölsem çürümeden fark etmeleri bile mucize olur.
12 Yorumla- +1 yıl
hshs bu ağır oldu 🥹
Aynen bu tarz insanlar daha çok hoşuma gidiyor nedense daha fazla önemsenmiş hissediyorum. Saatlerce haber vermeyen insanı çıkarıyorum hemen hayatımdan hiç uğraşılmıyor
10 Yorumla
+1 yılBunalırım net.. 😄 Haber verdiysem sorun yok demektir
13 Yorumla- +1 yıl
İki dakika önemli 😅
- +1 yıl
O an işim var ise sinirlendirir 😄
- +1 yıl
Haber vermek gerek işte 😒
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Yok allaha şükür. Olmasın da öyle tanıdıklarım var (evli) ayyh resmen delilik ve güvensizlik. Güvenmeyen insan iki dk da bir arar mesaj atar darlar ben bunu yapamam bana yapılmasını da istemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki dakikada delirmesin ama azcık da merak etsin yani
30 Yorumla
+1 yılBir ablam var beni Aradiginda ulaşamayınca İstanbul ayağa kaldırıyor. o arada ben arasam bile görmez herkesi arar.
10 Yorumlaevet çok haklısın 5dk geç cevap verdin sen beni kiminle aldatıyorsun diye öldürünce rahat edersiniz. mutluluğunuz daim olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok güzel bir durum da işte karşı tarafta cepte gibi görebiliyor partnerini. Hep tek taraflı da yürümez tabi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Benden haber alamayınca paranoyak olan neredeyse yok, ben birinden haber alamayınca paranoyak olurum.
10 Yorumla
+1 yılannem ve ablam. artık öyle bir haldeyim ki, ben de onlardan haber alamazsam kısa süre, kirleniyorum 😀 giderek aynısının tipkisi olmak 😀
10 Yorumla
+1 yılÇekemem ve uğraşamam kimsenin travması/psikolojik sorunları ile.
10 Yorumla
+1 yılmaalesef yok. Keşke olsa ilgiye boğsunlar beni fazla ilgisiz kaldım.
10 YorumlaBenden haber alamayınca beni merak edecek tek insan vardır onu annem ve babam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılyok ki hani nerede 😁😁 hep biz çıldıran konumundayız 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılYok, paranoyaklarla ilgilenmiyorum. Düzgün ve sağlam psikolojisi olan insanlarla etkileşimdeyim.
10 Yorumla
+1 yıl1gűn boyunca cvp vermemiştim sevdiğim biri meraktan öldü neredeyim diye
10 Yorumla
+1 yılVar :) bir saniye cevap alamayınca ağladığı olmuş nasıl ne zaman bende bilmiyorum :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılOlsa keşke dicem ama olanların memnun olmadığına eminim o yüzden susuyorum dhdjf
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayatımdaki birçok insan buna alışıktır. Telefonum hep sessizde çünkü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ya yıllarca yok olsam sormaz kimse o konuda iyi ya kafam rahat
10 Yorumla
+1 yılBeni merak eden yok ama ben haber alamayınca merak ettiğim var..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir süredir yok çok şükür. Bir annemde biraz o huy var ona da katlanacağız maalesef 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılAy var bir tane arkadaşım 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 hafta ortalarda olmasam arayanım soranım yok 2 dakika çok abla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKoca kız oldum ama annem var dkslenfkmf
13 Yorumla- +1 yıl
Annenin gözünde daha miniciksin 40 ol, 50 ol farketmez djdj
- +1 yıl
Öyle sanırım 😂😂
- +1 yıl
😅🌸
+1 yılİki dk olsa yine iyi sohbetteyim 10 sn geç yazıyorum noldu, nereye çıktın diye başlıyor ruh hastası.😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yok böyle olmasını da istemezdim gibi
165 Yorumla- +1 yıl
İstemezsen isteme
- +1 yıl
Ayh pardon ya ksks yani olabilir
- +1 yıl
Hıı arada hanımefendiliğim tutuyo böyle 😅 ricalar
- +1 yıl
Çok düşük ihtimal ama umudunu kaybetme sjsj
- +1 yıl
Görmemelisin, tanımamalısın 😏
- +1 yıl
Ohooo bazıları kendini bu konuda master sanıyor :D soroloronozo vo goroşloronozo boktom do ozgon gobosonozz djsls
- +1 yıl
Hayır tanırız novel :D ama yanlış tanırız sjdjsj aman o ruh hastaları da bambaşka bir olay zaten 😅😅
- +1 yıl
Haklısın valla şekil yanlış tanırız doğru dedin :)
Uzun süredir buradayım. Çok insan tanıdım çok değişik karakterli insanlarla denk geldim. Ama özelde konuşunca gerçekten samimi ve içten o zaman tanıdığımı anladım. Sonuçta görüşlerde eğleniyor ve kafa dağıtıyoruz buna takılıyorlar ya uyuz ediyor insanı :) - +1 yıl
Beni hiç bir şey etmiyor bu insanlar artık cidden ne uyuz, ne sinir, ne başka bir şey. Ne özelde muhatap olacak kadar nede özelime alacak kadar yanaşmıyorum kimseye. Hemen hemen göz önünde olan herkesin de ne olup olmadığını biliyorum. 💁♀️
- +1 yıl
Zaten kimseyi ilgilendirmez ne yaptığım da, bu benim standart tarife. Onun dışında seni de biliyorum biraz 😅
- +1 yıl
sshjs ben bir şey demedim, sen dedin 😃
- +1 yıl
Hıı ben de flörtözüm :D hakkını vermeye çalışıyorum bu ünvanın ya Allah bismillah shkssjks
- +1 yıl
Hayır sen ters anlattın o zaman :D ters anlama gibi bir ihtimal yok
- +1 yıl
Tahtalara vur, dağlara taşlara 😅
- +1 yıl
Bir daha ben söylemeden vur :D teşekkürler çok naziksiniz
- +1 yıl
Vurdun dimi tahtaya harbi öncesinde kulağı tutuyoruz yarım yamalak işler yapma :D ayağıma taş değse senden bilirim
- +1 yıl
Aklımdan geçeni yazmayacam novel :D pis bozarım seni. Herhangi bir saç çekmiyoruz, kendi saçını tut çek. Hislerim kuvvetli anlarım ben çektin mi, çekmedin mi 😂
- +1 yıl
Çok önemli, sen hala vurmadın :D
- +1 yıl
Vurmazsan için sıkım sıkım sıkılsın 😃
- +1 yıl
İşimi garantiye alayım da ben :D sadece hislerle olmaz
- +1 yıl
Vurduğundan eminim :D
- +1 yıl
Tamam takıntı haline getirme, üzülürüz 🥹😅
- +1 yıl
Lafın gelişiydi zaten o :D takıntı haline getir maşallahın peşine artık ne yapacağını biliyorsun hele ki konu ben isem.
- +1 yıl
Dağıtırım beynini şimdi, kurcalar vıcık vıcık eder eline veririm 😒
- +1 yıl
Kes 😅
- +1 yıl
Bilmiyoruz oranın havalarını biz 🙄
- +1 yıl
Anlıyorum :D şapka tak.
- +1 yıl
Beyniiin fokurdar benden söylemesi 😅
- +1 yıl
Hıı fışkıra fışkıra kalmayacak besbelli.
- +1 yıl
O sebepten ne yapacağını biliyorsun. 😅
- +1 yıl
Vururum ha
- +1 yıl
Evet senin ve vurucam djjsks
- +1 yıl
Lan yıkıııığğğl
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonu 2 hafta kapattım Öğrencilerim çıldırdı … alt tarafa ek ders veriyorum dndndj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse aramıyor sormuyor zaten arkadaşım da yok kafam rahat 🙃
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen 59 saniyeyede razıyım 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılVar-dı bi zamanlar çok şükür kurtuldum.
10 Yorumla
+1 yılAilem... Kaç yaşına geldim bi salın ya
11 Yorumla- +1 yıl
@Loudjustnotlover 😊
+1 yılYoktur bence öyle birileri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılİkiside sağlıklı değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok Allah'a şükür ahdhdh
10 Yorumla Sadece annem belki...
10 Yorumla
+1 yılO kişi sadece annem şu an
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Öyle birileri yok maalesef
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır yok merak öyle biri olmasını isterdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılO seviyeye ulaşan olmadı.
10 Yorumla Olmazmıııı bunalttılar beni bunalttılar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yok öyle merak eden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılYok beee ölsem en son o duyar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlsun valla. Doğru demiş.
10 Yorumla
+1 yılAnnem dışında kimse yok
10 Yorumla
+1 yılEvet Ruh hastası beyinsiz bi abim var
10 Yorumla
+1 yılGenelde ailem merak eder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastaları kapı dışarı aman benden ırak.
10 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat