Birini kendinize bağlayıp sonra ondan uzaklaştınız mı?
Şartlar o zaman öyle gerektiriyordu.
Şartlar o zaman öyle gerektiriyordu.

Hayatım boyunca hiç böyle bir şey yapmadım Allah vicdansız olmayı nasip etsin herkese, birileri birilerini sevebilir ama hiçbir insanın duygularını hiçe sayacak şekilde davranmayı doğru bulmuyorum yüreğini yakmayı doğru bulmuyorum.
Hayır ben öyle bir karaktersizliği yapmadım hiç bir zaman ve yapmam da bir kişiyi gerçetken seviyorsam sadece duygularımı açarım ki şimdiye kadar da sevdiğim bir kadın olmadı aşkı bulmadım henüz.
Umut verip yarı yolda bırakmam bırakıyorsan eğer karşıdaki beni tatmin etmemiştir o zaman da açıkca yüzüne der ayrılır yoksa hayatıma aldığım kişilere değer vermeye çalışır onların derğerlersizleri beni şey yapar
Umut verip unut diyen kişi olmadım olmam diye düşünüyorum başladığım şeyi genelde yarım bırakmam ama denilen kişi oldum. Taşlardan taş beğeniyordur o da şimdi🤔
Cevap
18Cevap
Hayır kimseye umut vermem, olmayacak şeyler için umut vermek karaktersizlerin işi...
Doğru valla
Bile isteğe olmamıştır bu durum.
Sanırım olmadı ama eminde değilim
Umut verdiysem her daim yanında olurum.. Yarı yolda değil, o yolda her zaman elele yürüyor olurum..
Olmadı. Duygum yoksa adım atmam, attırmam da
Yaptım bir kişiye karşı özür dileyecem kendimi aciklayacam ama ismi dışında soyadını bilmiyorum aynı yerde oturuyoruz denk gelince beni görünce öfkeli ve igrenmiş şekilde bakıyor
Hayır olmadı hiç bir zaman oluru olmayan bir ilişkiye bel bağlamadım ne onu nede kendimi bir umuda bağlamadım.
Yorumlara baktım herkes muhteşem. Ben o kadar muhteşem değilim. Evet umut verip yarı yolda bıraktığım bir kaç kişi oldu.
Şart falan kabul etmem, eğer umut verdiysem sonuna kadar yanında olurum... ona göre adım atarım.. olmayacaksa baştan bellidir.. ne gerek var aksiyona.
Hayır. Benim için olabilitesi yoksa umut da vermem. Hissedilecek boyutta, belirli bir sınır koyarım araya mutlaka.
Bile isteye yapmadım ama genelde insnalara samimi davrandığım için bazen yanlış anlayıp bundan muzdarip olan insnalar oldu
Bana o kadar çok kötü davrandı, güvenimi kırdı ki bırakmak zorunda kaldım. Kalsaydım kendime olan saygımı kaybederdim.
Genellikle bana umut verilir ve yarı yolda birakirlar
Umut vermediğim halde bağlanıyorlar, beddua yiyorum boş yere. Umut verdiysem yarı yolda bırakmam.
Evlilik delisi olursa bir insan başlamadan da bıraktığım olmuştur.
Duygusal aldatmaya girer.. öyle bir şey yapmadım hiç 😊
Umut vermedim inanmadığim. hic kimseye.. umudu verince ben yarı yolda bırakıldım
.
Resmin güzelliği ✨
Tutamıyacağım sözü vermem verdiğim sözden dönmem
Yürü be kim tutar seni :)))
kimseyi yarı yolda bırakmadım
hak etmişler ki hayatımda değilller
Umut verdiğimin umudu olurum, yarı yolda bırakmam...
Yarı yolda değil de, yol da yürürken tavırlarından hoşlanmadığım olmuştur
Olmadı ama keşke olsaydı çok hakeden var çoook 😂
Bilerek yapmadım şimdiye kadar ama kendi kendine umutlananlar olduysa bir şey diyemem...
sigara sağlığa zararlıdır görseli değiştirin.
Asla. İnsanı yarı yolda bırakan iflâh olmaz
Yok ya zannetmiyorum bilerek böyle bir kötülük yapmam.
Bitmesi gerekmistir bitmiştir ben bitirdim diye yarı yolda bırakmış olamam kabul etmiyorum🤷♀️😂
Yarı yolda kimseyi bırakmadım çok şükür. Kimsenin günahını almak istemem.
Birisiyle konuşurken geleceğe dönük konuşmam hayat bu ne olur ne olmaz
Olmadı. Ama arkadaşça samimiyetimi veya hoşgörümü yanlış anlayanlar oldu.
Biri tamda beni bu kastettiginiz şekilde incitti.. önce bagladi sonra en güzel yerinde tak diye bıraktı ve hala canım yanıyor.. diyecek sözüm yok çok agladigim uzaklara daldigim olmusturr💔
ben umut verilip yarı yolda bırakılanım
sanırım yaşadığımı kimseye yaşatmam
Hayır tam tersi bana umutlandırıp yarı yolda bıraktı
Benim olmuştu sonradan da üzülmüştüm ama ahı tutuyor😂
Hayır tabii ki de
olmadı bu güne kadar çok şükür olmasinda
Oldu, hiç farkında bile değildim gerçi.
Hatırlamıyorum olmamıştır herhalde 😂
Asla öyle bişey yapmam
Umut vermemistim ama o sekilde sananlar olmus
Olmadı olanlar var hep
Kimseye Umut vermedim.